AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Tüm saç tipleri için sıkı tutuş sağlayan saç spreyi daha iyi canım..

Tüm saç tipleri için sıkı tutuş sağlayan saç spreyi daha iyi canım..

ben ondan kullanıyorum tutuş iyi fakat ürün azaldığı zaman içindekini kullanamıyorsunuz su gibi akıtıyor birde ağzı sürekli tıkanıyor suya tutmak gerekiyor onun dışında iyi kokusu iyide deyil kötüde deyil biraz ağır.

kızlar bir müşterim avon saç boyasının beyazları kapatmadığını söyledi bugün bende gün ışığında baktım bende beyaz çok az olmasına rağmen tam kapatmamış biraz gölgelemiş okadar üstelk bekleme süresinden biraz fazla beklemiştim ben kolestonla boyadığımda hiç böyle olmaıştı rengi güzel fakat beyaz oranı fazla olanlara tavsiye etmem

arkadaşlar avona az önce sipariş qirdim ürünlerimi hemn kargoladılar
ama listemde A FACE PEARLS diye bişey vAR ücretsiz qönderiolar o nedir bilen varmı ?:26:

Kiss & Go rujlarından Iced Champink ne kadar kötü ya çok fazla sedefli her yere eşit dağılmıo suratı ruh gibi gösterio hiç beğenmedim katalogta güzel görünüodu

Son düzenleme:
yaaa kızlar benim iadelerim hala avona ulaşmamış 17 mayısta yapmıştım. avona mail göndermiştim bize ulaşmadı dediler ürün kodlarını gönderi no ları falan istediler hepsini yazdım yolladım. bugün yine bize ulaşmadı iadelerinz dediler.. napçamm

selam kızlar, benim az önce avon kolim geldi ama açıp bakamadım:) aslında merak ediyorum ama önce interneti açmışken size bakiim dedim dün de gelemedim sizi merak ettim napıyorsunuz

banada aynısı oldu bu ay kargoyu ara hangi tarihte iade ettiysen gönderi no sunu al bu no ile avonu ara nerede olduğunu biliyorlar cnm ben öyle yaptım ama sonuç fahim benim talebim üzerine hepsini geri göndermişler benim öyle bir talebim olmadı hiç şimdi yine göndericem bakalım nolacak bu ay çoğu kişide iade sorunu olmuş galiba seninkilerde sana geri gönderiliyordur cnm ilk siparişinle gelir..

Son düzenleme:
Allah Allah artık iadelerde sorun mu yaşıycaz yahu nedir bu?
bu ay baya problem çıkarmış yoksa artık avon iadelerde hep sorun çıkartıp iade etmeyelim diye mi uğraşıyor?

birde telefondaki müşteri hizmetlisi bayan sizin iadenizi geri talebiniz olmuş (yani ben geri istemişim) şuan sevkiyata hazırlanıyor dedi elinize geçince geri gönderin biz not aldık düşeriz dedi ama ben kampanya 7 de sipariş vermeyi düşünüyorum ozamana kadar ürünün 1 tanesinin iade tarihi geçmiş oluyor.

Son düzenleme:

tamam canım sağol ben bi kargoyu arıyım o zaman umarım çözülür :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…