durum belli olunca bizimle paylaşırmısın ben çok merak ediyorum acaba herkeze aynı sorunmu oluyor:44:
kızlar ben ptesi iade vermiştim bugün yarısı düştü yarısıda yarın düşer sanırım ben sorunsuz hallettim yani
siparişlerim geldi
hawaiian shores parfüm sipariş etmiştim ben beğendim hafif yaz kokusu
kızlar k7 deki indirim broşüründeki sayfa 4 deki kirpiklere dolgun görünüm veren maskarayı kullanan var mı nasıl acaba :26:
Kızlar yaklasık bı haftadır vucudumda ve yuzumde sıvılcelenmeler oldu bende dok. Gıttım bana eczane urunu olan özel bi markanın temızleme jelını ve toniğini ve bunlarla bırlıkte tedavısınde kullanabılecegım ilaç verdı benım sıze sorum şöyle ben avonun bakım setını kullanıyodum dok. Sımdılık verdıgım urunlere devam et dedı acaba avon urunlerı durdukca bozuluyomu kullanma omru ne kadar yoksa bırılerınemı versem kullansın dıye bana yardımcı olurmusunuz bu konuda :)))
:44::44::44::44::44::44::44:
aa şimdi baktım benimkininde birkısmı düşmüş neden böyle yaptılarki avon şaşırttı yada dağıttığı saç boyalarının acısını bizden çıkarıyor hep böyle olursa iş kötü:44:
cnm bildiğim kadarıyla 4 yıl süresi varsanmıyorum canım bozulacağını dursun birşey olmaz benim olmadı yani bende uzun süre kullanmadığım zamanlar olmuştu.
mrb bayanlar bu saç boyası meselesi nedir yani hediye falan vericek avon hiçbir bilgim yok bu konuyla ilgilide lütfen bilenler yazabilirmi:26:
ohhh sonunda düşmüş iadelerim kızlar 20 gün olcaktı nerdeyse içim rahatladı sonunda
İyi de tatlım kokusunu burda sana nasıl anlatabiliriz,
Beğenenler oldu diyelim ya sen beğenmiceksin burdaki yorumlara bakıp aldığında?
Önce kendin denemen lazım erkek arkadaşının zevkine uyar mı uymaz mı bunu sen bilebilirsin ancak.
Sen koklayıp nasıl olduğunu bilmeden alma derim.
kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ilk defa bir müşterim sipariş verdi kampanya 7 de şeftali aromalı sayfa 27 de olan rujdan şeftali tonunda ruj istedi bana bıraktı bende ondan ne aldım ne sattım yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?