AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ayy canım ben kullanamadım bu günlerde bırakmıştım kullanmayı ama kremden baya stokladım bir kaç gün sonra başlıycam tekrar kullanmaya of of darısı da bana

ayy canım ben kullanamadım bu günlerde bırakmıştım kullanmayı ama kremden baya stokladım bir kaç gün sonra başlıycam tekrar kullanmaya of of darısı da bana

ben azaldığının farkındaydım ama birde kızıma göstereyim dedim benim kız aaa dedi ve hiç konuşmadı sora nası yaa dedi ve kremi alıp doğru odasına koştu çünkü oda kullanıyordu ve bırakmıştı şimdi banada al o kremden diyor

Son düzenleme:
canım benim hadi gözün aydın GoldenLady tatlım seninde düşer benim 10 günü bulduğunu bilirim iademin düşmesinin

Son düzenleme:

hımmm ay ben daha önce farklı bir markanınkini kullanmıştım ama yaklaşık 20 kutu falan bitirmiştim dışarıda satılan markalardan biriydi işe yaramıştı hiç kalmamıştı selülitim avonunkide işe yaramaya başlamıştı bilyalıdan almıştım gelecek aya tekrar alıyım o bilyalıdan fazla mal göz çıkarmaz ama bıraktım kullanmayı bende başlıyım şimdilik bilyasız olandan stoğum dolu bilyalı olandanda bir tane var ama olsun alayım tekrar

bence iki markayı karştırma hangi boyanın ne renk yapacağını bilemessin avondan alıp karştır yada diğer markayı al karıştır farklı bir renk ortaya çıkabilir ! dip boyası yapıcaksan uçlardaki renkle aynı renk ve markayı kullanacaksan örneğin bekleme süresi 35 dakika ise 25 yada 30 dakika yeter ama senin 4 santim uzamış normal bekleme süresi kadar beklemen en iyisi ben 15 günde bir boyuyorum biraz az bekletiyorum saç dipleri daha sıcak bölge olduğu için boya çok çabuk giriyor ..

20 kutumu kız ozaman hiç basen kalmaz sende ben yıllar önce bir tüp avondan aldım kullanmamıştım bile öyle duruyordu bu sefer düzenli kullandım çok işe yarıyor hatta benim kız yeter artık anne kullanma bırak bişey yok sende diyor bence düzenli kullanmakta çok fayda var evet gelecek kampanya bende alıcam hiç basen kalmıycak zaten küçüldü iyice birde sıkılaştı

kızlar birde şunu söyliyim selülit kremi kullanmaya başladıysanız şekeri ve yağı ekmeyi azaltın yani yediklerinize biraz dikkat edin ..

basenim vardı biraz tatlım ama selülitim hiç yoktu hafiften tombiş olmama rağmen o zaman bekardım kız arkadaşlarım imreniyorlardı hem tombişsin hem hiç selülitin yok diye evet düzenli kullanmak gerekiyor birde ben bol bol sürüyordum şimdi tekrar başlamam lazım düzenli kullanıp yaza selülitsiz olarak girmek için

kızlar birde şunu söyliyim selülit kremi kullanmaya başladıysanız şekeri ve yağı ekmeyi azaltın yani yediklerinize biraz dikkat edin ..

çok doğru canım ben yaklaşık 20 kutu bitirdiğim zaman nescafeyi kesmedim sürekli tüketen birisiyimdir o yüzden anca 20 kutu işe yaradı içmeseydim daha az kullanırdım kremlerden

kullan cnm kullan gerçekten inanılmaz derecede faydası oldu tipim değişti resmen bebek cildi gibi oldu kendimi ilk defa böyle görüyorum keşke ölçseydim bayağı bir daralma var 1 kilo vermişim kesin hepsi burdan gitti avonu kötüleyenler bu yazdıklarımı okusun hatta onlarda kullansın

çok doğru canım ben yaklaşık 20 kutu bitirdiğim zaman nescafeyi kesmedim sürekli tüketen birisiyimdir o yüzden anca 20 kutu işe yaradı içmeseydim daha az kullanırdım kremlerden

ayy ben neskafesiz duramıyorum aç geziyorum seda sayan gibi açım açım ama günde 5 , 6 fincan kahvem mutlaka var kesemiyorum yaa ama yemeklerde fedakarlık yapıyorum yinede işe yaradı ama kollarım koptu

selam kızlar ben kampanya 6 siparişim geldiğinde iade yaptım. şimdi müşterilerimden biri ürünü almaktan vazgeçti yani tekrar iade yapmam gerekiyo ama faturanın aslını ilk iademde gönderdim şimdi nasıl iade yapabilcem tekrar yardım edin lütfen

ya sitede avona sor diye bi yer varya oraya mail gönderdim 10 gün önce iade yaptım hala düşmedi diye 3 gün sora mail geldi inceledik iadeniz bize ulaşmadı diye gönderi no ürün kodlarını falan istediler onları yazdım tekrar gönderdim mail. şimdi bekliyorum bakalım nolcak:18:

canım kargo şirketini ara bence kargo takip numaranı iste GoldenLady nin dediği gibi yap tatlım kadir şener teslim almış derlerse kargo şirketi avonu arayıp gönderi numaranı söyleyip kadir şener sizden teslim almış dersin

Onlar bilmiyor cnm ben sorunu kendim buldum yurtiçi kargo geç göndermiş blr sorun olmuş galiba gönderdiğimiz iadeler daha yeni ulaşmış

buarada siteye ilk kez telefonla giriyorum hatalarım olursa affedln alıştırma yapıyorumda=))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…