Kızlar avonun böyle bir çantası varmış. Kullananız varmı bu çantayı?:44:
slm kızlar k8in kapağı çok güzel falan yazılmış diğer geçen sayfalarda k8 in kapak resmi mi eklendi acaba ben göremedimm de ayrıca soft musk pırıltılı vücut pudrası kullanan var mı aranız da almayı düşünüyorumda:97:
kızlar saç boyalarından memnun kalmayan var mı?Dökülme falan oldu mu?
sadece bastakılerı kazandırmaktan baska bıse degıl avon sen satıs karıyla yetınıyosun ustelık hıcte guvenlı olmayan urunlerle bız bu sıstemı yıkacagız ben hem kendım hem etrafımdakılerı kazandırıyorum ustelık sıgortalı ve emeklı olma sansım var ayrıca urunlerın kalıtesıde asıkar sızde artık bukadar seyle ugrasmaktan vazgecıp aramıza katılın bu konuda herturlu bılgıye sahıbım ustu kapalı gecıyorum şimdi ama avonun nelere yol actıgını bırebır bılıyorum bu yuzden lutfen daha duyarlı olalım artık kendımıze ve cevremızdekılere
kızlar avonun sivilcelere ve siyah noktalara iyi gelen bir kremi varmışş. hatta bi ara 1 alana 1 bedava kampanyası varmış. kremin adını bilmiyo bu ürünü isteyen. sivilcelere ve siyah noktalara hangisi iyi gelio bileniniz var mı? ya da tavsiye edebilceğiniz
Ablamda vardı canım, bende kullandım. Çift taraflı resimdede gösterildiği gibi . Çok hoş bi çanta bence kullanışlıda. O siyah kısmı tamamen bezden. Yani orda bi sertlik falan yok. Normal tutup içine doğru tersine çevirebiliyosun siyahlı&beyazlı kısmınıda kullanabiliyorsun.. Hoş bi gece çantası..
Bende de var canım çok güzel bir çanta :80:
canım ben kullanıyorum çok kullanışlı siyah tarafına parlak bir iğneli broş aldım onu takıyorum. çok ta şık oluyor. zincirde aldım zaman zaman zincirinide takıyorum yerine göre:) tavsiye ederim.
bu çanta 5 ve 6. katalogda yok değil mi ya da ben mi görmedim
Kızlar kampanya 7 temsilci programındaki kırmızı su ısıtıcı elektriklimi yoksa çaydanlık tarzı bişimi :) çözemedim :) king'in kırmızı serisini düzdüm çeyizime küçük ev aletlerini,bunuda alırım inş şuanlık 292TL lik siprş topladım ama gelmeyen ürün olursa düşer belki limitim
yok o elektrikli deyil cm ben ufakken bizim evdede vardı ocakta ısınıyor su kaynayınca çaydanlığın ağzından hızlı birazda sesli bir buhar çıkıyorevet galiba bu öyle
Kızlar kampanya 7 temsilci programındaki kırmızı su ısıtıcı elektriklimi yoksa çaydanlık tarzı bişimi :) çözemedim :) king'in kırmızı serisini düzdüm çeyizime küçük ev aletlerini,bunuda alırım inş şuanlık 292TL lik siprş topladım ama gelmeyen ürün olursa düşer belki limitim
inş alırsın canım çok cici gerçekten..
Teşekkürler cevaplarınız için. Bir bayan satıyorda kararsız kaldım alsammı diye. 2 soru daha sorup rahat bırakıcam siziSiyah tarafı parlakmı nasıl yani günlük kullanım için uygun mu? :44: Bide şey boyutları ne boyutta :44: :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?