AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bizim saç boyaları geldi bence avonu ara sor neden gelmediğini öğren o makyaj temizleyici bence göz makyajı içinde uygun çünkü üzerinde lens kullananlar içinde uygundur yazıyor.

bizim saç boyaları geldi bence avonu ara sor neden gelmediğini öğren o makyaj temizleyici bence göz makyajı içinde uygun çünkü üzerinde lens kullananlar içinde uygundur yazıyor.

hmm tamam canım çok sağol. Bu siparişimlede gelmezse sorarım artık avona. Tamam ozaman ondanda ısmarlıyalım =)) Teşekkürler tekrar

Kızlar aranızda Extralasting serisinin rujlarından almış olan var mı?
Özellikle Totally Twig ve Cappucchino renkleri nasıl bir arkadaşım istiyor ama katalogla renkler tam gözükmediği için kararsız bende size sorayım dedim.
Bi de Extralasting serisinin fırçalı rujları nasıl güzel mi yani yapış yapış oluyor mu bi de aldıysanız hangi renklerinden aldınız??

canım ben capuccinodan aldım dışı parlak altın sarısı gibi olan rujdan güzel ama yazıldığı gibi kalıcı falan değil ama rengi çok açık ve çok fazla parlak gösteriyor koyu değil..exstra lastıng olandan almadım allah için yalan söylemim ondan bende istedim yanlışlıkla altın sarısı kalem gibi olan diğerinden yollamışlar..

Hmm anladım canım makyaj bloglarında falanda swatchını bulamadım bulsaydım tam rengini görecektik.:)

ben cappuchino ve mauve ice renklerini aldım, yalnız capucchinonun rengini pek beğenmedim çok ten rengine yakın bi renk, ben daha kahvemsidir diye almıştım ama daha açık geldi renk tonu. Mauve ice ise kesinlikle vazgeçilmezim oldu bu arada bu rujların kalıcılığı da gayet güzel test edildi onaylandı :78: birazdan capuchino yu elime sürüp çeker atarım buraya resmini, daha iyi görürsün.

Hmm iyimiş Mauve İce renginide çekebilir misin??

Glosslardan alan var mı acep özellikle perpetual p,nk, everlasting petal ve neverending nude renklerini merak ediyorum.:)

pek beceremedim ama idare edin artıkkk :78:

Extra Lasting - Cappucchino

Extra Lasting - Mauve Ice

selam kızlarrr

Ben az önce sipariş verdim:) sonundaaa... bi de paket vardı koymuşlar siteye biri 45lik biri 85lik görmeyen varsa baksın derim ama bana cazip gelmedi

selam kızlarrr

Ben az önce sipariş verdim:) sonundaaa... bi de paket vardı koymuşlar siteye biri 45lik biri 85lik görmeyen varsa baksın derim ama bana cazip gelmedi
canım banada pek cazip gelmedi açıkçası bi kezinde böyle kampanya vardı gene fiyatını hatırlamıyorum ama 75-85 civarıydı dayanamayıp aldım nası olsa satarım diye ve bi çoğu elimde kalıyodu nerdeyse zar zor sattım

pek beceremedim ama idare edin artıkkk :78:

Extra Lasting - Cappucchino

Extra Lasting - Mauve Ice

Süpersin çok sağol cappucchino fena değilmiş Mauve İce çok canlı bi pembe duruyor fuşya gibi sürülünce dudaktada öyle mi duruyor acep

Bu arada diğer başlığa eklediğin ikili farın rengine bayıldım nasılda canlı canlı duruyor şahaneymiş.

ben bu aralar bahtsızım satış yapamıyorum kotamı dolduramıciimm nerdeyse amaan bi de sipariş iptali oluyor sormayın bi koli var iade olcakk

konuya yorum yapan yokmu ya

konuya yorum yapan yokmu ya

var ben!ben yorum yapıcam :)peki saçlarındaki röfleler nerenk oldu merak ettim cnm hürremin saçları gibi olduysa biraz kızıl sarı olmuş galiba evet üzerine birenk daha boyarsan renk oturur sanırım güle güle kullan saçlarını..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…