katalog ıade edılebıldıgınden emınmısın???kızlar cvp verin ama bence sizce neden vücut losyonu iadem hesabımdan düştü ama aynı anda yolladığımm katalog iadem düşmedii
katalog ıade edılebıldıgınden emınmısın???
aaa benide takım öncüm aramıştı geçen neden bu kadar çok iaden oldu diye.Ne kadar ayıp eğer takım öncün yaptıysa canım sende ara avonu tatlım ben iptal falan etmedim benim adıma ne hakla iptal ediyormuş falan de siparişi veren benmiyim takım öncümmü falan diye konuş bence canım senden habersiz ne hakla iptal ediliyor hayret bir şey ya
kızlar bi bilginiz var mı artık kargo 50 tllik alışverişten sonra alınmıyor mu? feyste öyle bi yazı okudum ben
kızlar kampanya 6da orta sayfa broşüründe colortrend'in kiss&go rujunun iki tane resmi var orada müşterim o resimde kırmızı olandan istedi. ama renk olarak hangisi ondan emin olamadım. Raisin Wine mi yoksa Vino Disco mu? cok acil cevap bekliyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olun :44:
canım vino disco biraz sedefli bi ruj ama raish wine mat bi ruj yüksel ihtimalle raish wine bide vino disco biraz da bordoya çalıyo rengi umarım yardımcı olmuştur.
yarın son ödeme günüm :S iş bankasından hesap açtırdım ve bankamatik kartım daha gelmedi. ödeme talimatıda verdim. 2 3 gün geç ödeme yaparsam ne kadar faizi olur bilgisi olan var mı?
Fazla bişey olmuo ben geciktirmiştim 40krş mu ne eklenmişti bikaç günden bişey olmuo
canım vino disco biraz sedefli bi ruj ama raish wine mat bi ruj yüksel ihtimalle raish wine bide vino disco biraz da bordoya çalıyo rengi umarım yardımcı olmuştur.
ayy vino disco çok güzel benim kıza yetiştiremiyorum valla kırmızıya kaçan turuncu kremit renk tonlarında evet vino disco canlı bir bordo sanki..
çok sattığım ve çok güzel bir ruj ama bana hiç ama hiç yakışmıyo
Kızlar Merhaba
Size bişey danışmak istiyorum . Yeni temsilci oldum 3-4 gün önce siparişi ekrana girdim ama onaylamadım. Hatta arayıp sordular yenisiniz onaylamamışsınız falan dediler bende dedim ekleyeceğim ürünler var bikaç güne onaylayacağım. Bugün baktım siparişim faturalanmış gözüküyor. Ben onaylamadan nsl faturalanmış. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler iyi akşamlar....
Kızlar Merhaba
Size bişey danışmak istiyorum . Yeni temsilci oldum 3-4 gün önce siparişi ekrana girdim ama onaylamadım. Hatta arayıp sordular yenisiniz onaylamamışsınız falan dediler bende dedim ekleyeceğim ürünler var bikaç güne onaylayacağım. Bugün baktım siparişim faturalanmış gözüküyor. Ben onaylamadan nsl faturalanmış. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler iyi akşamlar....
al işte birtane daha sanırım sende takım öncünün azizliğine uğramışsın bu takım öncülerin derdi fazla para kazanmak kendi mefaatlerini düşünüyorlar çok ayıp tabii bütün t.ö böyle deyil bir kısmı yarın avonu ara siparişini iptal ettir ekleyince tekrar ver gıcıklık deyilmi.
ya acaba değişik bir sistemlerimi var dedim ay sonu ya faturalamak zorunluluğumu var diye düşündüm. Takım öncüsü benim adıma müdahale edebilirmi siparişimi nasıl onaylar ki? yarın sorayım bari teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?