AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlarr yardımcı olursanız sevinirim
kızlarr bn 2 günönce siparişş girdim internettende simdi sipariş takibine baktm kargo takibi alanı boş fatura tutarndada 0.00 tl ödül satştada girdğm siparşlern fiyatı yazıyoo smdisiparişm grilmemşmii:S nedn kargo takibi boş anlamadm - böle bi ifade vr:S limit sorunumu var acaba geçen fATURAMI DHA ÖDEMEDM ZAMANI VR DİYE O YÜZDNMİ ACABA ??
bide fatura nunmarmda yazmıyo kızlarr işyerindeym avonu arıcm arayamıyormdaa ne yapmam gerekk ???

canım endişelenme 2gun tatil olduğu için 19 mayıs nedeniyle, belkide senin siparişlerin faturalanmamıştır bence. o yuzden o şekilde yazıodur.

kızlar ben salı günü iade verdim hala düşmemiş ya ne zaman düşer bu iade sizce:18::26:

Bende mini kataloğu cok farklı birşey sanmıştım. Normal katalogtaki ürünlerin aynılarını gösteriyor pişman oldum ya boşuna 10 tane katalog sipariş ettim!

kızlar bugün müşteri hzmetleri aradı siparişleirm 2 koli göründü halde biri gelmişti ya fatura numaramı verdim gelen kolinin içinde neler var neler gelmedi bilebilirlermi ilkkez başıma geldiği için kafam karıştı:18:

avon kataloğundan avewin 50 faktörlük güneş kremini alacam ama karar veremiyorum sizce nasıl

kızlar şu ıce sheersin kokusu nasıl??birde fırın kabı kazanmış olanlar nasıl güzelmi acaba??eğer güzel derseniz onun için fazla katalog sipariş vericemde..

bide acaba gün hediyesi verirlermi ki pazartesi.beklesemmi kızlar yaa.yoksa şimdimi vereyim siparişleri

sen gidip alırsın kargodan ancak öyle olur..ama kargoyu ara bence bi.siteden bak büyük ihtimal kargon üsküdardaki şubeye gitmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…