AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar k6 panoramada erkek vucüt şampuanı 2tl alan oldumu nasıl bişey..
bide 2den faturalanıyo dimi..avondan haberlerde yanlış basılmş gelcek ay 10,800 olcak diyo..gelcek aya yansımaz dimi fiyatı...

canım o yanlış basılmış k7 de 10 küsüre satılcak o vücut şampuanı ama avon bu ay temsilcilere 2 tlden yollıcak yanlış bastığı için

Allahım yarabbim söylermisinz siz bu oriflamecilerden nedir bizim çektiğimiz.hiç birimizi sizin topiğinize gelip sizin markanızı kötülerken yada kendimize üye yapmaya çalışırken gördünüzmü??İşiniz gücünüz avon.artık naaptıysa zamanında size bilemicem...Burası avon temsilcileri topiği gidin reklamınızı kendi topiğinizde yapın.hepimizin aklı yerinde çok şükür.neyin bize iyi gelip gelmeyeceğini anlıcak kapasitedeyiz...Bunu daha öncede söyledim.sırf sizin gibi insanlardan yüzünden asla oriflame kullanmam ve etrafmdakilere asla ve asla tavsiye etmem !! Yeter artık

Siparişlerim geldii sipariş ettiğim boyamda geldi bu sefer 8.1 boyadım bu dahada güzel açtı sanırım bi dahakine sarı renge boyayacağım yavaş yavaş saçımın rengini açmayı düşünüyorum.:)
Bu ay siparişim azdı yarısı kendime yarısıda arkadaşlarımın siparişiydi bi ara gelen ürünlerin resimleri çekip eklerim.:)

slm kızlar k8in kapağı çok güzel falan yazılmış diğer geçen sayfalarda k8 in kapak resmi mi eklendi acaba ben göremedimm de ayrıca soft musk pırıltılı vücut pudrası kullanan var mı aranız da almayı düşünüyorumda:97:

Bu nasıl bir anlayıştır anlamıyorum.

Kızlar ben 23 mayıs saat 18:30 da sipariş verdim hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor?

Kızlaaar kargom bugün geldi anneme aldığım yüzükler büyüük parmağına napıcam şimdi ben?

oofff.. temmuz siparişleri 10 hazirandan itibaren veriliyo sanırımmm. . battım ben okul 17 haziranda kapanıyor bir sürüde sipariş almıştım

kızlar bana ytgp den solutions krem geldi yanında ruj numunesi de varmış ama numuneler gelmedi. acaba ne yapmam gerekiyo böyle bi şey yaşayan oldu mu ? faturamda da yazmıyo bi dahaki siparişinzde gelcek die. yardımnızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Peki ben bu ayki siparişimi diğer ayki siparişim geldiğinde kargocuya teslim edebilirmiyim?
Ek ücret açısından?
Yoksa bu aykine mi vermem gerekiodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…