onlar temsilci programı hediyeleri bellki fazla alan olmadı satmaya çalışıolar ben o kırmızı çantayı 2 yıl önce almak içn 250 tl falan satış yapmıştım aldım okula giderkende hep kullandım gayet güzeldi sonra yeğenime verdim
onlar temsilci programı hediyeleri bellki fazla alan olmadı satmaya çalışıolar ben o kırmızı çantayı 2 yıl önce almak içn 250 tl falan satış yapmıştım aldım okula giderkende hep kullandım gayet güzeldi sonra yeğenime verdim
yani böyle az bulunan bi parfüm istiyorsa değişmeyeceğini de kabullenmeli:) neyseee....
şekerim bikaç siparişim geldiydi onlar da gümledi ama takmıyorum nasipte ne varsa o olur...
ay çok feci canım sıkılıyor!
bilg da oyalayamıyor çocuk da uyanır şimdi
aslında sınav sorusu yazmam lazım yazmasam da olur mu ki):
bilg da uzun müddet kalamammmm
ya diğer kolim nezaman gelir kızlar siparişin yarısı elimde yarısı yok soruyolarda madem iki koliyi bir yolasaydıda geç yolsaydı avon finallerime az kaldı dersmi çalışayım arayanamı cevap vereyim
cnm kargo şubesinde kalmış olmasın kolin bazen yapıolar öyle unutup tek koli getriiolar bende olmştu
kızlarr nolurr yardım edinnn simdi avonun sitesinden ilk defa sipariş verdimmm siparişi sonlandırınca sevkiyat adresinde başka bi adrs yazııyooooooo napıcmmm bn :S:S:S
kızlarr nolurr yardım edinnn simdi avonun sitesinden ilk defa sipariş verdimmm siparişi sonlandırınca sevkiyat adresinde başka bi adrs yazııyooooooo napıcmmm bn :S:S:S
ew adresi doğruu bide teslimat adresi vrr o beni üye yapan kadınn adresii:S:S:SS: onamı gitcek smii???
sevkiyat adresiniz yazan yerde hangi adres varsa oraya gider.geçici teslimat adresinden kendi adresini gir ozaman...
teslimat adresylee ew adresi aynıı yaptım şimdii kargo gelirmi bana
teslimat adresylee ew adresi aynıı yaptım şimdii kargo gelirmi bana::s:ss AMA SİPARŞLERİ VERDM BİRAZ ÖNCEE YAAA
[ı]biraz önce verdiysen daha faturalancak kargolancak ohoo.anında yollanmıo canım değiştirmişsin işte gelir sakin ol[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?