AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bence yüzde 50 insin öyle al canım gelecek ayki kataloğu gör öyle sipariş ver tatlım belki kampanya 7 de yüzde 50 iner ben öyle yapıcam

Bu parfümün yeri bendede o kadar ayrı ki cnm kokusuna bayılıyorum bana güzel şeyleri anımsatıyo ve avon malesef artık üretmeyerek bu güzel duyguları yaşatmıyor bana..
Fırsatı yakalamanada çok sevindim cnm..

Son düzenleme:

sağol bitanem inşallah gelir tatlım son anda göndermemezlik yapmazlar umarım

kızlar ben yıllardır avoncuyum ama kimseyi temsilci yapmadım bu gün kaynanamı temsilci yapayım dedim internetten ne zaman açılır acaba üyeliği yada ararlarmı ki haberide yok onu temsilci yaptığımdan

Son düzenleme:
Bende black suede yi girdm 5 tane yakalamışmdr die tahmn ediorum :s

kızlar ben yıllardır avoncuyum ama kimseyi temsilci yapmadım bu gün kaynanamı temsilci yapayım dedim internetten ne zaman açılır acaba üyeliği yada ararlarmı ki haberide yok onu temsilci yaptığımdan

internetten olmuyorki cnm kimlik fotokopisini kargo ile avona göndermen gerekio birde kayıt formu doldurman gerekio onunla birlkte kargoay vermen gerek

Son düzenleme:
arkadaşlar avonda temsilci olmak için her ay 85 tl alışveriş yapma zorunlulugumu war?
yok tatlımm

her 3 ayda bi sipariş vermen gerekli sadece tutar sana kalmış

mesela ben avon satmıyorum sadece kendime alıyorum ve de yakınlarıma hediye olarak alıyorum özel günleri için
gelişinden aldığım için de çok karlı oluyor piyasaya kıyasla
pek çok ürününden oldukça memnunum
gerçekten beğenmediğim bi ürün çıkarsa da iade şansım var
(mesela maskarası bende allerji yapmıştı açmama rağmen yolladım
bi de aldığım rujlardan biri (testırı da yoktu) beklediğim renk çıkmamıştı naylonunu da açmış olmama rağmen geri yolladım
problemsiz aldılar
bi senede böyle 2 iadem oldu sadece
ama paketini açmadığın ürünü daha rahat iade edebilirsin
kendime sipariş verdiğim takılardan uymayanlar vs olursa iade ediyorum mesela ben

Son düzenleme:
bir kez daha tekrarlıyorum avon benim için bir zevk

arada ufak aksilikler yaşansa da kesinlikle %100 güvendiğim bir marka :82:
şiddetle tavsiye ederim

selam kızlar 1 haftadır giremiyordum gördüğüme göre ilkşah geri dönmüş ve süper olmuş ayrıca saçlarının rengini çok beğendim hani boya boyayı açmazdı bal gibi açmış ve süper olmuş çok beğendim:128:

bence yüzde 50 insin öyle al canım gelecek ayki kataloğu gör öyle sipariş ver tatlım belki kampanya 7 de yüzde 50 iner ben öyle yapıcam

Aynen canım k7 kataloğunu görüp öyle almayı düşünüyorum bi de şu Smokey Violet rengi mor gibi mi katalogta pek belli olmuyor nette bloglarda falan bakındım bordo gibi duruyor sanırım yeşilini alacağım.:)

Olala;19198990 [COLOR="magenta" .!.:
ben de merak ettim çünkü farımuçup gidiyosırf o yüzden artık göz makyajı yapmıyorum
[/COLOR]

Bende uçup gitmekten çok kat izi oluyor özellikle krem far hiç kullanamıyorum bakalım bu baz işe yarayacak mı?
Hem KK'da hemde nette far bazlarını pek övüyorlar bakalım cidden işe yarıyormuymuş göricizz.:))

ben kazandım galiba tebrikler kazandınız yazdı ve adres bilgilerimi istedi
ne güzel cnm ben tırt

evet yoktun cnm hayırdır

k7yi merak ediyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…