AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar iadeleri kendimiz gönderdiğimizde kargo ücreti ne kadar oluyor biliyormusunuz?

Benim ilk iadem olcak ama sorun çıkıomuş hep sizleri okuyunca korktum :26:
hayatım korkma hiç, bu AY BÖYLE oldu yoks avonda iadede sorun olmuyordu ama sanırım bu işle ilgilenen kişiden kaynaklanıyor. ben gene de az önce kocaman bi koliyi iade ettim
ozaman bir tane ürün yaz 8,5 tl kargo ücreti en azından kapıya gelir onla geri gönderirim

valla hazır kargocu gelmişken ver eline gönder ne uğraşıyosun ki...
bi de kargocu bugün iadem var deyince üstüne tc ni yaz dedi ben burda okuyup bi de temsilci nomu yazmıştım, unutmayın tcnizi de yazın üstüne belki önemlidir diye söyliyim dedim

aradım şimdi kargoyu 18 nde kadir şener teslim almış diyo. 15 gündür bekliyorum avondan gelen mesajda kuruluşumuza ulaşmadı diyodu.kargo biz gönderdik diyo. avon 2 gündür bizde görünmüyo diyodu şimdi görünüyo araştırcaz diyolar.anlamadım bu işi

benim 10 senedir tc avonda kayıtlı deyildi bu arada onuda kaydettirdim yoksa sorun ondanmı çıktı

Son düzenleme:
bence o adamda bi sorun var, herşeyi birbirine karıştırmış gibi görünüyo:)
benim 10 senedir tc avonda kayıtlı deyildi bu arada onuda kaydettirdim yoksa sorun ondanmı çıktı

belki de cnm bilemiyorum kargocu dedi temsilci no değil tc no önemli imiş ben gene o adam karıştırır die ikisini de yazdım:)

bana aynen böyle dediler ve daha sonra aradılar yukarıda yazdığım gibi olay devam etti inş seninkiler düşer cnm belki sorun yaşamassın.

durum belli olunca bizimle paylaşırmısın ben çok merak ediyorum acaba herkeze aynı sorunmu oluyor:44:

bencede artık kadir şener yaşlanmışmı aşıkmıdır psikolojik bunalımdamıdr nedir karıştırıp duruo iadeleri bende 15 gün beklemiştim birde beni arayıp ağzıma etmişti aptal şey
mesele kilosu nekadar domates sorar gibi oldu

istanbul ve kocaeliden 2,25 tl diğer iller 4,50 tl die biliorum avon sözleşmesine göre kargo şubelerininde insiyatfine kalmış para fazla kazansnlar die indirimsiz gönderiolar bazıları dikkat etmek gerek ben en ince ayrıntısına dikkat ediorum indrm uyglatmadysa iptal ettrip tekrar faturalatıorum

Son düzenleme:

kimmiş bu kadir şener merak ettim iadeyi o alıp ne yapıyor içini açıp ürünleri beğenirse iadeden omu düşürüyor

slm kızlar erkek arkadasıma almayı düşünyorum kokusunu bilen var mı lütfeenn yardımmm birde 21.50 ye geliyor dimi

birde slip intoyu almayı düşünüyorum kendime onun kokusu nasıl kalıcı mı yardım edin pleaseee:18::18::18:

slm kızlar erkek arkadasıma almayı düşünyorum kokusunu bilen var mı lütfeenn yardımmm birde 21.50 ye geliyor dimi

İyi de tatlım kokusunu burda sana nasıl anlatabiliriz,
Beğenenler oldu diyelim ya sen beğenmiceksin burdaki yorumlara bakıp aldığında?
Önce kendin denemen lazım erkek arkadaşının zevkine uyar mı uymaz mı bunu sen bilebilirsin ancak.
Sen koklayıp nasıl olduğunu bilmeden alma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…