AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

çok tşkrrler cnm cwp için.. bende oriflame uye oldm bu ay 1tl oldugu ıcın uyelık.. başta korktum benm adıma sıparıs verrler dıye sora bıkaç arkdsa sordm oyle bısı olmaz dendi.. suan bişiler sipariş ettim.. ama ben avonu daha kaliteli görüyorum sanki bi nebze daha iyi.. oriflamede iyi tbiki klite olrk.. ben avonada uye olmak ıstıyorum ama suan 8.5 tl bıraz dusse olucm inş

birşey sormak istiyorum haziran kataloğundan bikaç ürün aldım ne zaman gelir siparişlerim aldığım bayan baya uzun sürer dedide ?

kızlar bnm siparişlerde bi hareketlenme yok hala ama kredi limitine takılabilir ve yanlış sipariş vermişim katolog konusunda şimdi eğer limite takılmazsa ve faturalanırsa bugün bnm arın onu iptal ettirme şansım yokmu ve ürünler gelince hemen iade edemem dimi veeee bu ay bi kere daha sipariş vercem eğer ürünlerim gelirse katoloğu bu ayki 2. siparişlerimle iade edebilirim dimi ya biliorum biraz saçma oldu sorular ama yardımm lütfen:26:

birşey sormak istiyorum haziran kataloğundan bikaç ürün aldım ne zaman gelir siparişlerim aldığım bayan baya uzun sürer dedide ?

o sipariş tarihe göre değişir canım cuma verirse mesala salı günü falan gelmesi gerkiyor tabi bide bayanın ikamet ettiği yer bağlı kargo günlerine falan mesela benim salı veya perşembe günü geliyor kargom.

8.5 yüksek değil bence tatlım değdiğini düşünüyorum :82:

bu 85 tl olayı ne zmn cnm .. sanırım 85 tl siparş verirsen kargo odenmıyo omudur :))
kargo ödememek için cnm
ama yazın bu limit düşüyo
bi de mesela 50-60 tllik siparişim varsa 85lik veriyorum sonra kalanı almayacak olursam iade ediyorum problem olmuyor
bazen extraları da beğendiğim oluyo hatta

eeee niye cvp yok bana

kızlar yetişin:) sipariş giricem de açık kumral saç boyası istiyor birisi. açık kumral rengi göremedim ben. var mı açık kumral varsa kodu ne? yardımcı olursanız çok sevinirim

siparişini faturalanmadan müşteri hizm arayarak iptal ettirebilirsin diye biliyorum faturalanırsa böyle bi şansın yok

katalog hiç iade etmediğimden iade ediliyor mu bilmiyorum
ediliyorsa diğer ürünler gibi iade edebilirsin heralde

eeee niye cvp yok bana

ktlg iadesi yapabiliyosun cnm. normal ürün iade ettiğin gibi edebilirsinnnn

kızlar yetişin:) sipariş giricem de açık kumral saç boyası istiyor birisi. açık kumral rengi göremedim ben. var mı açık kumral varsa kodu ne? yardımcı olursanız çok sevinirim
açık kumral yok cnm
7.0 kumral var
8.0 koyu sarı var
bence koyu sarı ver farketmez.. tabi kendi saçı ne renk ve boya mı buna göre fikir yürüt derim..
zaten piyasadaki boyalarda da genelde böyle...

bu arada kumral 02059
koyu sarı 02062 cnm

zaten saçı uzunsa tek boya yetmez koyu sarıyla kumralı karıştırsın 2 paket satarsın hem hem de aradığı rengi bulur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…