selam kızlarr selam serelim hoşgeldin ve hoşbulduk
bu arada selülit kremi almayı düşünenlerin bilgisine 2 aya yakındır kullanıyorum şu an 0 selülit diyebilirim şoklardayım inceldim resmenkendimi tanıyamıyorum avon böyleyse dışarıdaki pahalı kremler nasıldır kimbilir
ayy canım ben kullanamadım bu günlerde bırakmıştım kullanmayı ama kremden baya stokladımbir kaç gün sonra başlıycam tekrar kullanmaya of of darısı da bana
canım benim hadi gözün aydınbenm 15 günde düştü çok sinirlendm araştrdm yurtiçi kargo sistemlernde problem olmuş temsilci numaraları silinmiş temsilci numarası kargo faturasına işlenmedende kadir şener teslim almıomuş bu yüzden günlerce gebzede kargo şubesinde durmuş hergün avona gitmiş kabul etmeyip geri göndermişler en sonunda kadir şener aradı işte bayağı bir münakaşa sonrasında kabul edildi düşüldü
canım benim hadi gözün aydınGoldenLady tatlım seninde düşer benim 10 günü bulduğunu bilirim iademin düşmesinin
ben azaldığının farkındaydım ama birde kızıma göstereyim dedim benim kız aaa dedi ve hiç konuşmadı sora nası yaa dedi ve kremi alıp doğru odasına koştu çünkü oda kullanıyordu ve bırakmıştı şimdi banada al o kremden diyor
Günaydın kızlar. Avon saç boyasıyla saçlarımı boyıcam fakat diplerim kendi saçım yaklaşık 4 parmak kadar açık kahve diğer kalan :97:uçlarıda küllü açık altın sarısı. avondan da 8.1 koyu külllü sarı aldım ve neva color çok açık küllü kumral aldım 2sini karıştırmayı düşünüyorum. küllü kumral elde etmek istiyorum çünkü. Fakat Diplerimi nekadar süre bekletmeliyim onu çözemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
hımmm ay ben daha önce farklı bir markanınkini kullanmıştım ama yaklaşık 20 kutu falan bitirmiştimdışarıda satılan markalardan biriydi işe yaramıştı hiç kalmamıştı selülitim avonunkide işe yaramaya başlamıştı bilyalıdan almıştım gelecek aya tekrar alıyım o bilyalıdan fazla mal göz çıkarmaz ama bıraktım kullanmayı bende başlıyım şimdilik bilyasız olandan stoğum dolu bilyalı olandanda bir tane var ama olsun alayım tekrar
20 kutumu kız ozaman hiç basen kalmaz sende ben yıllar önce bir tüp avondan aldım kullanmamıştım bile öyle duruyordu bu sefer düzenli kullandım çok işe yarıyor hatta benim kız yeter artık anne kullanma bırak bişey yok sende diyor bence düzenli kullanmakta çok fayda var evet gelecek kampanya bende alıcam hiç basen kalmıycak zaten küçüldü iyice birde sıkılaştı
kızlar birde şunu söyliyim selülit kremi kullanmaya başladıysanız şekeri ve yağı ekmeyi azaltın yani yediklerinize biraz dikkat edin ..
basenim vardı biraz tatlım ama selülitim hiç yoktu hafiften tombiş olmama rağmeno zaman bekardım kız arkadaşlarım imreniyorlardı hem tombişsin hem hiç selülitin yok diye evet düzenli kullanmak gerekiyor birde ben bol bol sürüyordum şimdi tekrar başlamam lazım düzenli kullanıp yaza selülitsiz olarak girmek için
çok doğru canım ben yaklaşık 20 kutu bitirdiğim zaman nescafeyi kesmedim sürekli tüketen birisiyimdir o yüzden anca 20 kutu işe yaradı içmeseydim daha az kullanırdım kremlerden
ben çıkıyorum kızlar herkeze hoş sohbetler
benim iadelerim 1 haftadır düşmemişti ilkdefa uzun sürdü kargoyu aradaım avona ulaşmış kadir şener teslim almış avona mail atmıştım aradılar normalde 10 gün içinde düşmesi lazım dediler pazartesi salı da düşmesse ara dediler ne uzun sürdü off.. tatlım senin iadelerin avona ulaşmamışsa nasıl mail gönderiyorlar nereden bilecekler senin iaden olduğunu sen iade gönderdiğin kargoyu ara sor bakalım kargon neredeymiş bulurlar..
ya sitede avona sor diye bi yer varya oraya mail gönderdim 10 gün önce iade yaptım hala düşmedi diye 3 gün sora mail geldi inceledik iadeniz bize ulaşmadı diye gönderi no ürün kodlarını falan istediler onları yazdım tekrar gönderdim mail. şimdi bekliyorum bakalım nolcak:18:
Onlar bilmiyor cnm ben sorunu kendim buldum yurtiçi kargo geç göndermiş blr sorun olmuş galiba gönderdiğimiz iadeler daha yeni ulaşmışya sitede avona sor diye bi yer varya oraya mail gönderdim 10 gün önce iade yaptım hala düşmedi diye 3 gün sora mail geldi inceledik iadeniz bize ulaşmadı diye gönderi no ürün kodlarını falan istediler onları yazdım tekrar gönderdim mail. şimdi bekliyorum bakalım nolcak:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?