AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

mrb canım sizin yorumlarınızı okuduktan sonra bende heveslendim almaya sende 3 başlıklı masajlı olandan mı kullandın canım selülit kreminin bide 2 ay kullandım demişsin her gün mü kullandın gecelerimi kullandın nasıl kullandın onu öğrenmek istiyorum son bişi daha çatlat görünümü düzgünleştirici olan krem nasıl acama bilginiz varmı teşekkürler şimdiden

ben bir daha selam vermiycem çünkü kimse selamımı almıyor küstüm
a aaa olur mu öyle şey..
arada bazen atlanıyo ama yazmaya devammm!!
ayyy ben deheves ettim bak şimci yok gibi bişii ama alsam mı ne etsem?

aaa doğru valla 1 hafta sonunda avonu aradığımda telefondaki bayan bana iadeleriniz henüz yeni ulaşmış demişti allahtan kutunun üzerine her defasında temsil no ve cep telimi yazıyorum oradan bakmışlardır..

ay iyi fikir ben de iade edicem yazıyım bari üstüne kutunun!

selam bu arada kızlar

kızlar ödemelerimi otomatik ödeme sistemile yapıorum ve hesabımda 380 tl vardı yada ben öle hatırlıorum bugün para yatıdım tekrar ve bi baktım ödediğimle birlikte 250 ben mi yanlış hatırlıorum diorum ama 380 deilse bile 180 falan da deildi avondan çekmişler dicem bnm ilk faturam 680 lik ödenmemiş o faturam var ayrıca internette de gözükmüo yani üç fatura olması için avon ön ödeme falan mı aldı acilindennnnn yardımm:18::18:

kızlar nolur bişi söliin kafayı yicem tmm paraları yedim kabul ama 150 lira da yemiş olamam ya bişi söliyin avon ön ödeme alır mı öle yada para çektiysede hesabımdan düşmemişş olabilir mi avon siteden en azından yada ne biliim hesapta bi yanlışlık olabilir miii yarın gidicem zaten bankaya ama ya bi bilginiz varsa bişi yazın nolurrr şuan gerçketen de çok mağdurumm:18:

Canım başka faturaların için otomatik ödemesi talimatı verilimi kartından belki onlara kesilmiştir. bankadan sölerler sana ne için çekildiğini.Ayrıca kart için kart işlem parası çekildi desem oda 27 TL olsun olsun 30 TL yani. Sen en iyisi bankadan hesap hareketlerine bi baktır.

saol cnm okul çıkışı ilk işim bu olcakk

mrb arkadaşlar gecen gun burda saç boyasıya.ilgili.bütün.yazılarınızı.okudum.bende heveslendim hemen saçlarımı.boyadım.zaten.boyatacaktım.kuaförde.ama.burda.evde.boyayanlar.heveslendirdi.beni.bende.hemen.kalkıp.boyadım.normalde.saçlarım.sarı.röfleydi.ama.baya.bi.saçım.uzadı.altlara.inmişti.bende.12.01.boyayı.kullandım.olmazsa.bi.daha.boyarım.die.düşündüm.ama.boya.harikaymış.çok.hoşuma.gitti.baya.bi.açtı.saçlarımın.rengini.ben.bu.kadarda.açmaz.diodum.ama.çok.güzel.oldu.istediğim.renk.tutmadı.ama.tamhürremin.saçlarının.renginden.biraz.daha.açık.oldu.sarıya.dönük.yani.eşimde.çok.beğendi.bu.reng.ama.ben.hemen.bide9.0.alıp.bide.üstüne.onu.baoyayacam.tam.istediğim.renk.olur.heralde.hiç.tereddut:etmeyin.boya.harikaymış

kızlar acill hesabımda yeterli para olmasına rağmen banka parayı çekmemiş gecikmiş borç olarak görünüyor ben şimdi avon sitesinden otamatik ödeme talimatı karttan çektirmek istiyorum orada son kutuda güvenlik kodu banka adı yazıyor oraya ne gibi bilgi girmem gerekiyor güvenlik kodumu banka adımı güvenlik kodu nedir?

Son düzenleme:

ben kart ödemisi işlemini temsilciye özelden bilgilerime giriyorum ordan kredi kartı bilgilerinin oldugu kısmı dolduruyorum.3haneli güvenlik no kısmına da kartın arkasındaki 3haneli güvenlik kodu yazılacak ve güncelle dediğinde oluyo.ayrıca taksit istersen taksit iste kutucuğunu da tıklayabilirsin ama taksidi sanırım 150tl üstüne yapıodu.bukadar kolay yani.sanırım sen ödeme sayfasından denedin.orda biraz karışık.umarım halledersin sevgiler..

ödedim galiba ama benimki bankamatik kartı 3 haneli no yok sanırım olmuştur

Son düzenleme:

ilk önce bilyalıdan 1 adet kullandım daha sonra 2 adet başlıksızı masaj aletiyle kullandım şu an sonuncu bitmek üzere sabah akşam 5 şer dakika ama ilk günlerde pek düzenli kullanmamıştım birde 5 dakika süreden az uygulamıştım şimdi düzenli kullanıyorum çatlak görünümü düzgünleştirici kremden aldım fakat bende pek fazla çatlak yok seyrek kullanıyorum faydası varmı bilmiyorum bu kremde hafif pırıltılı çok garip içinde minik minik pırıltılar var

Son düzenleme:
Selam hatunlar

Ya ben bişi sorucaktım, şu bazı temsilcilere gönderecekleri saç boyası için başvurumu yapmıştım ama nedense geçen ki katalogta gelmedi. Ne zaman gelriki merak ettim doğrusu????

Birde K6 da ki makyaj temizliyeci göz makyajı içinde kullanıyormu acaba ??? göz için istemişlerdide ben onu bilemediğim için bişi söyliyemedim​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…