AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

teşekkür ederim canım harika gözüküyorsun tek kelime ile müthiş

ayrıca canım sen şu 45 liralık paketten sipariş ettin mi ettiysen koyabilir misin acaba saati çok merak ediyorum da

kızlar acill yardım ben yanlışlıkla k6 katoloğundan sipariş wermişim yine eh nolcak şimdii

ya kızlar yardım napıyım şimdi ben siparişi iptal mi ediyim boşuna iadeyle uğraşmayım hem sipariş nasıl iptal edilio yaa:26:

saolun kızlar peki iptal etmesem de gelince iade etsem olmaz mı ya ben k7 yerine k6 sipariş etmişim sorun o

almond açık olur cnm

saatin resmini diğer kapatılan konuda paylaşmıştım çok çok hoş bir saat ben çok begenmiştim agır ve şık duruyor gündeliğe pek uymaz ama o saat

canım özelden msj atarmısın hangi numraya ne diye msj atıyoruz boya için ?

geçti cnm dün son gündü
hem artık özeldende msn numara vs. türü mesaj atmayacağım takip altındayım hemen banlanırım yine birdaha geri dönemem valla
ben karıştırmışım kızlar kampanya bitmiş meğer
ama bu telefon bilgi mahiyetinde bunun için de banlarlarsa yuh yani :44:

face de ki hediyeyi alamadım.
bende giriyorum ama üzgünüz 5. kişi olamadınız diyor
aynen

Son düzenleme:
Bu aralar tırım tırım far bazı arıyordum birkaç marka arasında kararsız kalmıştım ki bi de ne göreyim Avon'da varmış ama ben fark etmemişim.
Anew'in bakım kitli ikili göz farının altındaki o krem meğersem far bazıymış.
Arkadaşlar Anew'in göz farından almış olanınız var mı daha doğrusu farın altında yer alan primerı kullanıp memnun kalan var mı veya satmış olanınız var mı??
Bende farlar uzun süre pek durmaz malumunuz bu bazlar saatlerce göz makyajını sabitliyor hani eğer güzelse bundan alayım diyorum ama değilse diğer markalardan birini alacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…