İndirim Broşüründekiler çok çabuk tükeniyor di mi?Ben birkere sipariş vermiştim arkadaştan alırken hiçbiri gelmemişti.Eğer 7. kampanyanın ilk günlerinde siparişimi verirsem sorun olmaz değil mi?=)
Canım tek tek katalogdaki ürünlerin içeriğini ne işe yarayacagını nasıl satabilecegi anlatıyorlar .. sen bilirsin gidersende gitmezsendegitmiyim dimi? napıyoz gidince
Bir sorum daha var=)Panaromadaki kırmızı su ısıtıcısı nasıl iyi mi acaba?
kızlar avon ücretsiz saç boyasımı dağıttı ne zaman :26::26::26:
kızlar kampanya 7 de ki outspoken fergie parfüm varya %25 indiirimli acaba onun daha sonraki kampanyalarda fiyatı düşermi ,?bundan önceki fergie parfümü kaça kadar düşmüştiki...bilen varmı:44::44:
kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ilk defa bir müşterim sipariş verdi kampanya 7 de şeftali aromalı sayfa 27 de olan rujdan şeftali tonunda ruj istedi bana bıraktı bende ondan ne aldım ne sattım yardımcı olurmusunuz
king genelde güzel oluor canım ..
kızlar yardımm edinnn
Erkek arkadasımın dogum gunu ve ben ona daha ılk hedıyemı alıyorummm bayaa dusundumm ve bıraz agzını aramayla parfum almam gerektıgını dusundum.Hem de şekerli ve öyle hemen uçup gıtmeyecek bir koku olmalıı...Var mı Avon'da...?
Erkek arkadasımın dogum gunu ve ben ona daha ılk hedıyemı alıyorummm bayaa dusundumm ve bıraz agzını aramayla parfum almam gerektıgını dusundum.Hem de şekerli ve öyle hemen uçup gıtmeyecek bir koku olmalıı...Var mı Avon'da...?
DERSENA: ^^ kampanya 7 de 60 tl 45 e kadar düştüğü oldu yanında hediyeside oluyordu .. bence bekle tek 45 dende aşagı olabilir.. ^^^^
canım yeni çıkan fergie parfümü diyorum kampanya 7 de 60 dan 45 e düşmüş yanında spreyle 15ml parfüm rolet hediyesi var.ama dahada düşermi sonraki kampanyalarda diye tereddütteyim
true force
urban edge
perceive
diyorum
intenseyi diyorsun sen canım fiyatı gayet iyi bence daha fazla bu şekilde devam ürünleri dahil olarak düşmez ..
ya k6 daki gözlük hala varmı temsilcim 86 tl lik spariş yollayacak içinde gözlükte var şimdi gözlük yoksa 12.90 tl düşücek bu sefer kargo ücreti isteyecek bu seferde o itiraz edecek olup olmadığını biliyormusunuz yada nereden öğrenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?