AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

k6 dan 20 gün önce falan bir parfüm beğenmiştim,hala gelmedi.Geçen temsilcime sordum,işte sipariş toplayamadımda falan ondan sipariş vermedim,vereyim bari dedi.Bu k 6nın sipariş süresi ne zaman doluyor,neredeyse aydır parfüm bekliyorum,hayır bir daha o temsilciden almayacağım zaten de parfüm gelseydi bari

slm anew serum değişimi yapacam onun dışı var mı kutusu varsa kutusu olmadan değişim yaparlarmııı

Selam kızlar,şu 45 lik paketlerden iki tane alabiliyormuyuz,bilgisi olan varmı.?

stand kurmak paralı mı benım takım oncum başka şehirde burdaki bölge satış sorumluma stand açmak istiyorum dedim kendin yaptır bide beledıyeye para vermen lazım falan dedı

kızlar saç boyasını müşteri saçında ufak biryerinde deneme yaptı istediği sonucu alamadı kalan boya iade oluyormu hani paket açılmış kullanılmış olduğu için soruyorum:44:

kızlar indirim broşüründeki kahvaltı takımı nasıl bilen varmı boyası felan çıkıyomur

ben kullanıyorum cnm aylar oldu hiç birşey olmadı ilk günkü gibi rengi hiç solmadı çok hoş görüntüsü ama bılaşık makinasına hiç atmadım bu gibi mutfak eşyalarımı atmıyorum rengi matlaşmasın diye bence al çünkü ben onu alabilmek için 300 tl üzerinde satış yapmıştım

Bu cuma yani 10 haziran'da k6'nın süresi doluyor canım.. Sen yine aldığın kişiye bu bilgiyi söyle oda ona göre sana şu gün vericem der..

selam kızlar iadelerim düşmüş yalnız bişi sorucam: bakiye -33. bişi yazıyo benim avona şu an borcum yok dimi? baya bi iadem olmuştu zira. bi de bu ay benm 87 tl borcum vardı ondan sonra yazan rakam bu: -33 bi yorum yapın da içim rahatlasın hadi

kızlar PARABEN diye bi maddeden bahsediliyo kanser yapıyomuş ve genelde kozmetikte kullanılıyomuş.ben yeni ögrendim evdeki ürünlerime baktım avon losyonlarda falanda bu madde var sizin bi fikriniz var mı bu konuda şahsen ben çok tedirgin oldum

PARABEN kozmetik ürünlerin raf ömrünü uzatmak için kullanıp vucutta allerji ekzema kanser v.s gibi etkiler yaratan bir maddeymiş avonda varmıymış hiç dikkat etmedim :26 yüzden kanser yapıcı madde var diyolar galiba iyide anlamıyorum böyle bir zararlı madde kullanılıyorsa bu ürünlerin toplatılması lazım hala satılıyor bu kadar zararlı bir madde içeren ürünler nasıl bu kadar çok satılıyor burda biraz düşünmek lazım acaba gerçekten zararlımı!

Son düzenleme:

cnm dediğin gibi bütün kozmetik ürünlerde var bu madde sadece avona has değil bitkisel sandığımız ürünlerde dahi bu ve buna benzer maddeler bulunuyor ayrıca kanserojen maddeler sadece kozmetikte değil deterjanlarda yiyecek maddelerinde de var hatta kanserojen maddeler organik diye para döktüğümüz gıda ürünlerine de sıçramış durumda zira su kaynaklarına kadar inmiş yani ne yesek ne içsek ne sürsek hepsinde var belki de artık bunlarla yaşamayı öğrenmemiz lazm belki de vücutlarımız bunlara bağışıklık kazanacak yani bu yeni bişey değil durumu araştırmaya kalkarsak kafayı yeriz ben o nedenle bıraktım araştırmıyorum
özür dilerim yeri burası değil ama tutamadım kendimi

Canlarım selam
kampanya 6dan siparişleri şimdi vercem de bu güneş kremlerinden 2 ürüne hediye varya onunda kodu girmemiz gerekiyormu?
Çok karışık oldu ama acil şimdi gircem cavp verin nolur

evet canım sadece avonda degil bi çok üründe varmış...ben şöyle bi baktımda losyonları falan attım valla...içim rahat etmedi bilerek kullanamam.ama daha elimdeki avon olmayan allık ve farlardada bu madde var.onlarada kıyamadım ama içimede sinmiyo bakalım ama artık hangi marka olursa olsun alıcagım ürünlerin içerigine bakıcam sonuçta önemli.ben baya tedirgin oldumda sizlerinde bu konuda bi fikri varmı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…