AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Tamam düşmüş hesaptan. 5 lidara herhalde düşer yarın. =)) Rahatladım

Son düzenleme:
cuma günü gönderdiğim iadem hala düşmemiş bende avonu aradım iadeyi kadir şener adında biri almış ulaşmış daha iadeneniz yeni birkaç gün sonra düşer dedi ohh allahtan kaybolmamış 1 hafta oldu yeni diyorlar önce iadeler 2 günde düşerdi kızlar sizinkilerde bu kadar uzunmu sürüyor:44:

kızlar 50 s glam 13 tl.... alıyım mı lütfen yardım???kullanan arakadaslar varmı??

zevk meselesi bana kimse kızmasın ama hiç beğenilmiyor o koku hacıdan gelen kolonyalara benziyor alma bence o fiyata daha güzel parfümler var..

ben 17 yaşımdayım ve selülitlerim var çok rahatsız oluyorum şuan 18 tl alıcam inşallah işe yarar

1 ayı aşkındır kullanıyorum günde 1 veya 2 kez mutlaka uyguluyorum sonuç yarı yarıya hatta dahada fazla fark etti düzgün kullanırsan işe yarıyor ama bir tüp deyil en az 2 tüp kullanmam lazım

ürünün adı nedir arkadaşlar yazıverseniz
2 adet selülit kremi var cnm ikiside aynı ben ilk önce 3 bilyalı başlıklıyı kullandım yani 3 bilyalı masaj başlıklı losyon bu bitmek üzereyken başlıksız olan tüp yani şeklinde olan selülit kremini aldım ilk önceki aldığım kremin başlığığla sürmeye devam ettim bazende eskiden aldığım masaj aletiyle sürdüm her iki losyonuda kullanabilirsin ama 3 bilyalı olanın uygulaması çok rahat bu ürünler k7 de sayfa 64 65 de yer alıyor 3 bilyalı olan indirimde..

Son düzenleme:

saol canıımm hemen bakıyorum

kızlar bilgisi olan varmı????

bu gün avonun yeni kataloğu elime geçti outspoken bu fergie İntense çıkmışşş.sipariş veren varmı??bi de inidirm broşüründe 50s glam 13 tl .ne önerirsinizzz???

fergi'nin parfümü de güzel ben aldım özellikle çanta için hazırlanan kalem parfüm çok işime yarıyor

kızlar tresselle stokta kalmamış off ilk defa sipariş vermişti kadın baya yüklü hemde memnun kalırsam alırım sizden dedi ne diyeceğim şimdi off off

Son düzenleme:
kızlar tresselle stokta kalmamış off ilk defa sipariş vermişti kadın baya yüklü hemde memnun kalırsam alırım sizden dedi ne diyeceğim şimdi off off

O çok sinir bozucu oluyor yaa. Stokta kalmamış maalesef elimde olan birşey değil ama inanın bende üzgünüm gibi laflar kur canım ve acıklama yap üzüldüğünü belli et ki kadın bir daha senden birşey alabilme düşüncesine kapılsın

canım ama sen yinede arada dene belli olmuyor bazen tekrar stoğa girebiliyor denk gelirse alırsın kadına verirsin oda memnun olur uğraştığın için hem

tşk ederim kızlar artık öyle söyleyeceğim birde sparkling saat vardı 2 tane siparişim geçen aylarda onları yine göndermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…