kızlar üyelik ücretini birisi bana söyleyebilir mi?yasak mı bilmiyorum yasaksa mail de atabilirsiniz?teşekkürler
kızlar avonun şampuanları nasıldır hiç kullanmadım almayı düşünüyorum da.özellikle k7de sayfa 128 deki badem yağı ve avokadolu olan?
kızlar avonun şampuanları nasıldır hiç kullanmadım almayı düşünüyorum da.özellikle k7de sayfa 128 deki badem yağı ve avokadolu olan?
AT serisi bana yaraması naturals serisinden mango zencefil güzel kullandım kokusuda çok hoş
evet kokusu mükemmel ve çok sattım. herkes çok beğeniyo onu. ama benim cildimde alerji yaptı ilginç bir şekilde. parmağıma değse bile kızarıyo deli gibikardeşim kullanıyo şuan çok memnun
bende at serisinden olanları ablama verdim onun saçlarına iyi geldi ..ama bende saç dökülmesi yaptı ve yağlı göründü kullandıgım zamnlar
avonun şampuanları değilde saç serumları tek kelime ile mükemmellllll
arkadaşlar siparişlerimi hep t.ö girdi. ben hiç sipariş girmedim. artık kendim yapmak istiyorum. o yapınca mutlaka eksik fazla ürünler oluyo çılgına dönüyorum. nasıl sipariş gireceğimi tahmin edebiliyorum ama korkuyorum yanlış bişey yapmaktan. sipariş girerken dikkat etmem gereken şeyler var mı yardımcı olun lütfen[/QUOT
hiç zor degil canım bencede kendin girebilirsin zaten tekrar tekrar kontrol etme şansın oluyo ürünlerini siparişi gönderene kadar baya bi aşama var.yanlış yapmaktan hiç korkma girerken rakamlara dikkat etmen yeterli bi de katolog eklemeyi unutma
kızlar avon ücretsiz saç boyasımı dağıttı ne zaman :26::26::26:
Avon da bıldıgım kadarıyla sadece odunsu-aromatık-baharatlı kokular var... Perceıve cok klas bır koku pek tercıhım degıl ve erkek arkım odunsu kokuları sevmıorchrıstıan lacroixi ben coook begenıyorum meselaa ama sekerlı degıl o koku... Avon dısında da arastırma yaptım Rochas die bır parfum var ve kullananların hepsı memnun şekerlı yogun ve yorumlara gore de kokusu uzun sure dayanıor... Ama yınede bır sorayım dedım cunku Avonun parfumlerı çooo...k guzell ve aldgm parfumler adına konusuorum;oyle hemen uçmuyorda.Yınede bılmem falan ŞEKERLI koku tavsıyelerınızı beklıycem arkadaslar :) tesekkurler...
[ı]kiss & go rujlarının vino disco ve amethyst rengi nasıl kızlar?[/ı]
Canım benim avonda hayran kaldığım ve herkese tavsiye ettiğim True Force var. Fakat o Oryantal ve Odunsu ama hafif şekerli gibi kısaca,
bayılıyorum ben..
Şekerliye yakın ve güzel kokuları ise şunlar:
Windscape ( Hafif ve çok hoş bi kokusu var. Turunçgil-Ferah )
Urban Edge ( Hoş bi kokusu var ne çok ağır ne çok hafif. Odunsu-Yeşil Bitkiler)
Full Speed ( Şeker kokusu var ama ağırdır ve herkeste var bu koku var, klasikleşmiş bi parfüm artık fakat güzeldir yine de)
Simply Because ( Yeni bi koku fakat güzel Odunsu-Turuncgil
Aralarından True Force hariç hangisini tavsiye edersin dersen eğer: Windscape derim.
Ama tabi Avon'da tek geçtiğim kesinlikle True Force'dur.
Ay canım cok teşkü ilgılendıgın ıcın... Wındscapei kullandık ferah bayılıom o kokuya şu true forceye bı bakıyım yaa sekerımsı bı havası varsa alırım olmadı artık Rochası alırım napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?