cnm dediğim gibi saçı uzunsa 2 paket alsın (dip boya yapacaksa bilemem tabi)çok tşk ederim tatlım. kendi saçı açık kumral boya imiş. onun için açık kumral olsun dedi. o zaman koyu sarı yazıyım barii, beğenmezse iade ederim artık
cnm benm bi arkadşaım o ürünü kullanıyor ve çok da memnun aynı o katalogtaki göz gibi duruyor gözü... bana da şiddetle tavsiye etti.Bu aralar tırım tırım far bazı arıyordum birkaç marka arasında kararsız kalmıştım ki bi de ne göreyim Avon'da varmış ama ben fark etmemişim.
Anew'in bakım kitli ikili göz farının altındaki o krem meğersem far bazıymış.
Arkadaşlar Anew'in göz farından almış olanınız var mı daha doğrusu farın altında yer alan primerı kullanıp memnun kalan var mı veya satmış olanınız var mı??
Bende farlar uzun süre pek durmaz malumunuz bu bazlar saatlerce göz makyajını sabitliyor hani eğer güzelse bundan alayım diyorum ama değilse diğer markalardan birini alacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum...
vLLA benm arkadaşım yeşil smokey gibi biçok rengini denemiş almış halen de kullanıyor:) öve öve bitiremiyor. düşünenler tereddüt etmesin. fiyatları aynı cnm bikaç aydır ben dikkat ediyorum:)Aynen canım k7 kataloğunu görüp öyle almayı düşünüyorum bi de şu Smokey Violet rengi mor gibi mi katalogta pek belli olmuyor nette bloglarda falan bakındım bordo gibi duruyor sanırım yeşilini alacağım.:)
Bende uçup gitmekten çok kat izi oluyor özellikle krem far hiç kullanamıyorum bakalım bu baz işe yarayacak mı?
Hem KK'da hemde nette far bazlarını pek övüyorlar bakalım cidden işe yarıyormuymuş göricizz.:))
kızlar ya yanlıs bısıler gırmısım yenı sıparıslerde geldı sunu ıstıoz dıe
gelen kargoyu tamamen gerı yollasam acmadan
sorun olurmu
kargo geldınde evdede olamıcam sanırım :26:
slm kızlar
canım müşteri hizmetlerini ara söyle öncelik gösteriyorlarsiparişim faturalanmamış daha off yha :84:
canım müşteri hizmetlerini ara söyle öncelik gösteriyorlar
siparişim faturalanmamış daha off yha :84:
kızlar yetişin:) sipariş giricem de açık kumral saç boyası istiyor birisi. açık kumral rengi göremedim ben. var mı açık kumral varsa kodu ne? yardımcı olursanız çok sevinirim
ilkşahcım nerelerdesin k7 gelmedimi eline meraklanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?