Kızlar şeftali istiyor kesin pembe değil yarım edin lütfen
mrb ben bir şey soracam kampanya 6 dan 1 siparişim hasarlı çıkmış ama faturamı bulamıyorum iade nasıl yapabilirim bide ben gönderirsem kargo ücreti ne kadar ödemerim yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler
arkadaşlar ürün eğitimlerine katılıyor musunuz ?
kızlar bu surrender parfumden elınızde olan varmı , bayan. üretimden kalkdığını bılıyorum ama belki elınizde kalmıştır felan bana kargolar mısınız?? özelime yazın lütfen varsa. :79:
slm kızlar ben bu ay iade vericeğim banyo köpüğü almıştım hiç kullanmadım 2 adet 13 tyldib adem çiçeği ve çilek kokulu almıstım fakat çilek kokuluyu hiç beğenmedım iade etsem 2 adet 13 tl oldgu ıcın yarısını mı duserler yoksa ıkısını bırlıkte mı gönderym bir de ice sheers delicios parfüm kokusunu begenmedım onu da gndermek ıstyrm fakat iç kartonunu atmısım alırlar dgl mı
köpüklerin ikisinide göndermen gerek yoksa biri 13 tlden faturalanmış olur.. parfümün kutusundaki içindeki kartonu diorsun sanırım mühim değil sorun olmaz gönder canım
slm kızlar ben bu ay iade vericeğim banyo köpüğü almıştım hiç kullanmadım 2 adet 13 tyldib adem çiçeği ve çilek kokulu almıstım fakat çilek kokuluyu hiç beğenmedım iade etsem 2 adet 13 tl oldgu ıcın yarısını mı duserler yoksa ıkısını bırlıkte mı gönderym bir de ice sheers delicios parfüm kokusunu begenmedım onu da gndermek ıstyrm fakat iç kartonunu atmısım alırlar dgl mı
şükür ki bu ay 50 tl kargo 85 yapmak için neler çektim ya hu
Beni de takım öncüm çağırıo durmadan ama gitmeme hiç gerek yok çünkü satış yapmıorum kendime alıorum,bunu daha en başından söylemiştim takım öncüme kar amaçlı yapmıcam sadece kendim için demiştim,bi türlü anlatamadım
Hiç gitmedim yani.
2 kez katıldım .. çokda gerekli olmadıgını anladım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?