AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar cvp verin ama bence sizce neden vücut losyonu iadem hesabımdan düştü ama aynı anda yolladığımm katalog iadem düşmedii

kızlar kampanya 6da orta sayfa broşüründe colortrend'in kiss&go rujunun iki tane resmi var orada müşterim o resimde kırmızı olandan istedi. ama renk olarak hangisi ondan emin olamadım. Raisin Wine mi yoksa Vino Disco mu? cok acil cevap bekliyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olun :44:

evet cnm öyle fauramın köşesine bir not düştüm zaten hiç bir şekilde iadein geri gönderilmesini talep etiyorum diye

canım vino disco biraz sedefli bi ruj ama raish wine mat bi ruj yüksel ihtimalle raish wine bide vino disco biraz da bordoya çalıyo rengi umarım yardımcı olmuştur.

canım vino disco biraz sedefli bi ruj ama raish wine mat bi ruj yüksel ihtimalle raish wine bide vino disco biraz da bordoya çalıyo rengi umarım yardımcı olmuştur.

cok sağol canım yaa renkler bazen tutmuyor ya resimdekileri güvenemedim onun icin. ama ben kırmızıya yakın bi ton olsun istiyorum. raisin wine sipariş edeyim o zaman

yarın son ödeme günüm :S iş bankasından hesap açtırdım ve bankamatik kartım daha gelmedi. ödeme talimatıda verdim. 2 3 gün geç ödeme yaparsam ne kadar faizi olur bilgisi olan var mı?

yarın son ödeme günüm :S iş bankasından hesap açtırdım ve bankamatik kartım daha gelmedi. ödeme talimatıda verdim. 2 3 gün geç ödeme yaparsam ne kadar faizi olur bilgisi olan var mı?

Fazla bişey olmuo ben geciktirmiştim 40krş mu ne eklenmişti bikaç günden bişey olmuo

ayy vino disco çok güzel benim kıza yetiştiremiyorum valla kırmızıya kaçan turuncu kremit renk tonlarında evet vino disco canlı bir bordo sanki..

çok sattığım ve çok güzel bir ruj ama bana hiç ama hiç yakışmıyo

aynen banada yakışmıyo saçlarım koyu sarı ondan galiba cart duruyo ama renk süper bu arada bugün dip boyamı yaptım avonn saç boyası ile çok güzel kollestondan hiç bir fark yok hatta daha iyi bildiğin kumral oldu kızıllık yok hiç yalnız 1 kutu boya dip boyama yetmedi kuaförümün dediği doğru galiba sende normal bir saçın üç katı var diyor

Kızlar Merhaba
Size bişey danışmak istiyorum . Yeni temsilci oldum 3-4 gün önce siparişi ekrana girdim ama onaylamadım. Hatta arayıp sordular yenisiniz onaylamamışsınız falan dediler bende dedim ekleyeceğim ürünler var bikaç güne onaylayacağım. Bugün baktım siparişim faturalanmış gözüküyor. Ben onaylamadan nsl faturalanmış. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler iyi akşamlar....

Aynı şeyi ben de yaşamıştım ilk siparişimde
Sebebini hala anlamış değilim takım öncümü aramıştım ben siparişi sepete ekledim ama göndermemiştim nasıl kendi kendine gönderildi sen mi gönderdin dedim hayır ben yapmadım demişti:44:

al işte birtane daha sanırım sende takım öncünün azizliğine uğramışsın bu takım öncülerin derdi fazla para kazanmak kendi mefaatlerini düşünüyorlar çok ayıp tabii bütün t.ö böyle deyil bir kısmı yarın avonu ara siparişini iptal ettir ekleyince tekrar ver gıcıklık deyilmi.

ya acaba değişik bir sistemlerimi var dedim ay sonu ya faturalamak zorunluluğumu var diye düşündüm. Takım öncüsü benim adıma müdahale edebilirmi siparişimi nasıl onaylar ki? yarın sorayım bari teşekkürler...

Takım öncün şifreni bilmese bile senin oturumuna girer siparişini de gönderir o gönderirse prim alır çünkü o yüzden senin göndermene fırsat vermeden kendisi göndermiştir.
Ben sorduğumda göndermedim demişti ama ondan başkası yapamaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…