yok tatlımm
her 3 ayda bi sipariş vermen gerekli sadece tutar sana kalmış
mesela ben avon satmıyorum sadece kendime alıyorum ve de yakınlarıma hediye olarak alıyorum özel günleri için
gelişinden aldığım için de çok karlı oluyor piyasaya kıyasla
pek çok ürününden oldukça memnunum
gerçekten beğenmediğim bi ürün çıkarsa da iade şansım var
(mesela maskarası bende allerji yapmıştı açmama rağmen yolladım
bi de aldığım rujlardan biri (testırı da yoktu) beklediğim renk çıkmamıştı naylonunu da açmış olmama rağmen geri yolladım
problemsiz aldılar
bi senede böyle 2 iadem oldu sadece
ama paketini açmadığın ürünü daha rahat iade edebilirsin
kendime sipariş verdiğim takılardan uymayanlar vs olursa iade ediyorum mesela ben
bir kez daha tekrarlıyorum avon benim için bir zevk
arada ufak aksilikler yaşansa da kesinlikle %100 güvendiğim bir marka :82:
şiddetle tavsiye ederim
slm kızlar :80:
bu 85 tl olayı ne zmn cnm .. sanırım 85 tl siparş verirsen kargo odenmıyo omudur :))
kızlar siparişleri faturalanan var mı avon bazenleri pazar günü çalışıyor
benim faturalanmış canım
birşey sormak istiyorum haziran kataloğundan bikaç ürün aldım ne zaman gelir siparişlerim aldığım bayan baya uzun sürer dedide ?
kızlar siparişleri faturalanan var mı avon bazenleri pazar günü çalışıyor
8.5 yüksek değil bence tatlım değdiğini düşünüyorum :82:çok tşkrrler cnm cwp için.. bende oriflame uye oldm bu ay 1tl oldugu ıcın uyelık.. başta korktum benm adıma sıparıs verrler dıye sora bıkaç arkdsa sordm oyle bısı olmaz dendi.. suan bişiler sipariş ettim.. ama ben avonu daha kaliteli görüyorum sanki bi nebze daha iyi.. oriflamede iyi tbiki klite olrk.. ben avonada uye olmak ıstıyorum ama suan 8.5 tl bıraz dusse olucm inş
kargo ödememek için cnmbu 85 tl olayı ne zmn cnm .. sanırım 85 tl siparş verirsen kargo odenmıyo omudur :))
kızlar bnm siparişlerde bi hareketlenme yok hala ama kredi limitine takılabilir ve yanlış sipariş vermişim katolog konusunda şimdi eğer limite takılmazsa ve faturalanırsa bugün bnm arın onu iptal ettirme şansım yokmu ve ürünler gelince hemen iade edemem dimi veeee bu ay bi kere daha sipariş vercem eğer ürünlerim gelirse katoloğu bu ayki 2. siparişlerimle iade edebilirim dimi ya biliorum biraz saçma oldu sorular ama yardımm lütfen:26:
siparişini faturalanmadan müşteri hizm arayarak iptal ettirebilirsin diye biliyorum faturalanırsa böyle bi şansın yokkızlar bnm siparişlerde bi hareketlenme yok hala ama kredi limitine takılabilir ve yanlış sipariş vermişim katolog konusunda şimdi eğer limite takılmazsa ve faturalanırsa bugün bnm arın onu iptal ettirme şansım yokmu ve ürünler gelince hemen iade edemem dimi veeee bu ay bi kere daha sipariş vercem eğer ürünlerim gelirse katoloğu bu ayki 2. siparişlerimle iade edebilirim dimi ya biliorum biraz saçma oldu sorular ama yardımm lütfen:26:
siparişini faturalanmadan müşteri hizm arayarak iptal ettirebilirsin diye biliyorum faturalanırsa böyle bi şansın yok
katalog hiç iade etmediğimden iade ediliyor mu bilmiyorum
ediliyorsa diğer ürünler gibi iade edebilirsin heralde
eeee niye cvp yok bana
açık kumral yok cnmkızlar yetişin:) sipariş giricem de açık kumral saç boyası istiyor birisi. açık kumral rengi göremedim ben. var mı açık kumral varsa kodu ne? yardımcı olursanız çok sevinirim
bu arada kumral 02059kızlar yetişin:) sipariş giricem de açık kumral saç boyası istiyor birisi. açık kumral rengi göremedim ben. var mı açık kumral varsa kodu ne? yardımcı olursanız çok sevinirim
bu arada kumral 02059
koyu sarı 02062 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?