AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ambar tesellüm fişi ile iadelerimi takip etmek istiyorum bir türlü beceremedim nasıl oluyor:44:

katalog fiyatları
full speet:33.50
maskara 10.10
deodarantlar:16.90
takı seti :15.90

pırıltılı losyon pembe olansa:5.40

cnm katalog fiyatlarını biliorum ama bana geliş fiyatı lazım saolsun bi arkadaş yazmış hepsini bi tek pırıltılı vücut losyonununki yok lütfeenn bakıp yazarmısın buraya ben listeyi kaybettimde"

Geliş fiyatı neden vermiyoruz ne alakası var? Reklam değil birşey değil. Ne zararı var ki?
tatlım şahsen site açısından bi zararı yok ama bizler şöyle düşünmüştük bu topiği avon temsilcileri dışında müşteriler de takip ediyor böyle bilgileri özelden verelim sonuçta bazılarımız katalog fiyatından satış yapıyoruz bazılarımız gelişinden satıyoruz yani bireysel olarak sıkıntıya düşmeyelim demiştik ben kötü bişey demek istemedim sadece bişey paylaşmak istedim. o kadar.
kızlar ambar tesellüm fişi ile iadelerimi takip etmek istiyorum bir türlü beceremedim nasıl oluyor:44:

cnm ben o fişi almıyorum ama iadelerimin düşüp düşmediğini de avonun sitesinden kargo takibine bakıp öğreniyorum.

off kızlar çok acil:Avonda sipariş iptali nasıl yapılıyo?Teşvik programındaki hediye 320 tl lik fakat ben salak gibi 319.83 tl lik sipariş verdim ve şu anda borcumu ödemediğim için kredi kontrol de.:44:

off kızlar çok acil:Avonda sipariş iptali nasıl yapılıyo?Teşvik programındaki hediye 320 tl lik fakat ben salak gibi 319.83 tl lik sipariş verdim ve şu anda borcumu ödemediğim için kredi kontrol de.:44:

Yarın arayıp iptal ettirebilirsin kendin yapamıosun :/

kızlar nasılsınız ? ilkşahın olayına çok sinir oldum açıkcası evet hep o kişi alıyor bende sürekli iade yolluyorum. hatta biraz agır bu aralar gönderdgmz iadeler hep geç düşüyor. neyse bencede ilkşahcım arkadaşımızın dediğide doğru o açıdan düşünmemiştim. bncede Hakkımızı arayalım valla. bana da 10 katalok eklediğim halde mini katalok gelmedi. mail atmıştım bugün cevap geldi Kolinizden cikmayan 3 adet K7 MİNİ KATALOG isleme alinmis olup, ilk siparisinize eklenerek gonderimi yapilacaktir. ben sesimi çıkarmasam yollamıcaklardı.

Gerçi çokda gerekli değil o katalok hoş ama hakkım varken neden almayım

çok teşekkür ederimm :)

Geliş fiyatı neden vermiyoruz ne alakası var? Reklam değil birşey değil. Ne zararı var ki?

bi ara burda avon müşterisi olan bi bayan bazı ürünlerin geliş fiyatını sordu.bizde söyledik.meğer avon siparişi verdiği bi temsilci gelişinden veriyorum deyip sanırım üstüne 1-2 lira koymuş.kızda bunun peşine düşmüş.sanki o temsilci ona gelişinden vermek zorundaymış gibi.bizde bu yüzden böyle bi karar almıştık canım.çünkü bazı müşteriler 2-3 liranın peşine düşüp temsilcileri zor durumda bırakabiliyor

bu paylaşım çok yararlı olmuş teşekkürler canım

face de ki hediyeyi alamadım.
bende giriyorum ama üzgünüz 5. kişi olamadınız diyor

ben kazandım galiba tebrikler kazandınız yazdı ve adres bilgilerimi istedi

hayatım da ilk kez ben de kazandım galiba

adres bilgilerini istedi

kızlar k6 panoramada erkek vucüt şampuanı 2tl alan oldumu nasıl bişey..
bide 2den faturalanıyo dimi..avondan haberlerde yanlış basılmş gelcek ay 10,800 olcak diyo..gelcek aya yansımaz dimi fiyatı...

kızlar siparişlerim faturalanalı 2-3 gün oldu ama hala sevkiyata hazırlanıo gözüküo acaba paramı yatırmam lazım ama daha ödeme günüme war offf nie gelmio kredi limitine takılsaydı faturalanmazdı bile dimii

sadece bastakılerı kazandırmaktan baska bıse degıl avon sen satıs karıyla yetınıyosun ustelık hıcte guvenlı olmayan urunlerle bız bu sıstemı yıkacagız ben hem kendım hem etrafımdakılerı kazandırıyorum ustelık sıgortalı ve emeklı olma sansım var ayrıca urunlerın kalıtesıde asıkar sızde artık bukadar seyle ugrasmaktan vazgecıp aramıza katılın bu konuda herturlu bılgıye sahıbım ustu kapalı gecıyorum şimdi ama avonun nelere yol actıgını bırebır bılıyorum bu yuzden lutfen daha duyarlı olalım artık kendımıze ve cevremızdekılere

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar avonun sivilcelere ve siyah noktalara iyi gelen bir kremi varmışş. hatta bi ara 1 alana 1 bedava kampanyası varmış. kremin adını bilmiyo bu ürünü isteyen. sivilcelere ve siyah noktalara hangisi iyi gelio bileniniz var mı? ya da tavsiye edebilceğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…