pazartesi ya da salı koyarım canlarım gün ışığında fotoğrf çektim birde öyle görün gündüz nasıl duruo saç rengim çok hafif grilik olmuş ama o da normaldir küllü platin boya çünkü yıkaya yıkaya kül akıo
pazartesi ya da salı koyarım canlarım gün ışığında fotoğrf çektim birde öyle görün gündüz nasıl duruo saç rengim çok hafif grilik olmuş ama o da normaldir küllü platin boya çünkü yıkaya yıkaya kül akıo
kızlar acill yardım ben yanlışlıkla k6 katoloğundan sipariş wermişim yine eh nolcak şimdii
almond açık olur cnmBende sayfa 60'tan tüp şeklinde olan canlandırıcı fondöteni alıcam..(Küçük tüp şeklinde olanı)
Bende esmerim ama çok koyu bi esmer değilim bronz bi tenim var.
Cream ve nude arasında takıldım.
Ya da almondmu alsam?:26:
berry daha meyvemsi hani ahududu böğürtlen kokusunu andırıyor ama tabi vanilyalıkızlar şu edt spreyler var ya vanilla blossom vanilla bean vanilla bery sizce hangisinden alayım tutar dolsun diye ekliycem 2 tane alcam tercihleri olan arkadaşlar belirtirse sevinirim
bean tam anlamıyla vanilyalı
ilkşahcığım her rengi denedin valla helal olsunnkızlar saçımı boyadm avon boyası ile 12.01 bakalım neolacak diplerim çıkmıştı eğer açarsa helal olsun dieceğim açamazsa :113:
cnm black suede leatherla kıyaslarsan nası kokusuben sadece black suede touch sipariş verdim 6 tane eşime stoklucaz çok seviyor benimki o kokuyu
canım o kampanya geçti die biliyorum ben
yok datlum gecmemis az evvel gönderdim msj tebrik etti beni avon kazandınız diye:))
bugün son gün boya için kızlar
kızlar acil yardım lütfen napmalıyızzz 12ye 20 var sadece!!!hangi numaraya ne yazıp gönderiyoruz bende isteyim yardım edin
almond açık olur cnm
berry daha meyvemsi hani ahududu böğürtlen kokusunu andırıyor ama tabi vanilyalı
bean tam anlamıyla vanilyalı
ilkşahcığım her rengi denedin valla helal olsunn
cnm black suede leatherla kıyaslarsan nası kokusu
kızlar acil yardım lütfen napmalıyızzz 12ye 20 var sadece!!!
çok daha güzel canım kokusu fakat fırsat köşesinde bu gün tekrar baktım black suede touch edt yi vermediama sen almak istersen tekrar dene tatlım
Olala;19196885
kızlar acil yardım lütfen napmalıyızzz 12ye 20 var sadece!!!
saolun kızlar peki iptal etmesem de gelince iade etsem olmaz mı ya ben k7 yerine k6 sipariş etmişim sorun o
canım özelden msj atarmısın hangi numraya ne diye msj atıyoruz boya için ?
ben karıştırmışım kızlar kampanya bitmiş meğergeçti cnm dün son gündü
hem artık özeldende msn numara vs. türü mesaj atmayacağım takip altındayım hemen banlanırım yine birdaha geri dönemem valla
aynenface de ki hediyeyi alamadım.
bende giriyorum ama üzgünüz 5. kişi olamadınız diyor
sağol cnm peki daha mı fresh yoksa daha mı baharatlı nasıalmond açık olur cnm
çok daha güzel canım kokusu fakat fırsat köşesinde bu gün tekrar baktım black suede touch edt yi vermediama sen almak istersen tekrar dene tatlım
sağol tatlım kaçırmışım zaten bitmişşşCanım forumda tel numarası vermek yasakmış yoksa ben yazardım
hoş geldin tatlımmslm kızlar ben geldim
ben karıştırmışım kızlar kampanya bitmiş meğer
ama bu telefon bilgi mahiyetinde bunun için de banlarlarsa yuh yani :44:
aynen
sağol cnm peki daha mı fresh yoksa daha mı baharatlı nası
sağol tatlım kaçırmışım zaten bitmişşş
nasıl anlatsam şu an elimde yok o parfümden satılırken hep alırdım eşime çok sevdiğimiz bir kokuydu parfüm gelince kokusunu koklaya koklaya anlatayımama internetten buldum şimdi tatlım Üst notalarındaki tarçın ile sıcak paçuli, ağaç ve misk kokularının etkileyici erkeksi karışımı diyor hatırladığım kadarıyla tarçın kokusu çok hafif ve çok tatlı acımsı değil böyle hani ağır erkek kokuları gibi değil yani canım hafif bir koku ama benim ve eşimin en sevdiğimiz kokulardan biriydi çünkü eşime evlenmeden önce aldığım ilk parfüm hediyesi black suede touch tu onun içinde özel bir koku bizim için yakaladığım için eşim adına çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?