AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlarr yaa 140. sayfadaki ürünleri yanlış sipariş vermişim şimdik farkettim faturalanmadan değiştirme imkanım varmı biliyormusunuz. bide hanigi numarayı arıcam öff

Valla canım avonu aramayı deneyebilirsin..
Ya da kargon geldiginde kutuyu almadan iade olucak diyip ürünleri geri gönderip tekrardan girebilirsin..

Son düzenleme:
kayıt formuna adresi farklı yaz kayıt açıldı mesajı geldiği gbi siteye gir adresi değiştr sonra aynı adrese getritsende olur ben hep aynı adrese getrtiorum

süpermiş bunu duyduğuma çok sevindim :) valla bıkmadan tüm sorularımı cevapladın hem helal olsun sana hem de iyiki varsın bu topikte tatlım

Zaten arkadaşlar bütün boyalar için geçerli saçınızın boyası tutması için saçınızın tonunun en fazla 2 ton aşağısı veya en fazla 2 ton yukarısını alın onlar tutar..

Mesela saç renginiz 5.0

en az: 3.0

en fazla: 7.0

alın ki bunu herkes bilir.. Yani gidipte saçınız 5.0'ken 10.31 almayın. tabikide istediğiniz gibi tutmaz ve sonrada gelip avonun boyaları tutmuyo demeyin..

Arkadaşlar aranızda hiç K6 kataloğunda sayfa 128'te yer alan Anew Solar Advance serisinin göz çevresi ve dudaklar için ikili koruyucudan alan var mı??

kızlar bu yıldızlar kulubu için siparişlerin çift sayılması ne demek yani bi tane isteyince 2 tane mi gelcek

canım özelden msj atarmısın hangi numraya ne diye msj atıyoruz boya için ?

geçti cnm dün son gündü
hem artık özeldende msn numara vs. türü mesaj atmayacağım takip altındayım hemen banlanırım yine birdaha geri dönemem valla

derler kuzum avon o kadar zoruna gidio ki birçok kişinin siyah saça platin boyarlar sonra benim saçım nie platin olmadı die kötülerler avonu bahane olarak

canlarım kim yeni kataloğu ve panaromayı koyacak? acaba merak ediyorumda:18:

pazartesi ya da salı koyarım canlarım gün ışığında fotoğrf çektim birde öyle görün gündüz nasıl duruo saç rengim çok hafif grilik olmuş ama o da normaldir küllü platin boya çünkü yıkaya yıkaya kül akıo

Son düzenleme:
k5de avon beni cok kızdırdı hem cok gec geldi siparişlerim hem de sipariş ettiğim kolye hatalı cıktı. gecen ay indirim broşuründeki marianna kolyeyi hatırlar mısınız bilmiyorum o uclarındaki taşlar yok ve ucları birbirine bağlı halde geldi. üstelik müşterim onu hediye etmek icin almıstı cok kötü durumda bıraktın beni avooooonnnn. direk iade edicem.

çok hoş olmuuş.sarı isteğimi kabarttın kendi saçım koyu sarı,siyaha boyuyorum buara da tekrar sarıya dönmek istiodum seni görünce iyice bi koydum kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…