cnm ben de beğendim clare yüzüğü ama daha sipariş girmicem... dersanayı ben de merak ettim.kızlar kampanya 7 de katarina kolye ve clare yüzük nasıl ablam alacak kararsız kaldık önceden alan varmı resim koyarmısınız birde dersane nerelerde arkadaşımız çoktandır girmiyor
cnm fatura koyuyoruz iade ettiğimiz ürünlerin karşısına işaret koyup sebep kodunu giriyoruz sonrasında da altına imza atıyoruz o kadar.iade yaparken sevk irsaliyesini de koyuyormuyuz kutunun içine?
ay evet nerdeeeeeeeeeeeeeeeeKızlar ilkşah nerelerde yaaaa :18:
cnm fatura koyuyoruz iade ettiğimiz ürünlerin karşısına işaret koyup sebep kodunu giriyoruz sonrasında da altına imza atıyoruz o kadar.
O zaman sadece imzaladığımız faturayı koyuyoruz sevk irsaliyesini koymuyoruz.Teşekkür ederim.
Günaydın kızlar. Avon saç boyasıyla saçlarımı boyıcam fakat diplerim kendi saçım yaklaşık 4 parmak kadar açık kahve diğer kalan :97:uçlarıda küllü açık altın sarısı. avondan da 8.1 koyu külllü sarı aldım ve neva color çok açık küllü kumral aldım 2sini karıştırmayı düşünüyorum. küllü kumral elde etmek istiyorum çünkü. Fakat Diplerimi nekadar süre bekletmeliyim onu çözemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Günaydın kızlar. Avon saç boyasıyla saçlarımı boyıcam fakat diplerim kendi saçım yaklaşık 4 parmak kadar açık kahve diğer kalan :97:uçlarıda küllü açık altın sarısı. avondan da 8.1 koyu külllü sarı aldım ve neva color çok açık küllü kumral aldım 2sini karıştırmayı düşünüyorum. küllü kumral elde etmek istiyorum çünkü. Fakat Diplerimi nekadar süre bekletmeliyim onu çözemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlaaar benim iadelerim avona ulaşmamış mail geldi sizce nolur daha önce böyle bişey yaşadınız mı???:18:
ben bir daha selam vermiycem çünkü kimse selamımı almıyor küstüm
kızlaaar benim iadelerim avona ulaşmamış mail geldi sizce nolur daha önce böyle bişey yaşadınız mı???:18:
ben bir daha selam vermiycem çünkü kimse selamımı almıyor küstüm
1000. sayfamız hayırlı olsun kızzzlarrr
nasılsın bakiiimmm
benim iadelerim 1 haftadır düşmemişti ilkdefa uzun sürdü kargoyu aradaım avona ulaşmış kadir şener teslim almış avona mail atmıştım aradılar normalde 10 gün içinde düşmesi lazım dediler pazartesi salı da düşmesse ara dediler ne uzun sürdü off.. tatlım senin iadelerin avona ulaşmamışsa nasıl mail gönderiyorlar nereden bilecekler senin iaden olduğunu sen iade gönderdiğin kargoyu ara sor bakalım kargon neredeymiş bulurlar..
benm 15 günde düştü çok sinirlendm araştrdm yurtiçi kargo sistemlernde problem olmuş temsilci numaraları silinmiş temsilci numarası kargo faturasına işlenmedende kadir şener teslim almıomuş bu yüzden günlerce gebzede kargo şubesinde durmuş hergün avona gitmiş kabul etmeyip geri göndermişler en sonunda kadir şener aradı işte bayağı bir münakaşa sonrasında kabul edildi düşüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?