AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet k6dan aldım

tamam canım sorunsuz iade edbilirsin. bi sonraki siparişin geldiğinde kargocuya teslim et ürünü. faturanın bi nüshasından ürünü işaretle karşısına adedini ve tutarını yaz. faturanın üzerine de tc numaranı yaz.faturanın alt kısmında iade nedenleri var onlardan birisini seç.kargocuya ver

Ay çok teşekkür ederiiim tamam anladım

Benim kargo yarına kaldı galiba.Avon anladığım kadarıyla saat 4 e kadar olan siparişleri 2 gün içinde gönderiyor çünkü ben siparişi 23ünde vermeme rağmen faturada 24 ü yazıyor.

bu gün avonun yeni kataloğu elime geçti outspoken bu fergie İntense çıkmışşş.sipariş veren varmı??bi de inidirm broşüründe 50s glam 13 tl .ne önerirsinizzz???

cnm boşver sen sıkma canını... ben de cevap vermiştim zaten... diğer markaları ben de tecrübe ettim ama yoruma gerek duymuyorum: bakın avondayım:)
benm de yok siparişim yaaa ne edicem bilmiyorum!
cnm ürünlerini güle güle kullannn
Bu nasıl bir anlayıştır anlamıyorum.
ben de çözemedim varsa yoksa karalama yapmak tüm işleri...
hatta bu işi iyice abartıp gelip bizim topiğimizde uğraşıyorlar...

selam hatunlar

kızlar ürünlerim geldi gelmesine ama bi sorun war yine geçen siparişimde hawaian edt sipariş werdim sandım vucüt losyonu geldi nese iade ettim yanlış kodlama yaptım heralde dedim ama bu sefer de aynısı oldu bi hata mı war ya iki seferde aynı hatayı yapmış olamam heralde dimi size de böle saçma bişi oldu mu

Allah Allah... hiç böylesi başıma gelmediydi ama bence avonu ara sabah olunca, durumu ilet anca böyle düzelir. heralde yanlışlık oldu. aslında kampanya başı da değil yoğunluk olmasa gerek ama anlayamadım

Allah Allah... hiç böylesi başıma gelmediydi ama bence avonu ara sabah olunca, durumu ilet anca böyle düzelir. heralde yanlışlık oldu. aslında kampanya başı da değil yoğunluk olmasa gerek ama anlayamadım

geçen siparişimdede bu aydaki yanlış yolladılar iki sefer de yanlış kodd giremem heralde nese iade ederim artık yapcak bişi yok

arkadaşlar selülitli bölgeler için 3 bilyalı masaj başlıklı losyon kullanan var mı ?
cnm ben hatırlıyorum bu topikte bi arkdş kullanmıştı ve çok memnun kaldığını söylemişti hatta ben o zaman uygundu da alsam mı demiştim sonra da pek selülitim yok aman boşver demiştim:)
geçen siparişimdede bu aydaki yanlış yolladılar iki sefer de yanlış kodd giremem heralde nese iade ederim artık yapcak bişi yok
cnm bence önce ara sor iade etmen gerekiyo zaten de en azından bi dahakine bari doğru göndersinler

ben 17 yaşımdayım ve selülitlerim var çok rahatsız oluyorum şuan 18 tl alıcam inşallah işe yarar

kızlar k6 da 85 tl mi limit yoksa 50 mi?

sanki öyle birşey okudum geçen sayfalarda
ayyy inş öyledir....
ben 17 yaşımdayım ve selülitlerim var çok rahatsız oluyorum şuan 18 tl alıcam inşallah işe yarar

cnm spor da yap mutlaka mesela yere oturup bacaklarını kendine doğru çekmek de güzel bir hareket. ya da yüzmek... bide mümkün değil bizzat ben biliyorum ama kahve çikolta gibi şeylerden vazgeçmek):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…