AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar şu düdüklü su ısıtıyı gören kullanan varmı hiç sip girsemmi die düşünüorum

kızlar blue rush erkek parfümü satışdan bir süre önce kalktı nişanlım kullanyrdu ben bu kokuyu çok sevyrdm acaba tekrar satışa sunulur mu

ah bnm salak kafam dinlemedim szi aldım supercurlasion maskarayı ve extendi kullandıktan sonra hiç mi hiç beğenmedim nese ki extend maskaram bitti die ondan da aldım ama boşuna vermişim o maskaraya para hiç beğenmedim:2:

Beğenmediğiniz ürünü iade edip paranızı geri alabilirsiniz.

Ben de ilk siparişimi verdim ürünler elime geçti=)
Ödenecek miktar 121,28TL olarak görülüyor.Ben bunu 121,30TL olarak mı ödeyeceğim yani o aradaki küsürat banka işleminde girilebiliyor mu?Pek bankayla işim olmadı da bu zamana kadar
Birde ürünlerin içinde bir allık var.Faturaya yansıtılmamış.Yani faturada adı geçiyor ama bedeli 0TL olarak gözüküyor.Hediye mi bu?

Son düzenleme:

Solutions kremlerin hediyesi canım

canım ilk olarak evet ödenecek miktarda ne yazıyorsa onu ödeceyeceksin bankaya küsürat felan problem değil onlar halleder ikinci olarakta eğer solutions ürünlerinden gece veya gündüz kremi aldıysan promosyon olarak allık hediyesi var k6 da anlamadığın biyer varsa tekrar sorabilirsin

Teşekkür ederim=)Evet evet şimdi hatırladım o ürünlerden almıştım kendime

canımm saol kusura bakmazsan bir sorum daha olacak peki bunun duyurusunu nerden alıyoruz sitedenmi yoksa o ay broşürmü geliyor :44:
cnm bir avonun resmi sitesinden görebiliyoruz bir de burda kızlardan biri mutlaka söylüyor bikaç ay boyunca gün hediyesi koymamışlardı ama geçen ay koydular inş bu ay da olur hediye...
kızlar blue rush erkek parfümü satışdan bir süre önce kalktı nişanlım kullanyrdu ben bu kokuyu çok sevyrdm acaba tekrar satışa sunulur mu
cnm daha önce kaldırılan kokular sonradan geri gelebiliyor istersen avona bu kokuyu istediğine dair mail at belki de bu mailleri dikkate alıyorlardır bi de windspace in kokusuna bakmanızı öneririm onun kokusu da sanki benziyordu ben mi karıştırdım bilmiyorum ama numunesinden olsun bakmanızı öneririm
ya olsun aldım artık iade etmem ama daha ii olmasını beklerdimm
cnm ben bi ara katalogta hangi rimel hangi ihtiyacı karşılıyor işte biri dolgunluk biri kıvrık gibi... sanırım geçen aykindeydi. aslında ona dikkat etmemiz lazım hepimizin ihtiyacı aynı şey değil mesela benim kirpiklerim uzun ve kıvrık ama daha dolgun olsun isterdim benim kullanacağım ürün bir başka arkadaşımızın tavsiye edebileceğiyle aynı olmayabilir mesela burda öneriyoruz ama kendi kullanıp memnun kaldıklarımızı öneriyoruz aslında herkesin cildi istediği şey farklı:) neeysee....:)))
üst üste iki kampanya sipariş vermezsen üyeliğin siliniyor otamatik olarak

3 değil miydi...

amaan 3 aya kadar çıkıyo alcak bişiler.... bi de yazları limit düşürülüyor....

selam hanımlar dün bakamadım bi arkadaşa gittik akşam da uyuyup kalmışım bu aralar çok yorgunummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…