AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

faturalandımı kiii canım ? K6 mı siparişn ?

k6 değil tatlım k 5 ten siparişim sevkiyata hazırlanıyor k 6 yeni bekliyor umarım k6 siparişimle gelir gerçi geçen avonu aradığımda k 6 daki ilk siparişinizle gelir demişlerdi ama geçen kampanya 4 teki hediyem bu hala gelemedi gelir biliyorum ama bir an önce gelsin de bakıyım nasıl merak ediyorum

Aslında pek merak edilcek bir şey değil metal kısımları adi biraz :44:

gerçi hiç bir ürünü alamadım seri sonu fırsatlarından :) bir tek pırıltılı vücut losyonunu yakalamıştım ondan da vazgeçtim sonra :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar avon egıtımlerıne hıc gıttınız mı napıyolarmıs orda bılgısı olan varmı ?
yani bedava katalog yada hediye falan vermiolarmı? zaten 4.5tl

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 4 gün kadar önce üye oldum dün k5 den siparişlerimi verdim şimdi yoldalar bu işte birhayli acemiyim ve bir o kadarda panik yaptım siparişleri verirken ama başardım ve bekliyorum şimdi ben anewin 35 yaş üstü kremlerini vede güneş kremini falan sipariş ettim daha bişeyler daha var ama asıl almak istediklerimi sipariş veremedim özelliklerde fondötenlerde karar veremedim hangi marka vede hangi renk diye katalogdan sipariş vermek zor ben buğday ve esmer arası tenliyim benim istediğim fondöten yüzde kalıp gibi durmasın karşıdan bakaınca belli olmasın kısacası doğal durmasını istiyorum bana bu konuda marka ve renkte yardımcı olursanız memnun olurum.

ayrıca arkadaşlar bana saç boyalarının olduğu katalog vs gibi şeyler siparişlerimle birlikte gelirmi bana açıklayıcı bilgiler yazarsanız sevinirim...

kızlar size bir sorum olacak 23 yaşındayım ve cildim için solutions kremleri top allıkta hediyeli diye alıp kullanmak istiyorum ama cildime bir zarar verirmi diyede korkuyorum kullanan arkadaşlar varmı acba alıp denesemmi??? bide ilkşahçım saçların süper olmuş bende o renk istiyorum saçların daha önce ne renkti acep benimki koyuda bi kerette bu kadar açarmı bilemiyorum

soldaki boyamadan önceki hali cnm sarıydı yani o yüzden 15 dakika tuttu hemen ben ageless accolade kullandım olgun cilt :) 20 yaşındaym ama çok güzldi çok memnun kaldm bebeksi yapıodum yüzümü bir zararınıda görmedm

ben perfect tone kullandım sivilce yaptı,kişiden kişiye değişir ama denemeden bilemezsin bana iyi gelmeyen sana gelebilir memnun kalan da duydum ben...

bence kullan bu kremler cok guzel ama yanlarındakı acıklamaya gore al top allıkla krem bırlıkte cok ucuz fırsat

çok teşekkürler yardımın için. adresi farklı yazıcam ama ürünler geldiğinde nasıl farklı adresten gidip alcam peki?

kayıt formuna adresi farklı yaz kayıt açıldı mesajı geldiği gbi siteye gir adresi değiştr sonra aynı adrese getritsende olur ben hep aynı adrese getrtiorum

ilkşahçım senin saç rengin açık olduğu için böyle güzel olmuş benimki öyle olmaz diye düşünüyorum çünkü benim koyu kızıl kurtulamyorum yaa bu kızıldan

ilkşahçım senin saç rengin açık olduğu için böyle güzel olmuş benimki öyle olmaz diye düşünüyorum çünkü benim koyu kızıl kurtulamyorum yaa bu kızıldan

benm kızıldan kurtulmam yıllarımı aldı cnm çok zor açıcı uygulaman gerekio azar azar sürekli ancak o şekilde kurtulursun yakın zamanda

ben önce çantayı çok beğendim ama kremler pahalı yüzde 50 iner kremler ilerleyen aylarda o yüzden vazgeçtim çanta için kremleri almaktan canım
evet ya çanta süper...
benm kreme ihtiyacım vardı artık düzenli olarak krem kullanmam lazım cildim bozuldu yağlı bi cildim var arada da sivilceler çıkıyo ben de balancedan alayım diyorum ama 4 tane daha alacak bulamazsam inmesini beklerim ben de bu ay hediye filan gelmez diye düşünüyorum

Kızlar siparişleri verecekmisiniz bende vereyim diyorum fırın kabını aldım şükür zaten bu ayki hediyeler güzel değil hoşuma gitmedi
ben vermicem geçen ay gün hediyesi vardı hem sipariş de fazla gelmedi daha kataloga bakıp dipariş verenler olur ben k5ten son siparişi de dün verdim arayı azcık açayım diyorum bakarsın gün hediyesi konur limiti de tuttururum:)

çanta çok hoşş :82::82:
valla benm de içim gitti sonra avon acaba başka bi şekilde bu çantayı da hediye olarak koyar mı veyahut da satar mı kiii
eşim bile bundan sonra kuaföre gitmek yok bu renk boyuosun her ay dedi saç rengi takıntısı vardırda o beğendiyse tamamdr yane
valla ben bayıldım harika duruyo saçın canım güle güle kullan çok yakışmış:) bakalım ne kadar dayanacak onu da yazarsın emi:)

hoşgeldin cnaım aramıza cnm serelim fond konusunda baya bi bilgili:) ben de henüz akrar veremedim ama cildin yağlıysa calming effects alma derim:) ondan eminim... ayrıca anew fondt çok tavsiye ediliyor bi de bu ayki katalogda hangi fond hangi cilde uygun onun açıklamaları vardı fond lerin olduğu sayfada... eğer elinde numuneler varsa onları da deneyiblirsin bi de fondt renk katalogu var bu ayki panoramada onu da alabilirsin eğer numune alırsan hem deneme şansın olur hem de müşterilere gösterirsin ben ilk siparişimde küçük dolu numune çantası sipariş etmiştim hala aynı numuneler duruyor üstleik arada numune almaya devam ediyorum müşterilerime ufak hediye vermiş oluyorum çok seviniyorlar. sen de bence böyle numune iste. bi de saç boyası renk katalogu küçük olan geçen ay bazı temsilcilere msj geldi ona cvp verince de gönderildi sonra da boya hediye edildi ama çok satış yapanlara. sanırım belli bi ücret karşılığında hem küçük hem de büyük saç boyası kataloguna ulaşmak mümkün
ayrıca bu forumda aklına takılan ne olursa olsun sor bilenler mutlaka cevap verecektir biz de böyle öğrendik:)

cnm önemli olan cilt tipine uygun krem alman. zaten kremlerin yanında açıklama olarak yazıyor hangi cilde hangi krem kullanılır ben alıcam yaşım 32 ama solutıons kremlerde yaş sınırı yok yanındaki allık da oldukça uyguna geliyor ayrıca. tabii kremler zamanla indirime girer ama benm allığa da ihtiyacım vardı en azından birini alırım:)

günaydıııınnn ben erkenciyim oğlum uyandı uyudu bile tekrar. kahvaltımı yaptım nescafemi bile içtim bakiim dedim ilk dedikodular neler k6 hakkında....

kızlarr yaa 140. sayfadaki ürünleri yanlış sipariş vermişim şimdik farkettim faturalanmadan değiştirme imkanım varmı biliyormusunuz. bide hanigi numarayı arıcam öff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…