teslimat adresylee ew adresi aynıı yaptım şimdii kargo gelirmi bana::s:ss AMA SİPARŞLERİ VERDM BİRAZ ÖNCEE YAAA
Kızlarr Color Trend'in yeni giren krem göz farlarından alıp kullanmış olan var mı nasıl bişey normalde pek krem far almıyorum ama bunların şekilleri çok hoşuma gitti bi de şu tüpte olan dudak parlatıcılar nasıl??
Kızlarr Color Trend'in yeni giren krem göz farlarından alıp kullanmış olan var mı nasıl bişey normalde pek krem far almıyorum ama bunların şekilleri çok hoşuma gitti bi de şu tüpte olan dudak parlatıcılar nasıl??
İlkşah'cım şahanesin emeğine sağlık canım k7 kataloğunu çok çok beğenmedim ama indirim broşürü ve panaromadan alacaklarım olacak gibi gözüküyor.:)
Arkadaşlar k6'da satışa giren 50. sayfadaki white gold rujlardan alanınız oldu mu??
Ayrıca şu sayfa 57deki sürme göz kaleminden alan var mı?
Sonracıma Anew Solar Advance serisinin göz altı ve dudak kreminden alan var mı?
Vee son olarak panaromada yer alan o beyaz renk çiçekli kolyeden alan oldu mu nasıl güzel mi??
Ha bi de şey soracaktım magix kaşmir dokusunda fondöten nasıl güzel mi?
Geçen kampanya kendime aldığım Anew fondötenimi sattım ve fondötensiz kaldım Anew'i mi önerirsiniz yoksa bu Magix kaşmir fondötende iyi mi bu arada cildim çok kuru onuda belirteyim...
kızlar şu indirim broşüründe olan kahvaltı setinin tepsili 4 parçalı setini burda heryerde 3,5 liraya satıyolar....
ben kahve tonunu aldım dudak parlatıcısının. açık renk olarak gösteriyodu.yine yanılgı.çok koyu bi kahve tonu geldi cnm..renkler tutmuyo sanırım bu serisinde de.ona göre dikkatli davran derim ben.
slm arkadaşlar k5 de göz kalemi almıştım kullandım beğenmedim şimdi.ödemeyide yapmıştım iade edebiliyormuyum..birde koldüğmeli erkek saati nsl bilenler cevaplasın ne olur kalite duruyormu yoksa basitmi kordonu falan..
kızlar iadeleriniz bakiyenize ne kadar sürede yansıyor ben dun öğlen verdım hala geçmemiş. ulaşmadı mı acaba bır de gelen kargo görevlısı bana iade aldgna dair fiş vermedi ısrar etmeme ragmen.gerek yok dedı faturayı aldı sızde de boyle olyr mu
ben şu ana kadar hiç iade fişi almadım canım kargocuları tanıyorum güvendiğim için benim de iadem vardı 12 sinde vermiştim bu gün işlendi
kızlar iadeleriniz bakiyenize ne kadar sürede yansıyor ben dun öğlen verdım hala geçmemiş. ulaşmadı mı acaba bır de gelen kargo görevlısı bana iade aldgna dair fiş vermedi ısrar etmeme ragmen.gerek yok dedı faturayı aldı sızde de boyle olyr mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?