evet k6dan aldım
tamam canım sorunsuz iade edbilirsin. bi sonraki siparişin geldiğinde kargocuya teslim et ürünü. faturanın bi nüshasından ürünü işaretle karşısına adedini ve tutarını yaz. faturanın üzerine de tc numaranı yaz.faturanın alt kısmında iade nedenleri var onlardan birisini seç.kargocuya ver
Ay çok teşekkür ederiiim tamam anladım
avon toplantısında gördüm canımkokusu güzel vanilyalı kokuyoo şekerli bi kokusu var outspokendan farklı yani
cnm boşver sen sıkma canını... ben de cevap vermiştim zaten... diğer markaları ben de tecrübe ettim ama yoruma gerek duymuyorum: bakın avondayım:)Allahım yarabbim söylermisinz siz bu oriflamecilerden nedir bizim çektiğimiz.hiç birimizi sizin topiğinize gelip sizin markanızı kötülerken yada kendimize üye yapmaya çalışırken gördünüzmü??İşiniz gücünüz avon.artık naaptıysa zamanında size bilemicem...Burası avon temsilcileri topiği gidin reklamınızı kendi topiğinizde yapın.hepimizin aklı yerinde çok şükür.neyin bize iyi gelip gelmeyeceğini anlıcak kapasitedeyiz...Bunu daha öncede söyledim.sırf sizin gibi insanlardan yüzünden asla oriflame kullanmam ve etrafmdakilere asla ve asla tavsiye etmem !! Yeter artık
benm de yok siparişim yaaa ne edicem bilmiyorum!Siparişlerim geldii sipariş ettiğim boyamda geldi bu sefer 8.1 boyadım bu dahada güzel açtı sanırım bi dahakine sarı renge boyayacağım yavaş yavaş saçımın rengini açmayı düşünüyorum.:)
Bu ay siparişim azdı yarısı kendime yarısıda arkadaşlarımın siparişiydi bi ara gelen ürünlerin resimleri çekip eklerim.:)
ben de çözemedim varsa yoksa karalama yapmak tüm işleri...Bu nasıl bir anlayıştır anlamıyorum.
kızlar ürünlerim geldi gelmesine ama bi sorun war yine geçen siparişimde hawaian edt sipariş werdim sandım vucüt losyonu geldi nese iade ettim yanlış kodlama yaptım heralde dedim ama bu sefer de aynısı oldu bi hata mı war ya iki seferde aynı hatayı yapmış olamam heralde dimi size de böle saçma bişi oldu mu
Allah Allah... hiç böylesi başıma gelmediydi ama bence avonu ara sabah olunca, durumu ilet anca böyle düzelir. heralde yanlışlık oldu. aslında kampanya başı da değil yoğunluk olmasa gerek ama anlayamadım
cnm ben hatırlıyorum bu topikte bi arkdş kullanmıştı ve çok memnun kaldığını söylemişti hatta ben o zaman uygundu da alsam mı demiştim sonra da pek selülitim yok aman boşver demiştim:)arkadaşlar selülitli bölgeler için 3 bilyalı masaj başlıklı losyon kullanan var mı ?
cnm bence önce ara sor iade etmen gerekiyo zaten de en azından bi dahakine bari doğru göndersinlergeçen siparişimdede bu aydaki yanlış yolladılar iki sefer de yanlış kodd giremem heralde nese iade ederim artık yapcak bişi yok
ayyy inş öyledir....kızlar k6 da 85 tl mi limit yoksa 50 mi?
sanki öyle birşey okudum geçen sayfalarda
ben 17 yaşımdayım ve selülitlerim varçok rahatsız oluyorum şuan 18 tl alıcam inşallah işe yarar
kızlar k6 da 85 tl mi limit yoksa 50 mi?
sanki öyle birşey okudum geçen sayfalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?