- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
nsıyaa bedava gelen katoloğumu iade ettinbu ayki katalogta işime yarar bişi yok geri verdim..
kızlar iadeler dün sabahtan bu tarafa işlenmiş fakat 00tl olarak görünüyor yani borç bakiyemden düşmemiş hemde işlenmiş bu gibi durum yaşayan varmı aranızda?
k6 kaçında bitiyor kızlar
henüz sipariş girmeidm de ben geç kalmıyım :78:
selam kızlar ben dün gece sipariş verdim ya hani geçen bi msj gelmişti saç boyası için ben pona cvp vermiştim bi dahaki siparişinizde gelcek dedilerdi baktım şimdifaturalanmış siparişim ama içinde saç boyası yok neden acaba bileniniz varmı
haziran ayının 10 da bitiyordu sanırım
doğru doğru 10/6da
kızlar avon şaşırttı iyice iadelerim hesaptan düşmeyince avonu aradım diyorlarki siz iadeleri geri talep etmişsiniz size geri gönderiyorlar şu an hazırlanıyor gelince siz geri gönderin diyor hiç alakası yok bende pc başında pinekliyorum iadelerim nezaman düşer diye bence parasını çekmek için zaman kanmaya çalışıyorlar bu nasıl iştir şaştım kaldım valla:44:
tahmin ediyorum t.ö yaptı geri gönderin düşelim dediler ya yine avonu arayıp iptal ederse off:84:
kızlar bi bilginiz var mı artık kargo 50 tllik alışverişten sonra alınmıyor mu? feyste öyle bi yazı okudum ben
kampanya 7 için geçerli o tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?