AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

spordan nefret ederim .:18: çikoo ve kahveden vazgeçerim :18::18::18::18::18::18::18::18: bıktım selülitlerimden :S çok değil ama selülit yani azda olsa çirkin bikini giymek istemiyorm resmen yazda geliyo pantolonla mı girsem denize napsam

tatlım bence çok da kafana takma herkeste var selülit; mankenlerde bile var baksana... spor dediysem gözün korkmasın basit egzersizler işte... valla ben plajlarda 80lik ihtiyarları bile mayolu görüyorum biz mi giymicez bikini? bence biz biraz abartıyoruz kusurlarımızı herkesin var bir kusuru boşversene sen valla benim de göbeğim var ama umrumda mı haayırr bu yaz bikinimi de giycem ohhh denizime de gircem napalım yani 0 bedenler giriyorsa benim de denize girmeye hakkım var hem bence o 0 bedenler kötü görünüyor ben değil ehue

(kendimi çok mütevazı gördüm caaanımmm:)) teselli arar gibi bi halim mi var nedir? kafayı yicem nerdeyse yazılı sorusu yazıp duruyorum bi yandannn...

kızlar bana ytgp den solutions krem geldi yanında ruj numunesi de varmış ama numuneler gelmedi. acaba ne yapmam gerekiyo böyle bi şey yaşayan oldu mu ? faturamda da yazmıyo bi dahaki siparişinzde gelcek die. yardımnızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

ama fiziğimide sevmiyorum kii zayıfım ve kiloma göre kalçam büyük bacaklarım kalın ve ayak bileklerim ince ve çok dengesiz kilo alıyorum. bi bakıyorum yanaklarım tombiş tombiş ertesi gün hiçbişey yok :S bide kalçalarıma gidiyo bütün kilo :S kollarımda ince hep aynı incecik. bileklerimde çok fena kendimden nefret ediyorum ağlıcaaaaaaaammm

tatlım ben hiç ytgp den hediye almadığım için bilemicem ama gelmeyen bi ürün varsa bence avonu ara sor neden gönderilmedi diye veya takım öncünle görüşüyosan ona sor o bilir mutlaka...

bu çok tipik bi durum bence senin vücudunda bi prob yok:) sadece şu an öyle görüyorsun o kadar. bana da olur öyle arada bence herkes böyle hisseder mesela hani o tvde gördüğümüz güzeller var ya hepsinin beğenmediği bi yeri var bence böyle düşünüp kendini boş yere üzme sevdiğin bi şeyi düşün mesela gözlerini ne bileyim ellerini sçlarını gibi... kendini iyi hsset çünkü bence bi insanı güzel kılan şey, kendine olan güvenidir. yani gözlerindeki ışıltıdır.:)

ben 17 yaşımdayım ve selülitlerim var çok rahatsız oluyorum şuan 18 tl alıcam inşallah işe yarar

güzelim bence boşver sen selülit felan o iki bacağının üstünde durabiliyorsun ya ona şükret kimileri için senin o selülitli dediğin bacaklar sadece hayal bence bu noktyaı hiçbirzaman kaçırma ayrıca çok ta şart değil bikini giymen şort giy ben öle yapıyorum malum öncesinde olmasada hamilelikten sonra kaçamayabiliyorsun

arkadaşlar avona e posta attım hani şu kaldırılan ve burada satılmayan ürünlerle ilgili.Cevap yazılacaktır diye bir otomatik e posta gönderildi bakalım ne zaman cevap verilecek.Akkoyun karakoyun anlaşılacak 40:tamamen otomatike mi bağlamışlar cevap veren yok mu kimbilir kimbiliiir kimbillir?Kimbilir bu gidişin dönüşü olacaaak mıı,Ahh nasıl yollarına bakacağım kimbilir,ufkumda batan güneş bu sabah doğacak mı,kalben ni kadar dertli olcakım kimbiliir!

Bilemezsin bilemezsinn sen her şeyi bilemezssinnn....Bır de Avon satın aldığım bayan gönderdi bakalım nolcek?nooolabilir ki ne ne olabilir en fazla di mi !İlgilenize teşekkür ederiz ama şu an düşünmüyoruz o malları(takı makyaj kirem )getirmeyi burdakileri yetmedi mi nan..Napecaan onlardan da eksik kal!derlermişş..

Son düzenleme:

he ben de doğurdum bi tane ondan sonra oldu bu göbek ama eriticem azimliyimmm

şekerim otomatik mailden sonra 2-3 gün içinde cevap geliyor ben bikaç kez mail atmıştım da ordan biliyorum... valla ona benzer bi cvp gelir die düşünüyorum ama bilemem:) bence umudunu da kaybetme satıştan kaldırdıkları biçok ürünü sonra gene koyuyorlar sanırım baskılara dayanamıyorlar ehue:)
kızlar ben yatıyorum sabah bi de erkenden kalkıciiim oğlan da gece ikide bir uyanır:) neyse iyi geceler görüşürüz yarınn

kızlar hani bu saç boyaları çıkmadan önce avon msj atmıştı tanıtım amaçlı hediye saç boyası göndericez diye onun nasıl alıyordum ben siparişimi verirken onu unuttum bir sonraki siparişimde alabilirmiyimki..

kızlar merk ettıqım bısy var danısman olduktan snr sıze numune mı qonderıolr her urun ıcın ?

hayır canım senin panorama dan sipariş vermen gerekiyor numuneler için onun haricinde arada yeni çıkan parfüm veya rujların numunelerini gönderebiliyorlar okadar

Selammm:80:kızlar sizce bugün yarın gün hediyesi koyarlarmı,siparişlerim var girsemmi beklesemmi diye düşünüyorum:44:

gün hediyesi ne yahu anlayamadım ben kaçırdığım bişeymi var
canım şöyle diyim,örneğin 27 mayısta 130 tl sipariş verdikmi duş jeli hediyesi var,28 de ruj var 29 da roll-on var v.s.,,fiyatı ve hediyeleri ben uydurdum ama yanlış anlaşılmasın gecen ay olmuştu, bu ayda olurmuki acaba:26:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar =))

ya dün faturamı ödedim, yapı kredinin bankamatiğinden. benim borcum 99 liraymış ben 95 diye hatırladığım için 95 ödedim. 5 lirayı bugün ödesem sorun olurmu bi bilginiz varmı ??

Saflığıma doymayım yaw

canımm saol kusura bakmazsan bir sorum daha olacak peki bunun duyurusunu nerden alıyoruz sitedenmi yoksa o ay broşürmü geliyor :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…