ben aldım kahve deyil cnm çerçeve gri cam füme sade,modern, şık bir gözlük ..
benim siparişler cuma gelecek çok merak ettim fergie'nin yeni parfümünden alan var mı? ben sipariş ettim diğerini kullanıyordum inşallah bu da güzeldir. gözlükleri nasıl yeni aldığım için sipariş etmedim ama çok güzele benziyordu
slm benim faturam kesildi kredi kartıyla ödeme yapabilirmiyim
fergie parfüm eskisi ile aynı kokuyor ben bir fark göremedim:44:
slm benim faturam kesildi kredi kartıyla ödeme yapabilirmiyim
slm kızlar bi kaç sorum olacak da panaromdaki jel göz kalemleri hangi renk tam göremedim?Kira koleksiyonundaki yüzük 6_8 ve 10 numara değil mi?just play erkek edt parfüm 25 milim mi
Merhaba daha önce avon temsilcisiydim.tekrar temsilci olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
selam hatunlar
ben daha sipariş vermedim yeni katalogtan
olabildiğince azaltıcam bu ay fazla almıcam çok açıldım:=)
kimse yokmu kızlar nerdesiniz :26:
selam canım hoşgeldin
naber şekerim:)
benim o sipariş iptal olmuş biliyor musun? gelmicek yaniii
yeni sipariş de henüz vermedim, erken diye düşünüyorum. kendime pek almıcam .çoğu üründen vazgeçtim. bu ay başka bi yere de üye oldum ona da başlangıçta ödeniyor fazla açılamıcam o nedenle:))) sen verdin mi cnm sipariş?
valla ben bayıldım süper görünüyor benceeeeeeeeyeni katalogtaki kırmızı çantayı nasıl buldunuz kızlarr
tahminlerimizden birisi doğru çıkmış o zaman tatlım evet canım sipariş vermiştim fırsat köşesinden 6 tane black suede touch birisinin kapağı tam oturmuyor iyiki eşime aldım müşteriye alsam kapak konusunda problem çıkartsa haklı olucak değişimde yapamazdım stokta kalmayan bir ürün çünkü:97:
valla ben bayıldım süper görünüyor benceeeeeeee
hehe evet gitti benm k5 45lik internet paketi.... onuda gerçi erica saatini yüzü suyu hürmetine istiyodum nasip deilmişşşşşş napalım gene denk düşürürüm nasılsaaa
ayy iyi ki cnm yaaa müşteri gerçi nedne prob çıkarsın ki stokta olmayan koku bu sonuçta nolcak yani? sanki biz kırdık da kapağını!
valla ben bayıldım süper görünüyor benceeeeeeee
hehe evet gitti benm k5 45lik internet paketi.... onuda gerçi erica saatini yüzü suyu hürmetine istiyodum nasip deilmişşşşşş napalım gene denk düşürürüm nasılsaaa
ayy iyi ki cnm yaaa müşteri gerçi nedne prob çıkarsın ki stokta olmayan koku bu sonuçta nolcak yani? sanki biz kırdık da kapağını!
yani böyle az bulunan bi parfüm istiyorsa değişmeyeceğini de kabullenmeli:) neyseee....evet canım doğru söylüyorsun ama herkes bizim gibi düşünse keşke onlarda kendilerince haklı bizde kendimizce haklı oluruz :97:
şekerim bikaç siparişim geldiydi onlar da gümledi ama takmıyorum nasipte ne varsa o olur...canın sağolsun tatlım
yeni katalogtaki kırmızı çantayı nasıl buldunuz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?