AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

urban edgenin kokusu gerçekten çok güzel ilk başta eşime aldık bu parfümden bu ayki katalogda da 2 adet sipariş aldım.

Ben ödememi avonun kendi sayfasından yapıyorum kredi kartıyla gayet kolay oluyor.

K6 İlk sipariş paketi; Yeni katalog demek istiyor canım.

Evet canım otomatik olarak göndercekler bir dahaki ay sen yazmadan..

Satış fiyatı ne kadar biliyormusunuz? Katalog elimde olmadığı için hesaplayıp söylicem.

cvp istiorum ama bnn

arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen to day parfüm var avonun bende onun geliş fiyetını merak ediyorumbenimki 55 lira katalogda sanırsam

Son düzenleyen: Moderatör:

ben akbanktan son ödeme tarihinden bir gün önce ödeme yapıyorum extra herhangi bir ücret ödemiyorum tatlım ama ödeme günü geldiği zaman ödeme yaparsam 2 lira ücret alıyorlar

Buldum k5'i..

Full Speed: 33,50 / 25,125

Hacim Veren Maskara: 10,10 / 7,575

Flower Jacket Takı Seti: 15,90 / 11,925

Pırıltılı Vücut Losyonu: Bulamadım.

Deoodorant: 16,90 / 12,675

Son düzenleme:
canım burda bir arkadaş ban 27 liraya getirebileceyini söyledi geliş fiyatından veririm yeni üyeyim müşteri kazanmak için dedi:44:

Canım onun gelişi fiyatı benim yazdığım gibi. Belki o daha önceden elinde falan vardır, kalmıştır sana satış yapmak ve seni memnun etmek amacıyla söylemiş olabilir. Onu 27 tl'ye getirtmesi gibi bir şansı yok kimsenin.

katalog fiyatları
full speet:33.50
maskara 10.10
deodarantlar:16.90
takı seti :15.90

pırıltılı losyon pembe olansa:5.40

Son düzenleme:
kızlar avon ödememi kredi kartı ile yapıyorum ve avon 2 gündür borcumu karttan çekmiyo. faiz işliyo yani. müşteri hizmetlerini mi arayım ben. numarası kaç bilen var mı

kredi kartıyla ödeme yapıyorum o nasıl olacak peki :)

canım bende kredi kartıyla ödeme yapıyorum kredi kartından çekilen para zaten ödemen gereken limit müşteriden aldığım zaman onlara yaptığım satıştan gelen paranın %25 ini kendime alıyorum diğerini kredi kartıma yatırıyorum tekrar

selam kızlar
yalnız benm bildiğim kadarıyla burada ürünlerin geliş fiyatını paylaşmıyoruz geçen topikte bu konuyu çok tartışmıştık sonra da paylaşmamak gerektiğini söylemiştik bilmeyenler için söylemek istedim sadece...
ben hala sipariş vermedim 85 altı hala siparişlerim bekliyorum belki biri bişey alır bu ay kendime pek alamıcam zira bi de olmazsa bişey sipariş edip sonra iade edicem
daha önceden de zaten iki arkadaşım sipariş vermişti baya da yüklü iki aydır bekliyor siparişler, parasını ben ödedim mecburen. iade de etmedim sorarlar diye başka bi yerde oturuyorlar bakalım görüşemedik de bi türlü...
eşim artık kızıyor fuzuli bi şeyler alıp durma diyor ben de bu ay almıcam kendime bişeyler

Evet arkadaşlar burda geliş fiyatı vermiyoruz..temsilci olan zaten biliyor geliş fiyatlarını !!! eğer mesajlarınızı editleyebiliyorsanız editlermisiniz...

merhaba canım,
1- ben o kokuyu bilmiyorum :)
2- benim iş bankasında hesabım var iş bankasında atm den avonun hesabına gönderiyorum tamamen ücretsiz:))) çok kolay oluyor. tavsiye ederim.
cnm sana bi tavsiye: müşterilerinden parasını almadan ürünü teslim etme en azından ödeme yapmazlarsa iade şansın olur böyle ne paranı alabilirsin ne ürünleri bi de canın sıkılır üstüne.
en güvendiklerine tabii hariç, ben bi arkadaşıma taksit bile yapıyordum ama o da asla aksatmıyordu:)
canlar acil olarak bilgiye ihtiyacım var
şimdi bu fatura ödemelerinde şubeden ödeme yaparsam hangi bankadan ne kadar işlem ücreti alıyorlar
broşür vardı elimde kaybetmişim
cnm iş bankası atmden ücretsiz gönderebiliyosun:)

okuyunca aklıma direk şu soru geldi bu adam senin cebini ne hakla arar kendi cebinden? terbiyesiz adam! ya eşin kızsa? ben senin yerinde olsam uğradığım bu muameleyi avona şikayet ederdim sen bilirsin. çalışanlarını dikkatli seçsin yahu nedir bu böyle!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…