AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

çok tşk ederim tatlım. kendi saçı açık kumral boya imiş. onun için açık kumral olsun dedi. o zaman koyu sarı yazıyım barii, beğenmezse iade ederim artık
cnm dediğim gibi saçı uzunsa 2 paket alsın (dip boya yapacaksa bilemem tabi)
ben tüpleri kapatıp saklıyorum o durumda..

saç boyaları zaten genelde daha koyu tutuyo o yüzden koyu sarının zararı olacağını sanmam.. hem risk almamış olur..

Son düzenleme:
kızlar ya yanlıs bısıler gırmısım yenı sıparıslerde geldı sunu ıstıoz dıe
gelen kargoyu tamamen gerı yollasam acmadan
sorun olurmu
kargo geldınde evdede olamıcam sanırım :26:

cnm benm bi arkadşaım o ürünü kullanıyor ve çok da memnun aynı o katalogtaki göz gibi duruyor gözü... bana da şiddetle tavsiye etti.
vLLA benm arkadaşım yeşil smokey gibi biçok rengini denemiş almış halen de kullanıyor:) öve öve bitiremiyor. düşünenler tereddüt etmesin. fiyatları aynı cnm bikaç aydır ben dikkat ediyorum:)

kızlar ya yanlıs bısıler gırmısım yenı sıparıslerde geldı sunu ıstıoz dıe
gelen kargoyu tamamen gerı yollasam acmadan
sorun olurmu
kargo geldınde evdede olamıcam sanırım :26:

cnm ben olsam kargomu alır siparişlerimi ayırır yeni gelen siparişleri ve yanlışlarımı düzelterek biraz da zaman geçince tekrar sipariş verir gelen kargoyla da öncekilerden almayacaklarımı iade yollardım ay çok mu karışık oldu:) şimdikini al düzelteceklerinle yenileri sipariş et o siparişin gelince de fazlalıkları geri gönder demek istiyorum oh beee:)

kızlar benim bir sorum olacaktı.. uzun zaman sonra avondan ruj almaya karar verdim fakat severek kullandığım pro-to-go dan classic beige, glazewear dan pink kiss ve ultra colour rich pırıltılı serisinden perfect peach rujlarını göremedim katalogda. acaba kaldırıldımı bu rujlar.. veya isimleri mi değişti..? bilgilendirirseniz cok memnun olcam

kızlar ben çıkıyorum çocuk uyurken uyuyayım azcık:)
bakalım benim siparişim dha faturalanmamış merak ediyorum yarın nolcak daha ödemem bile görünmüyor ne talihsizlik yaaaaa
neyse iyi gecelerrrr

kızlar ben daha önce hiç temsilci yapmadım internetten dün kaynanamı temsilci yapayım dedim temsilcimizin kayıt olup olmadığına nerden bakıyoruz

Benimde hala faturalanmamış canım. yarını bekleyım eger olmazsa müdale edicem.

Birde kızlar ;

K6 Panorama Dergisi sayfa 22'de yer alan 02034 ürün kodlu QuadraFX Vücut Şampuanı'nın fiyatı açıklama kısmında 2TL olarak hatalı basılmıştır. Ürünümüz, K6 Panorama Dergisi'nden sipariş verildiğinde 2TL olarak faturalandırılacak olup K7 Kataloğu'nda 10,80TL olarak doğru fiyatı ile satışta olacaktır. die okudum avon haberlerde. bende bu üründen siprş vermiştim bilmeden iyi bişi yapmışım :) Eğer siznde ihtycnz varsa çok çok cazipken değerlenirin die sülemek istedim. ii gcler hepinize şekerler Ben kaçıyorum

kızlar yetişin:) sipariş giricem de açık kumral saç boyası istiyor birisi. açık kumral rengi göremedim ben. var mı açık kumral varsa kodu ne? yardımcı olursanız çok sevinirim

var cnm ama açık kumral yazmaz koyu sarı olan açık kumral yani 8.0 olan ben kullandığım için biliyorum sadece koleston markada yazıyor açık kumral koyu sarı ve açık kumral aynıdır.

kızlar ya benim son kargomda olanları biliyosnuzdur bilmeyenler için bi daha anlatayım:
perş akşamı ben son bir sipariş verdim k5 ten
ama daha önceki kargomun son ödemesi o günmüş ben unutmuşum bu nedenle sipariş faturalanmadı ama cuma sabahı erkenden ödedim atmden o gün de faturalanmadı
bugün az önce baktım kredi kontrol iptal yazıyodu ne demek bu sonra baktım benm ödemelerimde cuma yaptığım ödeme görünüyo acaba faturalancak ve gelcek mi ben o 45lik paketten sipariş vermiştim kaçırmayayım bir de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…