kızlarr yaa 140. sayfadaki ürünleri yanlış sipariş vermişim şimdik farkettim faturalanmadan değiştirme imkanım varmı biliyormusunuz. bide hanigi numarayı arıcamöff
kayıt formuna adresi farklı yaz kayıt açıldı mesajı geldiği gbi siteye gir adresi değiştr sonra aynı adrese getritsende olur ben hep aynı adrese getrtiorum
kızlar bu yıldızlar kulubu için siparişlerin çift sayılması ne demek yani bi tane isteyince 2 tane mi gelcek
yazacaktım kuzum ama site içinde numara falan vermek yasak yanlış anlaşılır reklam yapıorum falan sanırılır yine ban yemeyim sonra
1 tane satsak bile 2 tane satmış gbi puan alıcaz die anladım ben ama bilemiyorum?
canım özelden msj atarmısın hangi numraya ne diye msj atıyoruz boya için ?
Zaten arkadaşlar bütün boyalar için geçerli saçınızın boyası tutması için saçınızın tonunun en fazla 2 ton aşağısı veya en fazla 2 ton yukarısını alın onlar tutar..
Mesela saç renginiz 5.0
en az: 3.0
en fazla: 7.0
alın ki bunu herkes bilir.. Yani gidipte saçınız 5.0'ken 10.31 almayın. tabikide istediğiniz gibi tutmaz ve sonrada gelip avonun boyaları tutmuyo demeyin..
canlarım kim yeni kataloğu ve panaromayı koyacak? Acaba merak ediyorumda:18:
pazartesi ya da salı koyarım canlarım gün ışığında fotoğrf çektim birde öyle görün gündüz nasıl duruo saç rengim çok hafif grilik olmuş ama o da normaldir küllü platin boya çünkü yıkaya yıkaya kül akıo
face de ki hediyeyi alamadım.:81::81::81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?