iade edebilirsin canım faturanın aslında yada suretinde adedi fiyatı kdv satış tutarı yazar onun yanında ise iade değişim adet tutar sebeb kodu yazar o kısma hangi ürünü iade ediceksen o ürünün yan tarafına çarpı koy kaç adet olduğu yere adetini yaz tutarı ne kadarsa tutarını yaz sebeb koduna da aşağda iade sebeb kodları yazıyor hangi sebebten dolayı iade ediceksen ürünü onun kodunu yaz iade eden temsilcinin adı soyadı imzası denilen yere imzanı at faturanın en üst kısmında temsilci no yazan yerin yerin altında bir boşluk vardır orayada tc kimlik numaranı yaz tatlım tekrar sipariş verdiğinde gelen kargocuya iade edeceğin ürünleri avona iade olacağını söyle faturanıda poşetin içersine koy yapman gerekenler bunlar biraz detaylı anlattım ama umarım yardımım dokunmuştur canım
kızlar ben istanbuldayım ve iademi her zaman böyle yapıyorum yani kargo firmasına kendim götürüp alıcı ödemeli yolluyorum hiç problem yaşamadım.. en az 5-6 kez yaptım böyle iade, bakiyem çabuk düşsün diye...
selam kızlar,bir sorum olacaktı,şimdi bana geçen ay 145 üzeri sipariş verdiğim için ytgp den rimel gelmişti,yarın 200 üzeri sipariş girecem,200 üzeri yapana parfüm hediyesi var,öğrenmek istediğim şu,bu hediyeler sıraya göremi yoksa fatura tutarına göremi geliyor,yani 200 üzeri sipariş girdiğimde parfümmü gelecek yoksa ikinci sıradaki dörtlü farmı,biraz karışık sordum ama kusura bakmayın,umarım anlatabilmişimdir:))
sırasına göre şekerim senin verdiğin sipariş tutarına göre değil ..
faturanda bir sonraki siparişinizle gönderilecektir yazısı varmı tatlım
iade edebilirsin canım faturanın aslında yada suretinde adedi fiyatı kdv satış tutarı yazar onun yanında ise iade değişim adet tutar sebeb kodu yazar o kısma hangi ürünü iade ediceksen o ürünün yan tarafına çarpı koy kaç adet olduğu yere adetini yaz tutarı ne kadarsa tutarını yaz sebeb koduna da aşağda iade sebeb kodları yazıyor hangi sebebten dolayı iade ediceksen ürünü onun kodunu yaz iade eden temsilcinin adı soyadı imzası denilen yere imzanı at faturanın en üst kısmında temsilci no yazan yerin yerin altında bir boşluk vardır orayada tc kimlik numaranı yaz tatlım tekrar sipariş verdiğinde gelen kargocuya iade edeceğin ürünleri avona iade olacağını söyle faturanıda poşetin içersine koy yapman gerekenler bunlar biraz detaylı anlattım ama umarım yardımım dokunmuştur canım
canım en temizi işbank hesabı açtır otomatik ödeme talimatı ver ben öle yaptım rahatım uğraşma onca şeyle.o verdiğin sparişe göre değişio sanırım benim genelde 15 gün oluo yatırma sürem ama fazla sparişlerde 1 aya kadar çıkıomuş
selam kızlar ben geldimtamam canım o zaman ben de bu şekilde yapayım, zaten oradakiler söylemişti ama ben yine de acaba kendisi gidip alıcı ödemeli gönderdiğinde sorun yaşayan var mıdır diye merak etmiştim :) teşekkür ederim.
canım, ben bidaha sipariş vermeyeceğim için iade nasıl olucak diye sormuştum aslında :)
slm kızlar ben bişey soracağım ben takım öncüsüyüm k5de 5 temsilcimde aktıfti ve hepside sipariş girdi aldığım prim 31 tl bişey neden bu kadar az oluyoo sizinkilerde mi böyle?
iyi geceler ben yeni üyeyim yani daha çiçeği burnunda dedikleri... k5 den sipariş vermiştim ve dün faturanın tamamını bankaya havale yolula ödedim ama hala bakiyemde borç aynen gözüküyor neden düşmedi lütfen bana yardımcı olun ...
Düşer canım bikaç gün bekle.Düşmezse ararsın.
ikl siparişte böyle sorun çıkarsa çok kötü umarım düzelir cevap verdiğiniz içinteşekkürler...
kızlarr bn 2 günönce siparişş girdim internettende simdi sipariş takibine baktm kargo takibi alanı boş fatura tutarndada 0.00 tl ödül satştada girdğm siparşlern fiyatı yazıyoo smdisiparişm grilmemşmii:S nedn kargo takibi boş anlamadm - böle bi ifade vr:S limit sorunumu var acaba geçen fATURAMI DHA ÖDEMEDM ZAMANI VR DİYE O YÜZDNMİ ACABA ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?