Bu aralar tırım tırım far bazı arıyordum birkaç marka arasında kararsız kalmıştım ki bi de ne göreyim Avon'da varmış ama ben fark etmemişim.
Anew'in bakım kitli ikili göz farının altındaki o krem meğersem far bazıymış.
Arkadaşlar Anew'in göz farından almış olanınız var mı daha doğrusu farın altında yer alan primerı kullanıp memnun kalan var mı veya satmış olanınız var mı??
Bende farlar uzun süre pek durmaz malumunuz bu bazlar saatlerce göz makyajını sabitliyor hani eğer güzelse bundan alayım diyorum ama değilse diğer markalardan birini alacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum...
nasıl anlatsam şu an elimde yok o parfümden satılırken hep alırdım eşime çok sevdiğimiz bir kokuydu parfüm gelince kokusunu koklaya koklaya anlatayımama internetten buldum şimdi tatlım Üst notalarındaki tarçın ile sıcak paçuli, ağaç ve misk kokularının etkileyici erkeksi karışımı diyor hatırladığım kadarıyla tarçın kokusu çok hafif ve çok tatlı acımsı değil böyle hani ağır erkek kokuları gibi değil yani canım hafif bir koku ama benim ve eşimin en sevdiğimiz kokulardan biriydi çünkü eşime evlenmeden önce aldığım ilk parfüm hediyesi black suede touch tu onun içinde özel bir koku bizim için yakaladığım için eşim adına çok mutluyum
Bu parfümün yeri bendede o kadar ayrı ki cnm kokusuna bayılıyorum bana güzel şeyleri anımsatıyo ve avon malesef artık üretmeyerek bu güzel duyguları yaşatmıyor bana..
Fırsatı yakalamanada çok sevindim cnm..
Bende black suede yi girdm 5 tane yakalamışmdr die tahmn ediorum :s
hadi bakalım inşallah canım black suedeyi bitirenler ilkşahla ben olduk itiraf ediyoruz
kızlar ben yıllardır avoncuyum ama kimseyi temsilci yapmadım bu gün kaynanamı temsilci yapayım dedim internettenne zaman açılır acaba üyeliği yada ararlarmı ki haberide yok onu temsilci yaptığımdan
demek ki zevkleriniz çok uyumlu cnm senin adına çok sevindim...ben karıştırmışım kızlar kampanya bitmiş meğer
ama bu telefon bilgi mahiyetinde bunun için de banlarlarsa yuh yani :44:
aynen
nasıl anlatsam şu an elimde yok o parfümden satılırken hep alırdım eşime çok sevdiğimiz bir kokuydu parfüm gelince kokusunu koklaya koklaya anlatayımama internetten buldum şimdi tatlım Üst notalarındaki tarçın ile sıcak paçuli, ağaç ve misk kokularının etkileyici erkeksi karışımı diyor hatırladığım kadarıyla tarçın kokusu çok hafif ve çok tatlı acımsı değil böyle hani ağır erkek kokuları gibi değil yani canım hafif bir koku ama benim ve eşimin en sevdiğimiz kokulardan biriydi çünkü eşime evlenmeden önce aldığım ilk parfüm hediyesi black suede touch tu onun içinde özel bir koku bizim için yakaladığım için eşim adına çok mutluyum
tarçın vs varsa daha baharatlı olmalı.. leatherın kokusunu seviyorum ben benimki daha baharatlı kokuları seviyo.. touchı hiç bilmiyodum ama bi senelik temsilci sayılırım çünkü.. ve de hep kendime alıyorum
ben de merak ettim çünkü farımuçup gidiyosırf o yüzden artık göz makyajı yapmıyorumBu aralar tırım tırım far bazı arıyordum birkaç marka arasında kararsız kalmıştım ki bi de ne göreyim Avon'da varmış ama ben fark etmemişim.
Anew'in bakım kitli ikili göz farının altındaki o krem meğersem far bazıymış.
Arkadaşlar Anew'in göz farından almış olanınız var mı daha doğrusu farın altında yer alan primerı kullanıp memnun kalan var mı veya satmış olanınız var mı??
Bende farlar uzun süre pek durmaz malumunuz bu bazlar saatlerce göz makyajını sabitliyor hani eğer güzelse bundan alayım diyorum ama değilse diğer markalardan birini alacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum...
kızlar ben yıllardır avoncuyum ama kimseyi temsilci yapmadım bu gün kaynanamı temsilci yapayım dedim internettenne zaman açılır acaba üyeliği yada ararlarmı ki haberide yok onu temsilci yaptığımdan
satışım olsa ben de sülalemi temsilci yapardım aslında
yok tatlımmarkadaşlar avonda temsilci olmak için her ay 85 tl alışveriş yapma zorunlulugumu war?
kızlar ben 20 tane katalog sipariş vermiştim avona daha sonra iadelerimle beraber 10 tane kataloğu iade için yolladım bir baktım iadelerime 20 tane katalog ücreti düşmüşler :96:
face de ki hediyeyi alamadım.
bende giriyorum ama üzgünüz 5. kişi olamadınız diyor
bence yüzde 50 insin öyle al canım gelecek ayki kataloğu gör öyle sipariş ver tatlım belki kampanya 7 de yüzde 50 inerben öyle yapıcam
Olala;19198990 [COLOR="magenta" .!.:ben de merak ettim çünkü farımuçup gidiyosırf o yüzden artık göz makyajı yapmıyorum
[/COLOR]
ne güzel cnm ben tırtben kazandım galiba tebrikler kazandınız yazdı ve adres bilgilerimi istedi
evet yoktun cnm hayırdırselam kızlar 1 haftadır giremiyordum gördüğüme göre ilkşah geri dönmüş ve süper olmuş ayrıca saçlarının rengini çok beğendim hani boya boyayı açmazdı bal gibi açmış ve süper olmuş çok beğendim:128:
k7yi merak ediyorum ben deAynen canım k7 kataloğunu görüp öyle almayı düşünüyorum bi de şu Smokey Violet rengi mor gibi mi katalogta pek belli olmuyor nette bloglarda falan bakındım bordo gibi duruyor sanırım yeşilini alacağım.:)
Bende uçup gitmekten çok kat izi oluyor özellikle krem far hiç kullanamıyorum bakalım bu baz işe yarayacak mı?
Hem KK'da hemde nette far bazlarını pek övüyorlar bakalım cidden işe yarıyormuymuş göricizz.:))
peki sen iade ederken 10 adetmi yazdın 20 mi ?
ben kazandım galiba tebrikler kazandınız yazdı ve adres bilgilerimi istedi
yok ya bir arkadaş 70 tane girmiş eğer hepsini yakalarsa o bitirmiş oalcaktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?