AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar yaklasık bı haftadır vucudumda ve yuzumde sıvılcelenmeler oldu bende dok. Gıttım bana eczane urunu olan özel bi markanın temızleme jelını ve toniğini ve bunlarla bırlıkte tedavısınde kullanabılecegım ilaç verdı benım sıze sorum şöyle ben avonun bakım setını kullanıyodum dok. Sımdılık verdıgım urunlere devam et dedı acaba avon urunlerı durdukca bozuluyomu kullanma omru ne kadar yoksa bırılerınemı versem kullansın dıye bana yardımcı olurmusunuz bu konuda :)))

kızlar k7 deki indirim broşüründeki sayfa 4 deki kirpiklere dolgun görünüm veren maskarayı kullanan var mı nasıl acaba :26:

kızlar ben ptesi iade vermiştim bugün yarısı düştü yarısıda yarın düşer sanırım ben sorunsuz hallettim yani

solutions kremlerden 6 adet sipariş verdim ama seyahat tipi çanta hediyesi bugün gelmedi ellerinde yokmuş en kısa zamanda gelcekmiş aklınızda olsun

kızlar ben ptesi iade vermiştim bugün yarısı düştü yarısıda yarın düşer sanırım ben sorunsuz hallettim yani

aa şimdi baktım benimkininde birkısmı düşmüş neden böyle yaptılarki avon şaşırttı yada dağıttığı saç boyalarının acısını bizden çıkarıyor hep böyle olursa iş kötü:44:

sanmıyorum canım bozulacağını dursun birşey olmaz benim olmadı yani bende uzun süre kullanmadığım zamanlar olmuştu.

:44::44::44::44::44::44::44:

vino disko ruju kullanmadım canım ama satmıştım kırmızı gibi bi renk sanırım öyle gözüküyor yaniama amethyst ve rich berry kullandım amethys hoşuma gitmedi rich berry daha güzel bence amethys pembe tonları ben beğenmedim tabi bu benim kararım:44:

mrb bayanlar bu saç boyası meselesi nedir yani hediye falan vericek avon hiçbir bilgim yok bu konuyla ilgilide lütfen bilenler yazabilirmi:26:

canım sanada mı ilk avon iadelerinz bize ulaşmadı dediler yoksa seninkiler ulaşmış düşmesini mi bekliyodun ?

sanmıyorum canım bozulacağını dursun birşey olmaz benim olmadı yani bende uzun süre kullanmadığım zamanlar olmuştu.
cnm bildiğim kadarıyla 4 yıl süresi var
mrb bayanlar bu saç boyası meselesi nedir yani hediye falan vericek avon hiçbir bilgim yok bu konuyla ilgilide lütfen bilenler yazabilirmi:26:

cnm kelin ilacı olsa durumu var ben de mesajla yazmıştım istediğim boyanın numarasını avondan da mesaj geldi bi dahaki siparişinizde gönderilcek die ama sipairşimle gelmedi
siparişim hakkındaki fikirlerim eternal rengindeki kalıcı ruj resmen cart kırmızı bi de capuccinosunu almıştım o da varmı yokmu belli değil
çiçek şeklindeki yüüzk güzel panoramadan almıştım
erkek duş jeli hani o yanlış basılan enfes kokuyo
avon temsilci çantası da çok kullanışlı ve ucuz bence başka şeyler için d ekullanılabilir. hafif de
ayrıca rin by ring yüzükler harika bayıldım çok şık ve gösterişli duruyor sade bi şıklığı var yani
diğerleri bildik işte senses duş jeli yeni çıkandan güzeldi simpley because erkek edt hoş ekstra bişey demye gerek yok

ohhh sonunda düşmüş iadelerim kızlar 20 gün olcaktı nerdeyse içim rahatladı sonunda

benim de 2. iadem düşmüş bugün :) ama bir karışıklık yüzünden geri eve gelen kolimi bugün göndericem bakalım nolacak sözde çarşambaya kadar onuda süşeriz dediler sevindim cnm senin adına

vazgeçtik canım zaten başka bi parfüm alıcs. slip into yu bilio musun peki hani ağır bir koku mu ada bilen var mııııı?????
slip into nun kokusu neye benzıyor:79::80:

kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ilk defa bir müşterim sipariş verdi kampanya 7 de şeftali aromalı sayfa 27 de olan rujdan şeftali tonunda ruj istedi bana bıraktı bende ondan ne aldım ne sattım yardımcı olurmusunuz

ben sunset rengini kullanıyorum şeftali tonlarında harika bir renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…