AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bu surrender parfumden elınızde olan varmı , bayan. üretimden kalkdığını bılıyorum ama belki elınizde kalmıştır felan bana kargolar mısınız?? özelime yazın lütfen varsa. :79:

mrb ben bir şey soracam kampanya 6 dan 1 siparişim hasarlı çıkmış ama faturamı bulamıyorum iade nasıl yapabilirim bide ben gönderirsem kargo ücreti ne kadar ödemerim yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler

şirketi arayp fatura numarsını söyleyerek isteyebilirsiniz gönderiorlar faturanın aslını .. kargo ücretini kendiniz öder iseniz agırlıgına göre ücret ödüyorsunuz

Beni de takım öncüm çağırıo durmadan ama gitmeme hiç gerek yok çünkü satış yapmıorum kendime alıorum,bunu daha en başından söylemiştim takım öncüme kar amaçlı yapmıcam sadece kendim için demiştim,bi türlü anlatamadım
Hiç gitmedim yani.

kızlar bu surrender parfumden elınızde olan varmı , bayan. üretimden kalkdığını bılıyorum ama belki elınizde kalmıştır felan bana kargolar mısınız?? özelime yazın lütfen varsa. :79:

bu parfümden bendende isteyen oldu... çok istek var niye kalktı ki sanki?

slm kızlar ben bu ay iade vericeğim banyo köpüğü almıştım hiç kullanmadım 2 adet 13 tyldib adem çiçeği ve çilek kokulu almıstım fakat çilek kokuluyu hiç beğenmedım iade etsem 2 adet 13 tl oldgu ıcın yarısını mı duserler yoksa ıkısını bırlıkte mı gönderym bir de ice sheers delicios parfüm kokusunu begenmedım onu da gndermek ıstyrm fakat iç kartonunu atmısım alırlar dgl mı

köpüklerin ikisinide göndermen gerek yoksa biri 13 tlden faturalanmış olur.. parfümün kutusundaki içindeki kartonu diorsun sanırım mühim değil sorun olmaz gönder canım

köpüklerin ikisinide göndermen gerek yoksa biri 13 tlden faturalanmış olur.. parfümün kutusundaki içindeki kartonu diorsun sanırım mühim değil sorun olmaz gönder canım

faturaya baktım ıkısi de ayrı ayrı yazıyor fatura da o yuzden sorun olmaz evet parfumun kutusu duruyor içindeki küçük parfümü saran kartonu atmıstım bencde bir şey olmaz tşk ederim cnm bilgilendrdgn ıcın

aa ben o parfümü birgün sıktım kadınlar birinde joop kokuyo dedi herkesi kokladılar ve bana sende kokuyo dediler joop sandılar

İndirim Broşüründekiler çok çabuk tükeniyor di mi?Ben birkere sipariş vermiştim arkadaştan alırken hiçbiri gelmemişti.Eğer 7. kampanyanın ilk günlerinde siparişimi verirsem sorun olmaz değil mi?=)

Ben de kendim için üye oldum =)=)Ama üye olurken söylemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…