kızlar k6 panoramada erkek vucüt şampuanı 2tl alan oldumu nasıl bişey..
bide 2den faturalanıyo dimi..avondan haberlerde yanlış basılmş gelcek ay 10,800 olcak diyo..gelcek aya yansımaz dimi fiyatı...
sadece bastakılerı kazandırmaktan baska bıse degıl avon sen satıs karıyla yetınıyosun ustelık hıcte guvenlı olmayan urunlerle bız bu sıstemı yıkacagız ben hem kendım hem etrafımdakılerı kazandırıyorum ustelık sıgortalı ve emeklı olma sansım var ayrıca urunlerın kalıtesıde asıkar sızde artık bukadar seyle ugrasmaktan vazgecıp aramıza katılın bu konuda herturlu bılgıye sahıbım ustu kapalı gecıyorum şimdi ama avonun nelere yol actıgını bırebır bılıyorum bu yuzden lutfen daha duyarlı olalım artık kendımıze ve cevremızdekılere
sadece bastakılerı kazandırmaktan baska bıse degıl avon sen satıs karıyla yetınıyosun ustelık hıcte guvenlı olmayan urunlerle bız bu sıstemı yıkacagız ben hem kendım hem etrafımdakılerı kazandırıyorum ustelık sıgortalı ve emeklı olma sansım var ayrıca urunlerın kalıtesıde asıkar sızde artık bukadar seyle ugrasmaktan vazgecıp aramıza katılın bu konuda herturlu bılgıye sahıbım ustu kapalı gecıyorum şimdi ama avonun nelere yol actıgını bırebır bılıyorum bu yuzden lutfen daha duyarlı olalım artık kendımıze ve cevremızdekılere
avon solutions day and night olabilir mi acaba?
Kızlaaar kargom bugün geldi anneme aldığım yüzükler büyüük parmağına napıcam şimdi ben?
benımde ablam almıstı buyuk geldı iade edeceğim sende oyle yap cnm
kızlar su fergienin yeni parfümü intense den alan var mı kokusunu merak ediyorumda
İadenin bi süresi var mı?
Bi küçüğüyle değişim yapılır mı:44:[/QUO
tatlım iadeni 3 kampanya süresince yapabiliosun. kampanya6 dan aldıysan yüzüğü kampanya8 sonuna kadar yapabilirsin iadeni.değişim yapılmıyo. küçüğünü sipariş edersin elindekini de iade edersin
kızlar iadenin ek bi ucreti yok diimi
Peki ben bu ayki siparişimi diğer ayki siparişim geldiğinde kargocuya teslim edebilirmiyim?
Ek ücret açısından?
Yoksa bu aykine mi vermem gerekiodu [/QUOTE
cnm yüzüğü k6 dan aldın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?