Kızlarr bu iki ürün arasındaki fark nedir.
Bir arkadaşım saç spreyi istedi fakat sıkınca saçı tutsun akmasın ama doğalda dursun diyor bende Avon'dan uzun zamandır saç spreyi almadım bi size sorayım dedim bu ürünlerden hangisi daha iyidir.
K7 sayfa 120'de yer alan Tüm saç tipleri için sıkı tutuş sağlayan saç spreyi mi? yoksa Tüm saç tipleri için şekillendirici sprey vaks mı??
Tüm saç tipleri için sıkı tutuş sağlayan saç spreyi daha iyi canım..
Tüm saç tipleri için sıkı tutuş sağlayan saç spreyi daha iyi canım..
offf kızlar avon gün hediyesi koyarmı sizce :44:
arkadaşlar avona az önce sipariş qirdim ürünlerimi hemn kargoladılar
ama listemde A FACE PEARLS diye bişey vAR ücretsiz qönderiolar o nedir bilen varmı ?:26:
arkadaşlar avona az önce sipariş qirdim ürünlerimi hemn kargoladılar
ama listemde A FACE PEARLS diye bişey vAR ücretsiz qönderiolar o nedir bilen varmı ?:26:
siparişinde solutions krem varsa onun hediyesi olan allık canım o
avon solutions gece veya gündüz krem alana bedava verilen top allık face pearls
Kiss & Go rujlarının vino disco ve amethyst rengi nasıl kızlar?
amethyst fuşya pembe vino disco canlı bir mürdüm rengi.
yaaa kızlar benim iadelerim hala avona ulaşmamış 17 mayısta yapmıştım. avona mail göndermiştim bize ulaşmadı dediler ürün kodlarını gönderi no ları falan istediler hepsini yazdım yolladım. bugün yine bize ulaşmadı iadelerinz dediler.. napçamm
banada aynısı oldu bu ay kargoyu ara hangi tarihte iade ettiysen gönderi no sunu al bu no ile avonu ara nerede olduğunu biliyorlar cnm ben öyle yaptım ama sonuç fahim benim talebim üzerine hepsini geri göndermişler benim öyle bir talebim olmadı hiç şimdi yine göndericem bakalım nolacak bu ay çoğu kişide iade sorunu olmuş galiba seninkilerde sana geri gönderiliyordur cnm ilk siparişinle gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?