AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

vayyyy güzeldi haaa

kocaman bi de sanırım.

evet canım salata seti kahvaltı setide öyle

ehh yani canım o parfümü şahsen ben buldum kaçırmayıp stokladım eşime keşke daha çok stoklasaydım

avondan msj geldi k-6 7 süresinde grubumla birlikte toplam 64 saç boyası satarsam 50 tl vercekmiş kafayı yemiş avon 64 kişi nerden bulaym ben ben onlara 50 tl vereyim onlar bana 64 boya versin saf bu avon ya

Son düzenleme:
Stoga Girmesi Beklenen Urun‏ler

77186 AT Daily Shine Tum Sac Tipleri icin Parlak Gorunum Veren Sprey - 100ml.
02059 Advance Techniques Kalici Krem Sac Boyasi - Kumral 7.0
42638 Anew Yaslanma Etkilerini Duzgunlestiren Fondoten SPF15 - Ivory - 30ml.
58958 Incandessence EDP 50ml.
92594 Kuru ve Yipranmis Saclar İcin Badem Yagi & Avokado Ozlu Nemlendirici Sampuan - 750ml.
94356 Spectra Lash Maskara - Black - 9ml.

ya diğer kolim nezaman gelir kızlar siparişin yarısı elimde yarısı yok soruyolarda madem iki koliyi bir yolasaydıda geç yolsaydı avon finallerime az kaldı dersmi çalışayım arayanamı cevap vereyim

İlkşah'cım şahanesin emeğine sağlık canım k7 kataloğunu çok çok beğenmedim ama indirim broşürü ve panaromadan alacaklarım olacak gibi gözüküyor.:)

Arkadaşlar k6'da satışa giren 50. sayfadaki white gold rujlardan alanınız oldu mu??
Ayrıca şu sayfa 57deki sürme göz kaleminden alan var mı?
Sonracıma Anew Solar Advance serisinin göz altı ve dudak kreminden alan var mı?
Vee son olarak panaromada yer alan o beyaz renk çiçekli kolyeden alan oldu mu nasıl güzel mi??

Ha bi de şey soracaktım magix kaşmir dokusunda fondöten nasıl güzel mi?
Geçen kampanya kendime aldığım Anew fondötenimi sattım ve fondötensiz kaldım Anew'i mi önerirsiniz yoksa bu Magix kaşmir fondötende iyi mi bu arada cildim çok kuru onuda belirteyim...

Son düzenleme:
ya diğer kolim nezaman gelir kızlar siparişin yarısı elimde yarısı yok soruyolarda madem iki koliyi bir yolasaydıda geç yolsaydı avon finallerime az kaldı dersmi çalışayım arayanamı cevap vereyim

cnm kargo şubesinde kalmış olmasın kolin bazen yapıolar öyle unutup tek koli getriiolar bende olmştu

cnm kargo şubesinde kalmış olmasın kolin bazen yapıolar öyle unutup tek koli getriiolar bende olmştu

yok canım sipariş takipten tek koli görünüyodu zaten 2 koli oldunda ayrı ayrı görünüyor ya mesaj attım avona bekliyorum olmadı yarın kargoyada bakarım temsilcim yoğunluktan olabilir dedi bekliycem bugün artık geçti yarın peşine düşerim

Kızlarr Color Trend'in yeni giren krem göz farlarından alıp kullanmış olan var mı nasıl bişey normalde pek krem far almıyorum ama bunların şekilleri çok hoşuma gitti bi de şu tüpte olan dudak parlatıcılar nasıl??

kızlarr nolurr yardım edinnn simdi avonun sitesinden ilk defa sipariş verdimmm siparişi sonlandırınca sevkiyat adresinde başka bi adrs yazııyooooooo napıcmmm bn :S:S:S

kızlarr nolurr yardım edinnn simdi avonun sitesinden ilk defa sipariş verdimmm siparişi sonlandırınca sevkiyat adresinde başka bi adrs yazııyooooooo napıcmmm bn :S:S:S

cnm temsilciye özel bölümünden bilgilerim bölümüne gir,ordan adresini düzenle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…