- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
Buldum k5'i..
Full Speed: 33,50 / 25,125
Hacim Veren Maskara: 10,10 / 7,575
Flower Jacket Takı Seti: 15,90 / 11,925
Pırıltılı Vücut Losyonu: Bulamadım.
Deoodorant: 16,90 / 12,675
katalog fiyatları
full speet:33.50
maskara 10.10
deodarantlar:16.90
takı seti :15.90
pırıltılı losyon pembe olansa:5.40
tatlım şahsen site açısından bi zararı yok ama bizler şöyle düşünmüştük bu topiği avon temsilcileri dışında müşteriler de takip ediyor böyle bilgileri özelden verelim sonuçta bazılarımız katalog fiyatından satış yapıyoruz bazılarımız gelişinden satıyoruz yani bireysel olarak sıkıntıya düşmeyelim demiştikGeliş fiyatı neden vermiyoruz ne alakası var? Reklam değil birşey değil. Ne zararı var ki?
kızlar ambar tesellüm fişi ile iadelerimi takip etmek istiyorum bir türlü beceremedim nasıl oluyor:44:
off kızlar çok acil:Avonda sipariş iptali nasıl yapılıyo?Teşvik programındaki hediye 320 tl lik fakat ben salak gibi 319.83 tl lik sipariş verdim ve şu anda borcumu ödemediğim için kredi kontrol de.:44:
tatlım şahsen site açısından bi zararı yok ama bizler şöyle düşünmüştük bu topiği avon temsilcileri dışında müşteriler de takip ediyor böyle bilgileri özelden verelim sonuçta bazılarımız katalog fiyatından satış yapıyoruz bazılarımız gelişinden satıyoruz yani bireysel olarak sıkıntıya düşmeyelim demiştikben kötü bişey demek istemedim sadece bişey paylaşmak istedim. o kadar.
Canım ben kimseyi kötülemek için söylemedim sakına üzerine alınma sadece bana mantıksız geldi çünkü sonuçta müşterilerde biliyor bu tür satışların bir geliş fiyatı olduğunu ve isteseler öğrenebilirler. Benm amacım sadece yardım etmekti..
ben kiraz kokulu şampuanı ve maskesini aldım beğenmedim çok hafif saçlarıma hiç etkisi olmadı belki saçlarım boyalı olduğu için ama diğer naturels şampuanlar kuru yıpranmış saçlar için olanı hariç güzel..( saç maskesini saç kremi gibi kullanıyorsun biraz fazla beklet yeter cnm)
Geliş fiyatı neden vermiyoruz ne alakası var? Reklam değil birşey değil. Ne zararı var ki?
Genel anlamda tavsiyelerde bulunayım:
Pata Krem Fondöten
Harika bi krem fondöten gerçekten cok ama cok güzel hatta birçok normal tüpte vb. fondötenden daha güzel.
Beyaz Ten: İvory
Buğday Ten: Natural Beige
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Shell
Esmer Ten: Nutmeg
Calming Effects Rahatlatıcı ve Işıltı Veren Fondöten
Gerçekten çok ama çok güzel bir fondöten yalnız biraz yağlı ama cok güzel kapatıyor.
Buğday Ten: Almond
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Cream
Esmer Ten: Honey
MagiX Kaşmir Dokusunda Fondöten
Buda çok güzel ve doğal kapatıyor..
Buğday Ten: Natural Beige
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Cream Natural
Esmer Ten: Soft Honey
Avon Anew Yaşlanma Etkilerini Düzgünleştirici Fondöten
Pahalı ama verdiğiniz paraya emin olun deyecek bi fondöten.
Buğday Ten: Shell
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Medium Beige
Esmer Ten: Soft Honey
face de ki hediyeyi alamadım.
bende giriyorum ama üzgünüz 5. kişi olamadınız diyor
ben kazandım galiba tebrikler kazandınız yazdı ve adres bilgilerimi istedi
sadece bastakılerı kazandırmaktan baska bıse degıl avon sen satıs karıyla yetınıyosun ustelık hıcte guvenlı olmayan urunlerle bız bu sıstemı yıkacagız ben hem kendım hem etrafımdakılerı kazandırıyorum ustelık sıgortalı ve emeklı olma sansım var ayrıca urunlerın kalıtesıde asıkar sızde artık bukadar seyle ugrasmaktan vazgecıp aramıza katılın bu konuda herturlu bılgıye sahıbım ustu kapalı gecıyorum şimdi ama avonun nelere yol actıgını bırebır bılıyorum bu yuzden lutfen daha duyarlı olalım artık kendımıze ve cevremızdekılerekızlar bugün çok sinirlendim avona
xxxxxxx var ya hani iadeleri teslim alıp onaylatan kişi
bugün bir ağzıma s..... kaldı o derece ahlaksız aptal bişeymiş
kendi cep telefonundan aradı benm cebimi
hanfendiiiii temsilci numaranız kabul edilmiyor
ben 1 saattir uğraşıyorum dio
ya dedm fatura içinde paketin
biz paketi açmıyoruz kargo fişinde hangi temsilci no yazıosa
onu kayda geçiririz bu temsilci numarası geçersiz kabul edilmeyecek
demezmi
çıldırdım ya xxxxx bey ben 3 yıldır bu işi yapıorum
sürekli iade gönderiroum ayda 20 kez sipariş veriorum
ilk defa iade göndermiorum acemide değilim temsilci numaramı bilmeyim
temsilci numaram bu bir hata varsa sizin sisteminizdendir dedim
yok efendim o da günde 1000 tane iade alıomş bilmicekmişmi
allla alllaa dedim ben sahte kayıtmı gönderdm yani
açın paketi faturaya bakın iyi günler dedm kapattm sonuç iadem işlenmemiş
kızlar cuma günü iade gönderipte iadesi düşen oldumu?
ok cnm sorun yok sadece iletmek istedim biz burdsa sanki bizi başka kimse görmüyomuş gibi konuşup paylaşıyoruz da kk ya üye olmayanlar da görüyor bu sayfaları.tatlım şahsen site açısından bi zararı yok ama bizler şöyle düşünmüştük bu topiği avon temsilcileri dışında müşteriler de takip ediyor böyle bilgileri özelden verelim sonuçta bazılarımız katalog fiyatından satış yapıyoruz bazılarımız gelişinden satıyoruz yani bireysel olarak sıkıntıya düşmeyelim demiştikben kötü bişey demek istemedim sadece bişey paylaşmak istedim. o kadar.
Canım ben kimseyi kötülemek için söylemedim sakına üzerine alınma sadece bana mantıksız geldi çünkü sonuçta müşterilerde biliyor bu tür satışların bir geliş fiyatı olduğunu ve isteseler öğrenebilirler. Benm amacım sadece yardım etmekti..
evet cnm ben de vardım bunlar konuşulurken. bir kere zaten katalog fiyatından satmamız lazım, hadi onu yapmıyo indirim yapıyo teşekkür edeceğine gidip bi de gelişini öğrenmeye çalışıyor yaa sanki mecburuz gelişinden vermeye!! zaten bi yığın masraf yapıyoruz katalog numune alıyoruz ben her müşterime ufak hediyeler koyuyorum sırf memnun olsunlar die. ama anlamakta zorlanıyorum insanları...bi ara burda avon müşterisi olan bi bayan bazı ürünlerin geliş fiyatını sordu.bizde söyledik.meğer avon siparişi verdiği bi temsilci gelişinden veriyorum deyip sanırım üstüne 1-2 lira koymuş.kızda bunun peşine düşmüş.sanki o temsilci ona gelişinden vermek zorundaymış gibi.bizde bu yüzden böyle bi karar almıştık canım.çünkü bazı müşteriler 2-3 liranın peşine düşüp temsilcileri zor durumda bırakabiliyor
cnm burda reklam yapmak yasak... biz avondan memnunuz böyle aksaklıklar her yerde mevcut.sadece bastakılerı kazandırmaktan baska bıse degıl avon sen satıs karıyla yetınıyosun ustelık hıcte guvenlı olmayan urunlerle bız bu sıstemı yıkacagız ben hem kendım hem etrafımdakılerı kazandırıyorum ustelık sıgortalı ve emeklı olma sansım var ayrıca urunlerın kalıtesıde asıkar sızde artık bukadar seyle ugrasmaktan vazgecıp aramıza katılın bu konuda herturlu bılgıye sahıbım ustu kapalı gecıyorum şimdi ama avonun nelere yol actıgını bırebır bılıyorum bu yuzden lutfen daha duyarlı olalım artık kendımıze ve cevremızdekılereayrıca avonda da takım öncüsü olarak daha fazla para kazanmak mümkün.. sonuçta bu bir tercih meselesi... ben avon satmaktan son derece3 memnunum ki ilkşah zaten avon dendi,ğinde aklıma gelen ilk isim:))) avon ürünlerinin güvenli olmadığının ispatı nedir? bildiğim bir şey var ki: her cilde her ürün iyi gelmez, bu her marka için geçerlidir. yani cildinize uygun olmayan bir ürün hangi markadan alırsanız alın aynı sonucu yaratacaktır, dolayısıyla problem markada değil sizin seçiminizdedir.... o yüzden ürün alırken cildinizi iyi tanımanız gerekiyor üstelik avon ürünlerinde sıkıntı yaşarsanız iade edebiliyorsunuz bu konuda diğer markalarda olmadığı kadar kolaylık sağlanmış. kendi kullanmadığımız ürünleri başkalarına satacak insanlar olmadığımız gibi çevreye de duyarlıyız. ayrıca biz hiçbir markayı kötülemiyoruz, avoncuların başlığında da avonun kötülenmesi taraftarı değiliz. avoncular olarak bir şey ispatlama derdinde de değiliz kaldı ki avon 120 yıllık dev bir marka... o kendini çoktaaan ispatlamış zatennn... yine de fikirlerinizi söylediğiniz için teşekkür ederim (kendi adıma)
kızlar avonun sivilcelere ve siyah noktalara iyi gelen bir kremi varmışş. hatta bi ara 1 alana 1 bedava kampanyası varmış. kremin adını bilmiyo bu ürünü isteyen. sivilcelere ve siyah noktalara hangisi iyi gelio bileniniz var mı? ya da tavsiye edebilceğiniz
cnm ben de biliyordum o ürünü ama unuttum:) şu an bakma şansım yok maalesef ama netten bi bakiim dur. clearskin serisinden olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?