canımm saol kusura bakmazsan bir sorum daha olacak peki bunun duyurusunu nerden alıyoruz sitedenmi yoksa o ay broşürmü geliyor:44:
Günaydın kızlar =))
ya dün faturamı ödedim, yapı kredinin bankamatiğinden. benim borcum 99 liraymış ben 95 diye hatırladığım için 95 ödedim. 5 lirayı bugün ödesem sorun olurmu bi bilginiz varmı ??
Saflığıma doymayım yaw
kızlar 50 s glam 13 tl.... alıyım mı lütfen yardım???kullanan arakadaslar varmı??
ben 17 yaşımdayım ve selülitlerim varçok rahatsız oluyorum şuan 18 tl alıcam inşallah işe yarar
1 ayı aşkındır kullanıyorum günde 1 veya 2 kez mutlaka uyguluyorum sonuç yarı yarıya hatta dahada fazla fark etti düzgün kullanırsan işe yarıyor ama bir tüp deyil en az 2 tüp kullanmam lazım
kızlar 50 s glam 13 tl.... alıyım mı lütfen yardım???kullanan arakadaslar varmı??
2 adet selülit kremi var cnm ikiside aynı ben ilk önce 3 bilyalı başlıklıyı kullandım yani 3 bilyalı masaj başlıklı losyon bu bitmek üzereyken başlıksız olan tüp yani şeklinde olan selülit kremini aldım ilk önceki aldığım kremin başlığığla sürmeye devam ettim bazende eskiden aldığım masaj aletiyle sürdüm her iki losyonuda kullanabilirsin ama 3 bilyalı olanın uygulaması çok rahat bu ürünler k7 de sayfa 64 65 de yer alıyor 3 bilyalı olan indirimde..ürünün adı nedir arkadaşlar yazıverseniz
saol canım...Baskın bir hanımeli kokusu var bu parfümde..ben hanımeli kokusunu çok sevdiğim için alıcam. hafif bir koku çiçek kokularını seviyorsan beğenebilirsin cnm..
2 adet selülit kremi var cnm ikiside aynı ben ilk önce 3 bilyalı başlıklıyı kullandım yani 3 bilyalı masaj başlıklı losyon bu bitmek üzereyken başlıksız olan tüp yani şeklinde olan selülit kremini aldım ilk önceki aldığım kremin başlığığla sürmeye devam ettim bazende eskiden aldığım masaj aletiyle sürdüm her iki losyonuda kullanabilirsin ama 3 bilyalı olanın uygulaması çok rahat bu ürünler k7 de sayfa 64 65 de yer alıyor 3 bilyalı olan indirimde..
kızlarhani bu saç boyaları çıkmadan önce avon msj atmıştı tanıtım amaçlı hediye saç boyası göndericez diye onun nasıl alıyordum ben siparişimi verirken onu unuttum bir sonraki siparişimde alabilirmiyimki..
bu gün avonun yeni kataloğu elime geçti outspoken bu fergie İntense çıkmışşş.sipariş veren varmı??bi de inidirm broşüründe 50s glam 13 tl .ne önerirsinizzz???
hayır canım senin panorama dan sipariş vermen gerekiyor numuneler için onun haricinde arada yeni çıkan parfüm veya rujların numunelerini gönderebiliyorlar okadar
tesekkur edrım cnm verdıqın bilgiler için.
kızlar tresselle stokta kalmamış off ilk defa sipariş vermişti kadın baya yüklü hemde memnun kalırsam alırım sizden dedi ne diyeceğim şimdi off off
kızlar tresselle stokta kalmamış off ilk defa sipariş vermişti kadın baya yüklü hemde memnun kalırsam alırım sizden dedi ne diyeceğim şimdi off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?