AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar iadeler dün sabahtan bu tarafa işlenmiş fakat 00tl olarak görünüyor yani borç bakiyemden düşmemiş hemde işlenmiş bu gibi durum yaşayan varmı aranızda?

bugün avondan aldığım ve kullandığım renk saçboyası ile saçımın ufak bir yerinde deneme yaptım renk güzel bravo avona kızıllık yok yani artık saç boyamıda avondan alırım oleyy oje hariç dışarıdan alacak hiç birşeyim kalmadı avon yetiyor bana

kızlar bu ay 2 iadem wardı vücut losyonuyla katalog losyonu kabul etmişler ama katalog yazmıo neden sizcee

selam kızlar ben dün gece sipariş verdim ya hani geçen bi msj gelmişti saç boyası için ben pona cvp vermiştim bi dahaki siparişinizde gelcek dedilerdi baktım şimdifaturalanmış siparişim ama içinde saç boyası yok neden acaba bileniniz varmı

Benim bildiğim kadarıyla faturada gözükmüyor

kızlar avon şaşırttı iyice iadelerim hesaptan düşmeyince avonu aradım diyorlarki siz iadeleri geri talep etmişsiniz size geri gönderiyorlar şu an hazırlanıyor gelince siz geri gönderin diyor hiç alakası yok bende pc başında pinekliyorum iadelerim nezaman düşer diye bence parasını çekmek için zaman kanmaya çalışıyorlar bu nasıl iştir şaştım kaldım valla:44:

Son düzenleme:

tahmin ediyorum t.ö yaptı geri gönderin düşelim dediler ya yine avonu arayıp iptal ederse off:84:

kızlar bi bilginiz var mı artık kargo 50 tllik alışverişten sonra alınmıyor mu? feyste öyle bi yazı okudum ben

tahmin ediyorum t.ö yaptı geri gönderin düşelim dediler ya yine avonu arayıp iptal ederse off:84:

aaa benide takım öncüm aramıştı geçen neden bu kadar çok iaden oldu diye.Ne kadar ayıp eğer takım öncün yaptıysa canım sende ara avonu tatlım ben iptal falan etmedim benim adıma ne hakla iptal ediyormuş falan de siparişi veren benmiyim takım öncümmü falan diye konuş bence canım senden habersiz ne hakla iptal ediliyor hayret bir şey ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…