AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bu ay fırın kabını ve döküm tencereyi aldım şükür ama kampanya 7 den tek tük siparişim var herkesede gösterdim tost makinesini almak istiyordum çeyizime koymak için ama begenilmedi kampanya 7

bilmiyorum şekerim daha bir şey duymadım ben numunelr topiğine de bakıyorum orda eline krme gçen yok benim de kazandınız dedi ama inanamadım bakalım elime geçerse inanacağım inşallah:)

kızlar bu ay fırın kabını ve döküm tencereyi aldım şükür ama kampanya 7 den tek tük siparişim var herkesede gösterdim tost makinesini almak istiyordum çeyizime koymak için ama begenilmedi kampanya 7

Canım döküm tencere nasıl değermi ona göre katalog felan giricem de :78:

Ürün iadelerinizi kuruluşumuza gönderirken; Avon faturalarınızı (iade faturalarını) Yurtiçi Kargo poşetinin ön cebi yerine, poşetin içine koymanız gönderim esnasında Avon faturanızın kaybolmasını önleyecektir.

avonun sitesine baktım da haberlerde yazıyor ben poşetle göndemriyorum ki her defasında koliliyorum simsıkı da bantlıyorum?

k7'de de aslında güzel fırsatlar var ama yüksek fiyatta olan ürünler indirimde sadece. Ufak tefek şeylerde indirim yok yani bu ay ki katalogta cok fazla ucuz şey yok mesela önceki ay gibi o yüzden bende cok satamadım daha..

kızlar kampanya 7 de katarina kolye ve clare yüzük nasıl ablam alacak kararsız kaldık önceden alan varmı resim koyarmısınız birde dersane nerelerde arkadaşımız çoktandır girmiyor

Özellikle oriflamecilerin bizimle alıp veremedikleri nedir anlayamadım banlanmaktan korkmasam çok şeyler olcak ama :113:

ama yokmu o kalpli farlar hakkında bilgisi olann

o farlar hakkında bilgim yok ama krem farlar iyi olmuyor bence, göz kapağında çizgi haline dönüşüyo açıp kapadıkça gözü, kalpli dediğiniz far da krem far cinsinden, ben şahsen memnun değilim krem farlardan.

hmm saol cnm şeklide renkleri de hoşuma gitti ama kararsız kaldım şimdi zaten farda pek sürmem almıyım en iisi

ben dün iade yaptım kapıdan bugün işlenmiş kendimi şanslı hisssettim şimdii sizinkilerde sorun çıkınca :44:
bu arada yarın saçlarımı avon boya ile boyıcam annemdee ve staj yaptığım yerdeki kadınlarda umarım iyidir çok överek sattım şikayet gelirse yanarım valla

kızlar ben bugün avonu aradım ve verdiğim siparişi iptal ettim.Fakat şimdi baktım hala duruyo daha önce siparişini iptal ettiren var mı?Bana bilgi verebilir mi?

iade yaparken sevk irsaliyesini de koyuyormuyuz kutunun içine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…