AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

İndirim Broşüründekiler çok çabuk tükeniyor di mi?Ben birkere sipariş vermiştim arkadaştan alırken hiçbiri gelmemişti.Eğer 7. kampanyanın ilk günlerinde siparişimi verirsem sorun olmaz değil mi?=)

ilk gün bile çok geç oluyo tatlım, ilk saniyelerinde hemen tükeniyo hepsi vallaa,

kızlar kampanya 7 de ki outspoken fergie parfüm varya %25 indiirimli acaba onun daha sonraki kampanyalarda fiyatı düşermi ,?bundan önceki fergie parfümü kaça kadar düşmüştiki...bilen varmı:44::44:

gitmiyim dimi? napıyoz gidince
Canım tek tek katalogdaki ürünlerin içeriğini ne işe yarayacagını nasıl satabilecegi anlatıyorlar .. sen bilirsin gidersende gitmezsende
Bir sorum daha var=)Panaromadaki kırmızı su ısıtıcısı nasıl iyi mi acaba?

king genelde güzel oluor canım ..
kızlar avon ücretsiz saç boyasımı dağıttı ne zaman :26::26::26:

bitti canım geçen aydı ..
kızlar kampanya 7 de ki outspoken fergie parfüm varya %25 indiirimli acaba onun daha sonraki kampanyalarda fiyatı düşermi ,?bundan önceki fergie parfümü kaça kadar düşmüştiki...bilen varmı:44::44:

kampanya 7 de 60 tl 45 e kadar düştüğü oldu yanında hediyeside oluyordu .. bence bekle tek 45 dende aşagı olabilir..

Erkek arkadasımın dogum gunu ve ben ona daha ılk hedıyemı alıyorummm bayaa dusundumm ve bıraz agzını aramayla parfum almam gerektıgını dusundum.Hem de şekerli ve öyle hemen uçup gıtmeyecek bir koku olmalıı...Var mı Avon'da...?

True Force.

Kesinlikle tavsiyem !

ya k6 daki gözlük hala varmı temsilcim 86 tl lik spariş yollayacak içinde gözlükte var şimdi gözlük yoksa 12.90 tl düşücek bu sefer kargo ücreti isteyecek bu seferde o itiraz edecek olup olmadığını biliyormusunuz yada nereden öğrenebilirim

DERSENA: ^^ kampanya 7 de 60 tl 45 e kadar düştüğü oldu yanında hediyeside oluyordu .. bence bekle tek 45 dende aşagı olabilir.. ^^^^

canım yeni çıkan fergie parfümü diyorum kampanya 7 de 60 dan 45 e düşmüş yanında spreyle 15ml parfüm rolet hediyesi var.ama dahada düşermi sonraki kampanyalarda diye tereddütteyim

benimde tek tercihim true force dir...ama şekerli değil odunsu ferah bi kokusu var ama çok kalıcı avonun en iyi erkek parfümü bence

true force
urban edge
perceive

diyorum

intenseyi diyorsun sen canım fiyatı gayet iyi bence daha fazla bu şekilde devam ürünleri dahil olarak düşmez ..

true force
urban edge
perceive

diyorum

hiç biri şekerli değil şekerli erkek parfümü yokki avonda hep meyve kokuları odunsu .. arkadaş kalıcılıgı yönünden demiş sanırım .. perceive en güzel kokudur .. kalıcılııda gayet iyi .. yeni çıkan urbanında kokusu çok güzel ama kalıcılı konusunda fikrim yok

canım stoklarla sınırlı değil ki tabi ki vardır.. şayet yoksa bile bir sonraki siparişe eklenir stok sorunu oldugu için ve şirketle ilgili oldugu için 85 altına düşsende senden kargo bedeli istenmezz

kızlar üyelik ücretini birisi bana söyleyebilir mi?yasak mı bilmiyorum yasaksa mail de atabilirsiniz?teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…