AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar kampanya 7 de katarina kolye ve clare yüzük nasıl ablam alacak kararsız kaldık önceden alan varmı resim koyarmısınız birde dersane nerelerde arkadaşımız çoktandır girmiyor
cnm ben de beğendim clare yüzüğü ama daha sipariş girmicem... dersanayı ben de merak ettim.
iade yaparken sevk irsaliyesini de koyuyormuyuz kutunun içine?
cnm fatura koyuyoruz iade ettiğimiz ürünlerin karşısına işaret koyup sebep kodunu giriyoruz sonrasında da altına imza atıyoruz o kadar.
Kızlar ilkşah nerelerde yaaaa :18:
ay evet nerdeeeeeeeeeeeeeeee

cnm fatura koyuyoruz iade ettiğimiz ürünlerin karşısına işaret koyup sebep kodunu giriyoruz sonrasında da altına imza atıyoruz o kadar.

O zaman sadece imzaladığımız faturayı koyuyoruz sevk irsaliyesini koymuyoruz.Teşekkür ederim.

Günaydın kızlar. Avon saç boyasıyla saçlarımı boyıcam fakat diplerim kendi saçım yaklaşık 4 parmak kadar açık kahve diğer kalan :97:uçlarıda küllü açık altın sarısı. avondan da 8.1 koyu külllü sarı aldım ve neva color çok açık küllü kumral aldım 2sini karıştırmayı düşünüyorum. küllü kumral elde etmek istiyorum çünkü. Fakat Diplerimi nekadar süre bekletmeliyim onu çözemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.

cnm maalesef ben hiç boyamadım saçımı bilemiyorum o nedenle... :26:

Annemin saçlarınıda 8.1 ile boyadık o tüm saçını 45 dk fln tuttu ama içindeki prospektüse baktım dip boyası için diplerine uygulayın 20 dk bekleyin sonra boyayı yayın 10 dk daha bekleyin yazıyor canım.

kızlaaar benim iadelerim avona ulaşmamış mail geldi sizce nolur daha önce böyle bişey yaşadınız mı???:18:

kızlaaar benim iadelerim avona ulaşmamış mail geldi sizce nolur daha önce böyle bişey yaşadınız mı???:18:

benim iadelerim 1 haftadır düşmemişti ilkdefa uzun sürdü kargoyu aradaım avona ulaşmış kadir şener teslim almış avona mail atmıştım aradılar normalde 10 gün içinde düşmesi lazım dediler pazartesi salı da düşmesse ara dediler ne uzun sürdü off.. tatlım senin iadelerin avona ulaşmamışsa nasıl mail gönderiyorlar nereden bilecekler senin iaden olduğunu sen iade gönderdiğin kargoyu ara sor bakalım kargon neredeymiş bulurlar..

1000. sayfamız hayırlı olsun kızzzlarrr

nasılsın bakiiimmm

bu arada selülit kremi almayı düşünenlerin bilgisine 2 aya yakındır kullanıyorum şu an 0 selülit diyebilirim şoklardayım inceldim resmen kendimi tanıyamıyorum avon böyleyse dışarıdaki pahalı kremler nasıldır kimbilir

benm 15 günde düştü çok sinirlendm araştrdm yurtiçi kargo sistemlernde problem olmuş temsilci numaraları silinmiş temsilci numarası kargo faturasına işlenmedende kadir şener teslim almıomuş bu yüzden günlerce gebzede kargo şubesinde durmuş hergün avona gitmiş kabul etmeyip geri göndermişler en sonunda kadir şener aradı işte bayağı bir münakaşa sonrasında kabul edildi düşüldü

Son düzenleme:

aaa doğru valla 1 hafta sonunda avonu aradığımda telefondaki bayan bana iadeleriniz henüz yeni ulaşmış demişti allahtan kutunun üzerine her defasında temsil no ve cep telimi yazıyorum oradan bakmışlardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…