AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar avonun şampuanları nasıldır hiç kullanmadım almayı düşünüyorum da.özellikle k7de sayfa 128 deki badem yağı ve avokadolu olan?

kızlar avonun şampuanları nasıldır hiç kullanmadım almayı düşünüyorum da.özellikle k7de sayfa 128 deki badem yağı ve avokadolu olan?

AT serisi bana yaraması naturals serisinden mango zencefil güzel kullandım kokusuda çok hoş

AT serisi bana yaraması naturals serisinden mango zencefil güzel kullandım kokusuda çok hoş

evet kokusu mükemmel ve çok sattım. herkes çok beğeniyo onu. ama benim cildimde alerji yaptı ilginç bir şekilde. parmağıma değse bile kızarıyo deli gibi kardeşim kullanıyo şuan çok memnun

evet kokusu mükemmel ve çok sattım. herkes çok beğeniyo onu. ama benim cildimde alerji yaptı ilginç bir şekilde. parmağıma değse bile kızarıyo deli gibi kardeşim kullanıyo şuan çok memnun

bende at serisinden olanları ablama verdim onun saçlarına iyi geldi ..ama bende saç dökülmesi yaptı ve yağlı göründü kullandıgım zamnlar

arkadaşlar siparişlerimi hep t.ö girdi. ben hiç sipariş girmedim. artık kendim yapmak istiyorum. o yapınca mutlaka eksik fazla ürünler oluyo çılgına dönüyorum. nasıl sipariş gireceğimi tahmin edebiliyorum ama korkuyorum yanlış bişey yapmaktan. sipariş girerken dikkat etmem gereken şeyler var mı yardımcı olun lütfen

Kızlar bişey sorucam bazıları internetten avon satışı yapıyor kapıda ödeme diyor aranızda nasıl oldugunu bılen var mı ben de satış yapmak istiyorum netten ama nasıl kapıda ödeme olayı oluyor kimle anlaşma yapmamız gerekiyor ??? Cevaplarsanız çok sevınırım teşekkürler

Avon da bıldıgım kadarıyla sadece odunsu-aromatık-baharatlı kokular var... Perceıve cok klas bır koku pek tercıhım degıl ve erkek arkım odunsu kokuları sevmıor chrıstıan lacroixi ben coook begenıyorum meselaa ama sekerlı degıl o koku... Avon dısında da arastırma yaptım Rochas die bır parfum var ve kullananların hepsı memnun şekerlı yogun ve yorumlara gore de kokusu uzun sure dayanıor... Ama yınede bır sorayım dedım cunku Avonun parfumlerı çooo...k guzell ve aldgm parfumler adına konusuorum;oyle hemen uçmuyorda.Yınede bılmem falan ŞEKERLI koku tavsıyelerınızı beklıycem arkadaslar :) tesekkurler...

kızlar avon ücretsiz saç boyasımı dağıttı ne zaman :26::26::26:

cnm ben de o boya mağdurlarındanım bu siparişimle gelir sandım ama gelmedi bilemiyorum sanıırm atladılar bazılarımızı.

bu arada erkek kokularından şekerli olmasa da benzeri bir koku signature da var bence yoksa avonun kokuları hep odunsu bir d eonun numunesine bakın derim

selam bu arada kızlarrrrr

Canım benim avonda hayran kaldığım ve herkese tavsiye ettiğim True Force var. Fakat o Oryantal ve Odunsu ama hafif şekerli gibi kısaca,
bayılıyorum ben..

Şekerliye yakın ve güzel kokuları ise şunlar:

Windscape ( Hafif ve çok hoş bi kokusu var. Turunçgil-Ferah )
Urban Edge ( Hoş bi kokusu var ne çok ağır ne çok hafif. Odunsu-Yeşil Bitkiler)
Full Speed ( Şeker kokusu var ama ağırdır ve herkeste var bu koku var, klasikleşmiş bi parfüm artık fakat güzeldir yine de)
Simply Because ( Yeni bi koku fakat güzel Odunsu-Turunçgil)

Aralarından True Force hariç hangisini tavsiye edersin dersen eğer: Windscape derim.

Ama tabi Avon'da tek geçtiğim kesinlikle True Force'dur.

Son düzenleme:
Ay canım cok teşkü ilgılendıgın ıcın... Wındscapei kullandık ferah bayılıom o kokuya şu true forceye bı bakıyım yaa sekerımsı bı havası varsa alırım olmadı artık Rochası alırım napim

Hafif meyvemsiye yakın bir koku oldu için şekerimsiyle özdeşebilir bilmiyorum ben bayılıyorum gerçekten True Force'a al derim rica ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…