Onlar bilmiyor cnm ben sorunu kendim buldum yurtiçi kargo geç göndermiş blr sorun olmuş galiba gönderdiğimiz iadeler daha yeni ulaşmış
bu arada selülit kremi almayı düşünenlerin bilgisine 2 aya yakındır kullanıyorum şu an 0 selülit diyebilirim şoklardayım inceldim resmenkendimi tanıyamıyorum avon böyleyse dışarıdaki pahalı kremler nasıldır kimbilir
a aaa olur mu öyle şey..ben bir daha selam vermiycem çünkü kimse selamımı almıyor küstüm
ayyy ben deheves ettim bak şimci yok gibi bişii ama alsam mı ne etsem?bu arada selülit kremi almayı düşünenlerin bilgisine 2 aya yakındır kullanıyorum şu an 0 selülit diyebilirim şoklardayım inceldim resmenkendimi tanıyamıyorum avon böyleyse dışarıdaki pahalı kremler nasıldır kimbilir
aaa doğru valla 1 hafta sonunda avonu aradığımda telefondaki bayan bana iadeleriniz henüz yeni ulaşmış demişti allahtan kutunun üzerine her defasında temsil no ve cep telimi yazıyorum oradan bakmışlardır..
kızlar ödemelerimi otomatik ödeme sistemile yapıorum ve hesabımda 380 tl vardı yada ben öle hatırlıorum bugün para yatıdım tekrar ve bi baktım ödediğimle birlikte 250 ben mi yanlış hatırlıorum diorum ama 380 deilse bile 180 falan da deildi avondan çekmişler dicem bnm ilk faturam 680 lik ödenmemiş o faturam var ayrıca internette de gözükmüo yani üç fatura olması için avon ön ödeme falan mı aldı acilindennnnn yardımm:18::18:
kızlar nolur bişi söliin kafayı yicem tmm paraları yedim kabul ama 150 lira da yemiş olamam ya bişi söliyin avon ön ödeme alır mı öle yada para çektiysede hesabımdan düşmemişş olabilir mi avon siteden en azından yada ne biliim hesapta bi yanlışlık olabilir miii yarın gidicem zaten bankaya ama ya bi bilginiz varsa bişi yazın nolurrr şuan gerçketen de çok mağdurumm:18:
selam kızlar nasılsınız bakalımmmm
Canım başka faturaların için otomatik ödemesi talimatı verilimi kartından belki onlara kesilmiştir. bankadan sölerler sana ne için çekildiğini.Ayrıca kart için kart işlem parası çekildi desem oda 27 TL olsun olsun 30 TL yani. Sen en iyisi bankadan hesap hareketlerine bi baktır.
İyyim şekerim sen nasılsın bi ben varım galba topikte :) pek sessiz bu akşam
kızlar acill hesabımda yeterli para olmasına rağmen banka parayı çekmemiş gecikmiş borç olarak görünüyor ben şimdi avon sitesinden otamatik ödeme talimatı karttan çektirmek istiyorum orada son kutuda güvenlik kodu banka adı yazıyor oraya ne gibi bilgi girmem gerekiyor güvenlik kodumu banka adımı güvenlik kodu nedir?
çekmişödedim galiba ama benimki bankamatik kartı 3 haneli no yok sanırım olmuştur/B]
mrb canım sizin yorumlarınızı okuduktan sonra bende heveslendim almaya sende 3 başlıklı masajlı olandan mı kullandın canım selülit kreminin bide 2 ay kullandım demişsin her gün mü kullandın gecelerimi kullandın nasıl kullandın onu öğrenmek istiyorum son bişi daha çatlat görünümü düzgünleştirici olan krem nasıl acama bilginiz varmı teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?