AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

teslimat adresylee ew adresi aynıı yaptım şimdii kargo gelirmi bana::s:ss AMA SİPARŞLERİ VERDM BİRAZ ÖNCEE YAAA

Canım adresi değişmeden önce siparişlerini verdiysen,o esnada kayıtlı olan adrese gidebilir,tam emin değilim ama,bence sen yarın sabahtan avonu ara durumu izah et...

kızlar ben dun kargo geldgnde ıade verdım fakat ısrar etmeme ragmen fiş falan vermedı ertesı aksam ulasır dedı baktım bakıye de gozukmyr sızde ıade yaparken fiş alıyrmsnz ve ne zaman ulaşıyor avona.

kızlar bişi sorucam indirim broşüründeki diamondesque ikili yüzzük nişan düğün yüzüğü olan kararırmı kullananınız var mı accil cvpp:18:

ben kahve tonunu aldım dudak parlatıcısının. açık renk olarak gösteriyodu.yine yanılgı.çok koyu bi kahve tonu geldi cnm..renkler tutmuyo sanırım bu serisinde de.ona göre dikkatli davran derim ben.

kılzar bişi sorucam bnm bu ay 4. ayımdı yani bi dahaki aya bana panorama dışına hediye gelmicek mi

kızlar şu indirim broşüründe olan kahvaltı setinin tepsili 4 parçalı setini burda heryerde 3,5 liraya satıyolar....

Huhuu bu sorularıma cevap verebilecek olan yok mu acepp

kızlar şu indirim broşüründe olan kahvaltı setinin tepsili 4 parçalı setini burda heryerde 3,5 liraya satıyolar....

aynen canım bizim sakaryadada çarşamba pazarı var orda almayanı dövüyolar 3.50 TL

buna rağmen o setten ben gene sipariş aldım ama

Son düzenleme:
ben kahve tonunu aldım dudak parlatıcısının. açık renk olarak gösteriyodu.yine yanılgı.çok koyu bi kahve tonu geldi cnm..renkler tutmuyo sanırım bu serisinde de.ona göre dikkatli davran derim ben.

Anladım canım desene katalog kurbanı olmuşsun şu krem farların kalıntı yapmayacağını bilsem alacağım ama cesaret edemiyorum.

slm arkadaşlar k5 de göz kalemi almıştım kullandım beğenmedim şimdi.ödemeyide yapmıştım iade edebiliyormuyum..birde koldüğmeli erkek saati nsl bilenler cevaplasın ne olur kalite duruyormu yoksa basitmi kordonu falan..

kızlar iadeleriniz bakiyenize ne kadar sürede yansıyor ben dun öğlen verdım hala geçmemiş. ulaşmadı mı acaba bır de gelen kargo görevlısı bana iade aldgna dair fiş vermedi ısrar etmeme ragmen.gerek yok dedı faturayı aldı sızde de boyle olyr mu

ben şu ana kadar hiç iade fişi almadım canım kargocuları tanıyorum güvendiğim için benim de iadem vardı 12 sinde vermiştim bu gün işlendi

cnm hiç iade vermedim ben.bişey daha sorayım.benim k5 den ve k6 dan 2 tane iadem ikisinide aynı poşete koyup bantlasam olur heralde dimi faturalarıyla birlikte.biri takı diyeri göz kalemi.avon poşetinemi koyuyorsunuz iadeleri acaba.

1 kaç gün bekle tatlım hala iaden işlenmediyse kargo şirketini ara yolladığın kargonun takip numarasını iste yani kargo takip numarasını ve avona ulaşıp ulaşmadığını ulaştıysa kim tarafından teslim alındığını sor eğer iaden gitmemişse avonu aramanı gerektirecek bir durum olursa avonu aradığında kargo takip numaranı isticekler verirsin ve şu kişi almış dersin ama bence biraz bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…