cnm hiç iade vermedim ben.bişey daha sorayım.benim k5 den ve k6 dan 2 tane iadem ikisinide aynı poşete koyup bantlasam olur heralde dimi faturalarıyla birlikte.biri takı diyeri göz kalemi.avon poşetinemi koyuyorsunuz iadeleri acaba.
iade edebilirsin canım
evet canım ben de çok beğendimvalla ben bayıldım süper görünüyor benceeeeeeee
onlar temsilci programı hediyeleri bellki fazla alan olmadı satmaya çalışıolar ben o kırmızı çantayı 2 yıl önce almak içn 250 tl falan satış yapmıştım aldım okula giderkende hep kullandım gayet güzeldi sonra yeğenime verdim
paket açtıktan sonra iade edilir mi? bide iade işlemi nasıl oluyor ?tam olarak açıklar mısınız?
Arkadaşlar merhaba, benim avondan bir şey alan kalmadı artık yapamıyorum üyeliğimi kapatıcam sipariş vermeyip ama iadelerim var en son gelen kargomdan 15-20 tl lik, yurtiçine kendim gidip iade etsem para alırlar mı? bi keresinde gitmiştim öyle adam bişey olmaz dedi ama emin olamadım.
kızlar bana bu sefer 200 ü aşarsam gece kremi ile birlikte ruj numunesi gelecekti. krem gelmiş ama numuneler gelmemiş?bilen var mı?
cnm ben avondan baya bi takı aldım yüzük de aldım diamonds serisinden ama dediğin değil hani 3 taşlı olan vardı ya ondan aldıydım hiçbir kararma olmadı herkes avon takılarından bu anlamda memnun tatlım.kızlar bişi sorucam indirim broşüründeki diamondesque ikili yüzzük nişan düğün yüzüğü olan kararırmı kullananınız var mı accil cvpp:18:
cnm öyle yaparsan ücret alırlar die biliyorum ben....Arkadaşlar merhaba, benim avondan bir şey alan kalmadı artık yapamıyorum üyeliğimi kapatıcam sipariş vermeyip ama iadelerim var en son gelen kargomdan 15-20 tl lik, yurtiçine kendim gidip iade etsem para alırlar mı? bi keresinde gitmiştim öyle adam bişey olmaz dedi ama emin olamadım.
k7 panaromadaki just play erkek parfümü kaç milim ve aynı panaromadki jel göz kaleminin siyah rengi var mı:44: tam göremedim decanlarım.
ben yazmıştım sanırım canım sana ama tekrar yazayım just play 75 ml tatlım göz kaleminin siyah rengi var
rica ederim canım
panaromadaki kira koleksiyonu nasıl kızlarmavi rengi dikkatimi çekti benim kargom gelmedi daha yakından göremedim ancak pc den görebiliyorum değer mi acaba ve yüzük no yazabilir misiniz 6_8 ve 10 numara mı:44:
Arkadaşlar merhaba, benim avondan bir şey alan kalmadı artık yapamıyorum üyeliğimi kapatıcam sipariş vermeyip ama iadelerim var en son gelen kargomdan 15-20 tl lik, yurtiçine kendim gidip iade etsem para alırlar mı? bi keresinde gitmiştim öyle adam bişey olmaz dedi ama emin olamadım.
kızlar ben istanbuldayım ve iademi her zaman böyle yapıyorum yani kargo firmasına kendim götürüp alıcı ödemeli yolluyorum hiç problem yaşamadım.. en az 5-6 kez yaptım böyle iade, bakiyem çabuk düşsün diye...normalde o şekilde yollarsan kargo ücreti alıyorlar canımama yinede kargo şirketini arayıp bizzat kendin konuşursan belki rica edince para almazlar ama sanmıyorum alırlar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?