AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar avonun böyle bir çantası varmış. Kullananız varmı bu çantayı?:44:

Ablamda vardı canım, bende kullandım. Çift taraflı resimdede gösterildiği gibi . Çok hoş bi çanta bence kullanışlıda. O siyah kısmı tamamen bezden. Yani orda bi sertlik falan yok. Normal tutup içine doğru tersine çevirebiliyosun siyahlı&beyazlı kısmınıda kullanabiliyorsun.. Hoş bi gece çantası..

Son düzenleme:
slm kızlar bu gün avona ödememi yaptım ay çıldırcam ya ödemiş olduğum faturayı banka ödenmemiş borcum olarak gösterdi tekrar aldı ödedim sinir oldum yarın avonu arıcam

Son düzenleme:

ben kullandım canım memnunum hatta hala var arada kullanıyorum bebek pudrası gibi tatlı bir kokusu var terlemeyi de önlüyor hafif pırıltı bırakıyor tende soft musk ın parfümünüde severim güzeldir

ayyy yinemi yaaa sinirlenmek istemiyorum arkadaşlarımdan ayrılmak istemiyorum hapise girmek istemiyorum tekrar aaa git kendi sitende reklamını yap git kendi etrafındakileri dolandır senin ve reklamını yaptığın grubunun arasına katılacağıma yağmurda doluya tutulmaya bile rağzıyım

Son düzenleme:

kızlar yok mu bilgisi olannn

canım ben kullanıyorum çok kullanışlı siyah tarafına parlak bir iğneli broş aldım onu takıyorum. çok ta şık oluyor. zincirde aldım zaman zaman zincirinide takıyorum yerine göre:) tavsiye ederim.

Kızlar kampanya 7 temsilci programındaki kırmızı su ısıtıcı elektriklimi yoksa çaydanlık tarzı bişimi :) çözemedim :) king'in kırmızı serisini düzdüm çeyizime küçük ev aletlerini,bunuda alırım inş şuanlık 292TL lik siprş topladım ama gelmeyen ürün olursa düşer belki limitim

Bende de var canım çok güzel bir çanta :80:
canım ben kullanıyorum çok kullanışlı siyah tarafına parlak bir iğneli broş aldım onu takıyorum. çok ta şık oluyor. zincirde aldım zaman zaman zincirinide takıyorum yerine göre:) tavsiye ederim.

Teşekkürler cevaplarınız için. Bir bayan satıyorda kararsız kaldım alsammı diye. 2 soru daha sorup rahat bırakıcam sizi Siyah tarafı parlakmı nasıl yani günlük kullanım için uygun mu? :44: Bide şey boyutları ne boyutta :44: :78:

bu çanta 5 ve 6. katalogda yok değil mi ya da ben mi görmedim

Yok canım katalogda. sanırım çok önceden varmış. gittigidiyorda bir bayan satıyor almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

yok o elektrikli deyil cm ben ufakken bizim evdede vardı ocakta ısınıyor su kaynayınca çaydanlığın ağzından hızlı birazda sesli bir buhar çıkıyorevet galiba bu öyle

inş alırsın canım çok cici gerçekten..

Normal canım cok parlak değil.. Biraz böle bi parlaklık var cok aşırı değil. Günlükte rahat rahat kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…