AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım, ben bidaha sipariş vermeyeceğim için iade nasıl olucak diye sormuştum aslında :)

tamam canım o zaman ben de bu şekilde yapayım, zaten oradakiler söylemişti ama ben yine de acaba kendisi gidip alıcı ödemeli gönderdiğinde sorun yaşayan var mıdır diye merak etmiştim :) teşekkür ederim.

Selam kızlar,bir sorum olacaktı,şimdi bana geçen ay 145 üzeri sipariş verdiğim için ytgp den rimel gelmişti,yarın 200 üzeri sipariş girecem,200 üzeri yapana parfüm hediyesi var,öğrenmek istediğim şu,bu hediyeler sıraya göremi yoksa fatura tutarına göremi geliyor,yani 200 üzeri sipariş girdiğimde parfümmü gelecek yoksa ikinci sıradaki dörtlü farmı,biraz karışık sordum ama kusura bakmayın,umarım anlatabilmişimdir:))

sırasına göre şekerim senin verdiğin sipariş tutarına göre değil ..

ilk siparişimde bana rimel gelmişti. 2. siparişimde sadece epilatör kazanmıştım o geldi . şimdide gece kremi hediye geldi. çok karışık hiç anlamadım. hadi krem doğruysa daha önceden göz farı nerde? şimdide kremin yanında ruj numuneside gelmemiş.ytg çanta gelmiş.... bilenler bana bu karışık durumu anlatabilir mi?

teşekkür ederim.....

canım hesap açtırabilirsin fakat yılda 2 kere 35 tl hesap işletim ücreti alıyorlar (almamaları için 2 faturaya otomatik ödeme talimatı vermen gerek) bilgin olsun

ayrıca biraz önce deprem oldu tırrrrssstımmm

tamam canım o zaman ben de bu şekilde yapayım, zaten oradakiler söylemişti ama ben yine de acaba kendisi gidip alıcı ödemeli gönderdiğinde sorun yaşayan var mıdır diye merak etmiştim :) teşekkür ederim.
selam kızlar ben geldim

Son düzenleme:
canım, ben bidaha sipariş vermeyeceğim için iade nasıl olucak diye sormuştum aslında :)

tatlım ben sana bu cevabı vermiştim : normalde o şekilde yollarsan kargo ücreti alıyorlar canım ama yinede kargo şirketini arayıp bizzat kendin konuşursan belki rica edince para almazlar ama sanmıyorum alırlar diye düşünüyorum
ben zuzu72 ye iade konusunu detaylı anlatmıştım

Son düzenleme:
slm kızlar ben bişey soracağım ben takım öncüsüyüm k5de 5 temsilcimde aktıfti ve hepside sipariş girdi aldığım prim 31 tl bişey neden bu kadar az oluyoo sizinkilerde mi böyle?

slm kızlar ben bişey soracağım ben takım öncüsüyüm k5de 5 temsilcimde aktıfti ve hepside sipariş girdi aldığım prim 31 tl bişey neden bu kadar az oluyoo sizinkilerde mi böyle?

ben takım öncüsü değilim ama temsilci başına almış olduğun ücret senin 5 üyenden aldığın ücretten biraz az olduğunu duymuştum tatlım ama belkide bir tahminde bulunacağım eğer yanlışım varsa zaten arkadaşlarımız düzeltir üyelerin ne kadar yüksek sipariş verirse primin de o kadar çok oluyor diye tahmin ediyorum iadeler oluncada primin düşüyor diye duymuştum ama ne kadar doğrudur onu bilemiyorum

Son düzenleme:
iyi geceler ben yeni üyeyim yani daha çiçeği burnunda dedikleri... k5 den sipariş vermiştim ve dün faturanın tamamını bankaya havale yolula ödedim ama hala bakiyemde borç aynen gözüküyor neden düşmedi lütfen bana yardımcı olun ...

Düşer canım bikaç gün bekle.Düşmezse ararsın.

kızlarr bn 2 günönce siparişş girdim internettende simdi sipariş takibine baktm kargo takibi alanı boş fatura tutarndada 0.00 tl ödül satştada girdğm siparşlern fiyatı yazıyoo smdisiparişm grilmemşmii:S nedn kargo takibi boş anlamadm - böle bi ifade vr:S limit sorunumu var acaba geçen fATURAMI DHA ÖDEMEDM ZAMANI VR DİYE O YÜZDNMİ ACABA ??

kızlarr???:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…