AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet cnm onaylar senin şifrenle girdiğin sayfana girebiliyor hatta fazladan katologta ekler dikkat et böyle bir durum yaşadığında hemen müdahale et avonda böyle bir sistem yok cnm t.ö yaptı muhtemelen sana tavsiyem siparişini önceden sayfana girme ne zaman göndermek istiyorsan ozaman gir senin gibi durum yaşayan çok arkadaş var burada okuyoruz ..

Son düzenleme:
Aynen ben de öyle yapıorum artık siparişi gönderceğim gün giriorum.
Aslında çok saçma avon bu güvenlik açığını neden kapatmıo anlamış değilim

ben 10 yıldır yapıyorum avonu henüz yeni üyeyim örneğin şimdi kargo limiti 85 tl ozaman benim t.ö benim adıma sipariş girmiş 85 tamamlayamış hesaplamamış tabii 84 küsürlük sipariş vermiş onun yüzünden birde kargo ücreti ödedim benim t.ö onları ben sipariş ettim gelip alıcam dedi hala gelecek tabii ozamanlar internet yok soracak kimse yok zaman zaman mağdur oldum çok kez bırakmayı düşündüm yani şimdi int var işimiz kolayladı ..

ben kullandım canım memnun kaldım hatta stok bile yapmıştım 2 tane almıştım

Saol serelim kaynadı gitti sandım sorum
Bu katalogta indirimdeydi hiç kullanmadım bilmiorum size bi sorayım dedim dolgunlaştırıo mu rimeli?
Serumu da bikaç ay kullanmak lazımmış heralde etkisini göstermesi için?

kızlar iadeler dün sabahtan bu tarafa işlenmiş fakat 00tl olarak görünüyor yani borç bakiyemden düşmemiş hemde işlenmiş bu gibi durum yaşayan varmı aranızda?

cnm bendede farklı bir sorun var. iadem nette görünüyor ama faturada yansımamış takım öncüme sordum ağzında zırvalayıp durdu ne dediğinide anlamadım. sizce nette düşülmüş görünüyosa ben faturamda onu eksikmi yatırcam anlamadım. acil cvp avoncular

evet canım uzun da gösteriyor ama en önemlisi serum olan kısmı kirpiği besliyor serum olan kısmını üst kirğinizin başlangıç kısmından itibaren sürün köklerine doğru yani ama fazla sürerseniz beyaz beyaz kalıntılar oluyor normal bir şekilde sürerseniz kalıntı kalmaz ben ilk aldığımda serumunu fazla fazla sürdüm beyaz beyaz kalıntı olmuştu sonra komple temizleyip gözümü tekrar sürmüştüm

allah allah stok yapacak kadar güselmi merak ettim şimdi diğer maskaralardan farkı nedir cnm ?

kirpiği beslemesi tatlım ve üst kirpik sayısında artış ve uzunluk oluyor canım çokda abartılı bir uzama olmuyor ama eskisine göre daha uzun oluyor kirpikler kullanım olarak daha doğrusu şu şekilde anlatayım serum olan kısmını sabah ve akşam ince uçlu fırçasının yardımıyla üst kirpik çizgisi boyunca uygulayın ve kurumasını bekleyin sonra da rimelinizi sürün

Son düzenleme:

faturanda düşülmüşse fatura ödeme gününden bir yada iki hafta önce ödersen banka iadelerin düşmeden ücreti neyse faturanın onu alıyor canım geçen gün başıma geldi benim 25 i ödeme günü olan faturamı 13ünde ödemiştim günü gelmeden yani. Ödemiş olduğum faturayı banka ödememiş gösterdi ödediğim ücreti tekrar ödedim sonra da avon onu eksi limite düşürdü yani avonun bana borcu oldu

Son düzenleme:

k7 de indirimde alıp denicem ben de

faturamda düşme görünmüyor. ama internette sayfama baktığımda iadem düşülmüş görünüyor. ne yapmam lazım. faturamı iadeyi düşürüpmü yatırcam

Kızlarr bu iki ürün arasındaki fark nedir.
Bir arkadaşım saç spreyi istedi fakat sıkınca saçı tutsun akmasın ama doğalda dursun diyor bende Avon'dan uzun zamandır saç spreyi almadım bi size sorayım dedim bu ürünlerden hangisi daha iyidir.

K7 sayfa 120'de yer alan Tüm saç tipleri için sıkı tutuş sağlayan saç spreyi mi? yoksa Tüm saç tipleri için şekillendirici sprey vaks mı??

faturamda düşme görünmüyor. ama internette sayfama baktığımda iadem düşülmüş görünüyor. ne yapmam lazım. faturamı iadeyi düşürüpmü yatırcam

evet tatlım şu şekilde anlatayım mesela 120 tl borcun var avona fakat 20 tl de iaden var son ödeme tarihin de bitanem 06.06.2011 diyelim sen eğer bankaya gidip elden borcunu ödüyorsan bir gün önceden ödemeni tavsiye ederim zamanı gelmeden ödeme yaparsanız banka avonun ödemesini iade düşmeden alıyor ama zamanı geldiği zaman ödeme yaparsanız iadeniz bankada görünüyor ve düşmüş bir şekilde alıyor yani 120 lira dedik örneğimizde o zaman 100 lira ödeyeceksin bankaya senin faturanda yazan mevla değil avonda görünen faturanı ödeyeceksin faturanı düşürüp yatıracaksın yani umarım yardımcı olmuşumdur

Son düzenleme:

ben ikisini de kullanmadım tatlım yorum yapamıyorum o yüzden üzgünüm

Aa 8'li far paleti satıştan kalkıomuş yaa ben çok merak ediodum onu bi türlü alamamıştım baya da indirime girmişti k7de fazla indirimde değil keşke daha önceden alsaydım :97:

tşk ettim tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…