arkadaşlar siparişlerimi hep t.ö girdi. ben hiç sipariş girmedim. artık kendim yapmak istiyorum. o yapınca mutlaka eksik fazla ürünler oluyo çılgına dönüyorum. nasıl sipariş gireceğimi tahmin edebiliyorum ama korkuyorum yanlış bişey yapmaktan. sipariş girerken dikkat etmem gereken şeyler var mı yardımcı olun lütfen[/QUOT
hiç zor degil canım bencede kendin girebilirsin zaten tekrar tekrar kontrol etme şansın oluyo ürünlerini siparişi gönderene kadar baya bi aşama var.yanlış yapmaktan hiç korkma girerken rakamlara dikkat etmen yeterli bi de katolog eklemeyi unutma
teşekkür ederimbişey daha sormak istiyorum. sipariş girerken k6yı gösteriyor ya. ben k6dan sipariş çoktan verdim. 10 haziranda kendi mi k7 oluyor yoksa ben mi yapıcam
teşekkür ederimbişey daha sormak istiyorum. sipariş girerken k6yı gösteriyor ya. ben k6dan sipariş çoktan verdim. 10 haziranda kendi mi k7 oluyor yoksa ben mi yapıcam
10hazzirandan sonra kendi k7 olur canım senin bi güncelleme yapmana gerek yok bol kazanclarrr
Bende naturals şampuanlarını seviyorum gayette güzel köpürüyor ve kepek yapmıyor..
sana takım öncün eğitim vermedimi tatlım ?? bunları anlatmıyormu .. düzenli olarak takım öncüleri belli semtlere yerlere avon standı kurup ilgili olan bayanlara avon fırsatlarını anlatıp teklif ederler bizimle çalışmak istermisiniz diye.. buna saha deniyor
kızlar indirim broşüründeki kahvaltı takımı nasıl bilen varmı boyası felan çıkıyomur
kızlar indirim broşüründeki kahvaltı takımı nasıl bilen varmı boyası felan çıkıyomur
k6 dan 20 gün önce falan bir parfüm beğenmiştim,hala gelmedi.Geçen temsilcime sordum,işte sipariş toplayamadımda falan ondan sipariş vermedim,vereyim bari dedi.Bu k 6nın sipariş süresi ne zaman doluyor,neredeyse aydır parfüm bekliyorum,hayır bir daha o temsilciden almayacağımzaten de parfüm gelseydi bari
basit bir set.degmez.bana daha once panorama hediyesi olarak geldi.
kızlar PARABEN diye bi maddeden bahsediliyo kanser yapıyomuş ve genelde kozmetikte kullanılıyomuş.ben yeni ögrendim evdeki ürünlerime baktım avon losyonlarda falanda bu madde var sizin bi fikriniz var mı bu konuda şahsen ben çok tedirgin oldum
kızlar PARABEN diye bi maddeden bahsediliyo kanser yapıyomuş ve genelde kozmetikte kullanılıyomuş.ben yeni ögrendim evdeki ürünlerime baktım avon losyonlarda falanda bu madde var sizin bi fikriniz var mı bu konuda şahsen ben çok tedirgin oldum
cnm dediğin gibi bütün kozmetik ürünlerde var bu madde sadece avona has değil bitkisel sandığımız ürünlerde dahi bu ve buna benzer maddeler bulunuyor ayrıca kanserojen maddeler sadece kozmetikte değil deterjanlarda yiyecek maddelerinde de var hatta kanserojen maddeler organik diye para döktüğümüz gıda ürünlerine de sıçramış durumda zira su kaynaklarına kadar inmiş yani ne yesek ne içsek ne sürsek hepsinde var belki de artık bunlarla yaşamayı öğrenmemiz lazm belki de vücutlarımız bunlara bağışıklık kazanacak yani bu yeni bişey değil durumu araştırmaya kalkarsak kafayı yeriz ben o nedenle bıraktım araştırmıyorum
özür dilerim yeri burası değil ama tutamadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?