AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

fergie parfüm eskisi ile aynı kokuyor ben bir fark göremedim:44:

selam hatunlar
ben daha sipariş vermedim yeni katalogtan
olabildiğince azaltıcam bu ay fazla almıcam çok açıldım:=)

slm kızlar bi kaç sorum olacak da panaromdaki jel göz kalemleri hangi renk tam göremedim?Kira koleksiyonundaki yüzük 6_8 ve 10 numara değil mi?just play erkek edt parfüm 25 milim mi

hayır canım just play edt 75 ml kira koleksiyonundaki yüzük evet 6_8_10 numara

Son düzenleme:
kimse yokmu kızlar nerdesiniz :26:

selam canım hoşgeldin

naber şekerim:)

benim o sipariş iptal olmuş biliyor musun? gelmicek yaniii

yeni sipariş de henüz vermedim, erken diye düşünüyorum. kendime pek almıcam .çoğu üründen vazgeçtim. bu ay başka bi yere de üye oldum ona da başlangıçta ödeniyor fazla açılamıcam o nedenle:))) sen verdin mi cnm sipariş?

benim ürünler cumaya geliyor çok merak ediyorum parfümlerin kokusunu
ve yeni kataloğa heyecanlanmaya başladım doğrusu
bir yüzük var 3 renkli indirim kataloğunda yine var 3 defa denedim hem stok bitmişti. bu sefer akşamdan bekleyeceğim

iyiyim tatlım senden ne haber tahminlerimizden birisi doğru çıkmış o zaman tatlım evet canım sipariş vermiştim fırsat köşesinden 6 tane black suede touch birisinin kapağı tam oturmuyor iyiki eşime aldım müşteriye alsam kapak konusunda problem çıkartsa haklı olucak değişimde yapamazdım stokta kalmayan bir ürün çünkü:97:

Son düzenleme:
yeni katalogtaki kırmızı çantayı nasıl buldunuz kızlarr
valla ben bayıldım süper görünüyor benceeeeeeee

hehe evet gitti benm k5 45lik internet paketi.... onuda gerçi erica saatini yüzü suyu hürmetine istiyodum nasip deilmişşşşşş napalım gene denk düşürürüm nasılsaaa

ayy iyi ki cnm yaaa müşteri gerçi nedne prob çıkarsın ki stokta olmayan koku bu sonuçta nolcak yani? sanki biz kırdık da kapağını!

evet canım doğru söylüyorsun ama herkes bizim gibi düşünse keşke onlarda kendilerince haklı bizde kendimizce haklı oluruz :97:

canın sağolsun tatlım

evet canım doğru söylüyorsun ama herkes bizim gibi düşünse keşke onlarda kendilerince haklı bizde kendimizce haklı oluruz :97:
yani böyle az bulunan bi parfüm istiyorsa değişmeyeceğini de kabullenmeli:) neyseee....
canın sağolsun tatlım
şekerim bikaç siparişim geldiydi onlar da gümledi ama takmıyorum nasipte ne varsa o olur...

ay çok feci canım sıkılıyor!
bilg da oyalayamıyor çocuk da uyanır şimdi
aslında sınav sorusu yazmam lazım yazmasam da olur mu ki):
bilg da uzun müddet kalamammmm

yeni katalogtaki kırmızı çantayı nasıl buldunuz kızlarr

onlar temsilci programı hediyeleri bellki fazla alan olmadı satmaya çalışıolar ben o kırmızı çantayı 2 yıl önce almak içn 250 tl falan satış yapmıştım aldım okula giderkende hep kullandım gayet güzeldi sonra yeğenime verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…