ya bende iki şey sorucam :
birincisi k6daki syf.23deki erkek parfümü urban edge edt nin kokusu gerçekte nasıl ?
ikincisi akbanktan fatura ödemesi yaparken kaç lira masraf ödüyoruz ben pttden ödüyorum genelde ama çok bekliyorum sıra
hoş geldin canımslm kızlar ben geldim
selam hanımlar avonda daha yeniyim şimdi dün akşam sipariş verdim listeye baktım k6 ilk sipariş paketi diye bişey var ne acaba bilen var mı?
Birde gönderilemeyen ürünler diye bişey var ondada 2. kazandığım 4 lü göz farı var bir dahaki siparişte gönderirler mi acaba?
kızlar sizden rica etsem kampanya 5 ten full speedin hacim veren maskaranın(orta sayfa broşüründen) flower jacket takı setinin pırıltılı vücut losyonunun ve deodorantların hani 1 alana 2 badeva olann geliş fiyatını yazarmısınızz:18:
kızlar sizden rica etsem kampanya 5 ten full speedin hacim veren maskaranın(orta sayfa broşüründen) flower jacket takı setinin pırıltılı vücut losyonunun ve deodorantların hani 1 alana 2 badeva olann geliş fiyatını yazarmısınızz:18:
ya bende iki şey sorucam :
birincisi k6daki syf.23deki erkek parfümü urban edge edt nin kokusu gerçekte nasıl ?
ikincisi akbanktan fatura ödemesi yaparken kaç lira masraf ödüyoruz ben pttden ödüyorum genelde ama çok bekliyorum sıra
arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen to day parfüm var avonun bende onun geliş fiyetını merak ediyorumbenimki 55 lira katalogda sanırsam
canım burda bir arkadaş ban 27 liraya getirebileceyini söyledi geliş fiyatından veririm yeni üyeyim müşteri kazanmak için dedi:44:Tam 55 tl ise gelişi; 41,25
canım burda bir arkadaş ban 27 liraya getirebileceyini söyledi geliş fiyatından veririm yeni üyeyim müşteri kazanmak için dedi:44:
katalog fiyatlarıkızlar sizden rica etsem kampanya 5 ten full speedin hacim veren maskaranın(orta sayfa broşüründen) flower jacket takı setinin pırıltılı vücut losyonunun ve deodorantların hani 1 alana 2 badeva olann geliş fiyatını yazarmısınızz:18:
kredi kartıyla ödeme yapıyorum o nasıl olacak peki :)
kızlar avon ödememi kredi kartı ile yapıyorum ve avon 2 gündür borcumu karttan çekmiyo. faiz işliyo yani. müşteri hizmetlerini mi arayım ben. numarası kaç bilen var mı
K6 İlk sipariş paketi; Yeni katalog demek istiyor canım.
Evet canım otomatik olarak göndercekler bir dahaki ay sen yazmadan..
merhaba canım,ya bende iki şey sorucam :
cnm sana bi tavsiye: müşterilerinden parasını almadan ürünü teslim etme en azından ödeme yapmazlarsa iade şansın olur böyle ne paranı alabilirsin ne ürünleri bi de canın sıkılır üstüne.kızlar bişiy sorcam benim avona gecikmiş borcum yarın yeni faturanın da son günü şimdi yarın gecikmişi yatırsam da sipariş versem olur mu?Yarın ki ni sonra yatırayım diyorum bu ay kimse para vermiyo sanki karşılıksız istiyorum alırken iyiydi ödemesi zor geliyo naptım ben bu ayyy
cnm iş bankası atmden ücretsiz gönderebiliyosun:)canlar acil olarak bilgiye ihtiyacım var
şimdi bu fatura ödemelerinde şubeden ödeme yaparsam hangi bankadan ne kadar işlem ücreti alıyorlar
broşür vardı elimde kaybetmişim
okuyunca aklıma direk şu soru geldi bu adam senin cebini ne hakla arar kendi cebinden? terbiyesiz adam! ya eşin kızsa? ben senin yerinde olsam uğradığım bu muameleyi avona şikayet ederdim sen bilirsin. çalışanlarını dikkatli seçsin yahu nedir bu böyle!!!!kızlar bugün çok sinirlendim avona
xxxxxxx var ya hani iadeleri teslim alıp onaylatan kişi
bugün bir ağzıma s..... kaldı o derece ahlaksız aptal bişeymiş
kendi cep telefonundan aradı benm cebimi
hanfendiiiii temsilci numaranız kabul edilmiyor
ben 1 saattir uğraşıyorum dio
ya dedm fatura içinde paketin
biz paketi açmıyoruz kargo fişinde hangi temsilci no yazıosa
onu kayda geçiririz bu temsilci numarası geçersiz kabul edilmeyecek
demezmi
çıldırdım ya xxxxx bey ben 3 yıldır bu işi yapıorum
sürekli iade gönderiroum ayda 20 kez sipariş veriorum
ilk defa iade göndermiorum acemide değilim temsilci numaramı bilmeyim
temsilci numaram bu bir hata varsa sizin sisteminizdendir dedim
yok efendim o da günde 1000 tane iade alıomş bilmicekmişmi
allla alllaa dedim ben sahte kayıtmı gönderdm yani
açın paketi faturaya bakın iyi günler dedm kapattm sonuç iadem işlenmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?