AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam kızlar :)))
bana kolye gelmedi msjda

kolye gelen kızlar sipariş tutarınız ne kadardı belki onunla ilgili bişeydir bilemedim:18::18::18:
faturanız ne kadarlıktı bizde tamamlayalım bize de gelir belki

225 TLlik sipariş vermştm tatlım çokda yüklü değildi aslında faturam. neye dayanarak yolladıklarını anlayamadım.

kızlar kargom geldi ama kazanmış olduğum seramik banyo seti hediyesinin kenarı kırık çıktı daha önce böyle bir olayla karşılaşmamıştım değişim olarak yollayabiliyormuyum bilen varmı

kızlar kargom geldi ama kazanmış olduğum seramik banyo seti hediyesinin kenarı kırık çıktı daha önce böyle bir olayla karşılaşmamıştım değişim olarak yollayabiliyormuyum bilen varmı

Canım yollanabiliyor diye biliyorum ama genede kesin bilgiye ulaşırız bilen yazar. hasarlı diye işaretlenip yollanır ama ne zaman bidaha sana yenisi yollanır kımbilir.

Canım yollanabiliyor diye biliyorum ama genede kesin bilgiye ulaşırız bilen yazar. hasarlı diye işaretlenip yollanır ama ne zaman bidaha sana yenisi yollanır kımbilir.

teşekkür ederim tatlım verdiğin bilgi için en iyisi iade edeyim 10 tane katalokla beraber zaten katalog işime yaramıyor sırf hediye için veriyorum katalog siparişini :78:

MRB soft musk pembe kapalı olanı vardı kapmanya 9 da sf 34 soft musk rengi değişmişmi aynısımı

kızlarr k8 syf 85te güneşs,z bronzlaştırıcı losyonu kullanan bilen tavsieye eden var mı? alsam bi işe yarar mı?

evet tatlım o siyah çantayı diyorum doğru.işte o yüzden ben insanlara katalog göstermeye dahi korkuyorum artık.keşke iade etseydin o zaman.insanlara güven olmuyor maalesef.herkes bu işte çok kazanç var diye düşünüyor aman sen karşılarsın demeye getiriyorlar.üzüldüm canım inşallah alıcı çıkar veya yaşları müsaitse annene ,kayınvalidene ver canım en azından kullanır mutlu olurlar.o siyah çanta sonraki katalogta var yine belli mi olur belki biri ister çıkarırsın elinden.

yılan desenli çantaya gelince dönem dönem gelen ürünler belki farklıdır bilemedim şimdi.bende memnunum güzel diyenler daha çok diye yolladım ama güzel çıkmadı.

çok teşekkür ederim tatlım yanıt için

selam canım :)

evet yine de gelyor hediye canım.o hediyelerin gelebilmesi için en az 10 lu katalog girmek gerekiyor demişti benim takım öncüm.yani şöyle diyelim kampanya 8 de önce 100 tl sipariş gönderdin bu siparişte 10 lu katalog yolladıysan ,hedefi tamamladığın 65 tllik siparişe tekrar katalog eklemiyorsun canım.

bende ilk zaman çok tereddütte kalıyordum umarım açıklayabilmişimdir tatlım.

Merhaba bir şey sormak istiyorum
Bu ay siparişim olmadığından sipariş vermedim ama iadelerimde var onları kargo şirketi ile yollasam kargo ücreti ne kadar alıyorlar acaba biliyor musunuz ???

teşekkür ederim tatlım verdiğin bilgi için en iyisi iade edeyim 10 tane katalokla beraber zaten katalog işime yaramıyor sırf hediye için veriyorum katalog siparişini :78:

selam canım ;

hasarlı diye yollayınca değişim yapıyorlar canım.istersen avon müşteri hizmetlerini de ara söyle bi

kızlarr k8 syf 85te güneşs,z bronzlaştırıcı losyonu kullanan bilen tavsieye eden var mı? alsam bi işe yarar mı?

Ben kullanıyorum.Hatta geçen birini bitirdim bu ay tekrar sipariş verdim.Bence işe yarıyor.Devamlı kullanınca gerçekten özellikle bacaklarda çok iyi sonuç veriyor.Üstelik pırıltılı olması tende hoş bir görünüm sağlıyor.Tavsiye ederim.

Kızlar likit uygulama sağlayan göz kaleminden alan kullanan var mı acaba:26: nasıl eyeliner gibi mi yoksa bildiğimiz kalem gibi mi alan varsa fotosunu çekebilir mi eline çizerek bide yorum yapsa çok güzel olur merak ediyorum da:44:

Merhaba bir şey sormak istiyorum
Bu ay siparişim olmadığından sipariş vermedim ama iadelerimde var onları kargo şirketi ile yollasam kargo ücreti ne kadar alıyorlar acaba biliyor musunuz ???

eğer şubeye dersen yaa ben iade göndermek istiyorum ama ücret alacakmısınız de masum bir şekilde ben öyle yaptım geçen hafta bedavaya gönderdm ama tabi beni tanıyorlarsözleşmeliymde hergün kargo gönderiorm
eğer ücret isterlerse istanbul 2,20 TL diğer iller 4,25 TL fazla almalarına izin verme sözleşme öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…