AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bence k5 i ayrı k 6 yı ayrı avon poşetine koy tatlım faturalarınıda k 5 teki iadene k 5 in faturasını k 6 daki iadene de k 6 nın faturasını koy poşetini bantlamana gerek yok çünkü kargo şirketi tarafından poşetlerin tekrar açılıyor tatlım fatura onların işlemlerinde lazım olduğu için ben böyle yapıyorum kargo şirketi görevlileri bunları yapmamı söylemişti çünkü tatlım

kızlar bana bu sefer 200 ü aşarsam gece kremi ile birlikte ruj numunesi gelecekti. krem gelmiş ama numuneler gelmemiş?bilen var mı?

Günaydın kızlar gününüz aydın, Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramınız da kutlu olsun.
valla ben bayıldım süper görünüyor benceeeeeeee
evet canım ben de çok beğendim

sağ ol tatlım içim rahatladı. gerçi bu zamana kadar aldığım çantalarda sorun çıkmadı ama insan yinede sorman ihtiyacı duyuyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, benim avondan bir şey alan kalmadı artık yapamıyorum üyeliğimi kapatıcam sipariş vermeyip ama iadelerim var en son gelen kargomdan 15-20 tl lik, yurtiçine kendim gidip iade etsem para alırlar mı? bi keresinde gitmiştim öyle adam bişey olmaz dedi ama emin olamadım.

kızlaaarr :) bugün 19 Mayıs ya Avon bugün çalışyıordur değil mi bugün vermek istyiroum tahminen ne zaman elimde olur sizce?

paket açtıktan sonra iade edilir mi? bide iade işlemi nasıl oluyor ?tam olarak açıklar mısınız?

iade edebilirsin canım faturanın aslında yada suretinde adedi fiyatı kdv satış tutarı yazar onun yanında ise iade değişim adet tutar sebeb kodu yazar o kısma hangi ürünü iade ediceksen o ürünün yan tarafına çarpı koy kaç adet olduğu yere adetini yaz tutarı ne kadarsa tutarını yaz sebeb koduna da aşağda iade sebeb kodları yazıyor hangi sebebten dolayı iade ediceksen ürünü onun kodunu yaz iade eden temsilcinin adı soyadı imzası denilen yere imzanı at faturanın en üst kısmında temsilci no yazan yerin yerin altında bir boşluk vardır orayada tc kimlik numaranı yaz tatlım tekrar sipariş verdiğinde gelen kargocuya iade edeceğin ürünleri avona iade olacağını söyle faturanıda poşetin içersine koy yapman gerekenler bunlar biraz detaylı anlattım ama umarım yardımım dokunmuştur canım

normalde o şekilde yollarsan kargo ücreti alıyorlar canım ama yinede kargo şirketini arayıp bizzat kendin konuşursan belki rica edince para almazlar ama sanmıyorum alırlar diye düşünüyorum

selam kızlar
gençlerin ve kendini genç hissedenlerin bayramı kutlu olsunnnn!!!!
çok az vaktim var bakiim dedim size...

kızlar bişi sorucam indirim broşüründeki diamondesque ikili yüzzük nişan düğün yüzüğü olan kararırmı kullananınız var mı accil cvpp:18:
cnm ben avondan baya bi takı aldım yüzük de aldım diamonds serisinden ama dediğin değil hani 3 taşlı olan vardı ya ondan aldıydım hiçbir kararma olmadı herkes avon takılarından bu anlamda memnun tatlım.

cnm öyle yaparsan ücret alırlar die biliyorum ben....
ben senin yerinde olsaydım beklerdim, 3 ay sürem var hem iade için hem üyelik düşmesi için... ya da tanıdığın başka bi avoncu varsa onunla da görüşebilirisn mesela benm de hiç siparişim olmuyodu ama iadem vardı bi arkdşa bahsettim o zaman bu ay siparişlerimi sen gir gelen koliyle de iadeni yap dedi ben de öyle yaptım. belki takım öncün 85lik siparişini girmene izin verir bilemiyorum ama istersen bi kargo şirketine sor, ücret alcaklar mıymış?

slm kızlar birşey soracaktım dün siparişlerimi girdim de ee bugün ve yarın tatil nasıl olacak anlamadım pazartesiye gelir mi acaba bilgisi olan var mı:26:

k7 panaromadaki just play erkek parfümü kaç milim ve aynı panaromadki jel göz kaleminin siyah rengi var mı:44: tam göremedim de canlarım.

k7 panaromadaki just play erkek parfümü kaç milim ve aynı panaromadki jel göz kaleminin siyah rengi var mı:44: tam göremedim de canlarım.

ben yazmıştım sanırım canım sana ama tekrar yazayım just play 75 ml tatlım göz kaleminin siyah rengi var

panaromadaki kira koleksiyonu nasıl kızlar mavi rengi dikkatimi çekti benim kargom gelmedi daha yakından göremedim ancak pc den görebiliyorum değer mi acaba ve yüzük no yazabilir misiniz 6_8 ve 10 numara mı:44:

panaromadaki kira koleksiyonu nasıl kızlar mavi rengi dikkatimi çekti benim kargom gelmedi daha yakından göremedim ancak pc den görebiliyorum değer mi acaba ve yüzük no yazabilir misiniz 6_8 ve 10 numara mı:44:

tatlım kira yüzük numaraları evet 6-8_10

normalde o şekilde yollarsan kargo ücreti alıyorlar canım ama yinede kargo şirketini arayıp bizzat kendin konuşursan belki rica edince para almazlar ama sanmıyorum alırlar diye düşünüyorum
kızlar ben istanbuldayım ve iademi her zaman böyle yapıyorum yani kargo firmasına kendim götürüp alıcı ödemeli yolluyorum hiç problem yaşamadım.. en az 5-6 kez yaptım böyle iade, bakiyem çabuk düşsün diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…