o kampanya içinde parça parça da verebilirsiniz siparişinizi gereken sipariş limitine uluşınca hediyeyi yolluyorlar siparişinle birlikte tek bir faturada yer alması gerekmiyor
selam kızlar :)))
bana kolye gelmedi msjda
kolye gelen kızlar sipariş tutarınız ne kadardı belki onunla ilgili bişeydir bilemedim:18::18::18:
faturanız ne kadarlıktı bizde tamamlayalım bize de gelir belki
hadi bakalım canım kıyamam sana bi tanem bizimle paylaşman ne güzel çok güzel bir gün geçirmen dileğiyle...
kızlar kargom geldi ama kazanmış olduğum seramik banyo seti hediyesinin kenarı kırık çıktı daha önce böyle bir olayla karşılaşmamıştım değişim olarak yollayabiliyormuyum bilen varmı
Canım yollanabiliyor diye biliyorum ama genede kesin bilgiye ulaşırız bilen yazar. hasarlı diye işaretlenip yollanır ama ne zaman bidaha sana yenisi yollanır kımbilir.
anew ürünlerinden alana çanta hediyeydi o çantayı diyorsun sanırım tatlım o aklıma geldikçe sinir oluyorum bir tane 60 yaşını geçkin bir müşterim vardı benden 55 yaş üstü platınum istemişti bir kaç daha vardı siparişi ilk defa tanışmıştım kadınla neyse verdim siparişi geldi ürünü çantası falan müşterimi arıyorum şimdi burda değilim bir hafta sonra gelcem yok 1 ay sonra gelcem 1 yıl oldu halaaaa gelemedi ürünler elimde kaldı kendime de vermiştim o kremlerden 25 yaş üstü anew bir kaç tane anew sipariş verene de morgan saat veriyordu pembe o saati almak için merak ya işte duramaz insan saatimi aldım ama olan bana oldu müşterinin de peşinde koşamam daha fazla sinir oldum o bayana çantalarda duruyor hiç kullanmadım 4 tane falan var kaldı yani anlıyacağın bana
Ben de yılan deseni görünümlü çantadan anlmak istiyodum kararsızdım vazgeçtim sonradan. Wish of Happiness'in kokusunu Wish of Love'dan daha çok sevdim ben güzel bi koku alırsanız pişman olmazsınz yani.Hawaiian shores'ı da annem almış spreyini daha önceden beğenmiştik edt sinin de siparişini vermiş gayet güzel ferahlatıcı bi kokukalıcılığı konusunda pek bşy diyemiycem ztn avonun parfümleri çok uzun süre kalıcı değil.
Merhaba Hanımlar şu konuda bilgilendirir misiniz daha yeniyim de ;
Yeni kayıt olanlar için 1. kampanya 2. kampanya hediyeleri var 1 ay içinde 100 ve 65 şeklinde sipariş verilirse örneğin yine de geliyor mu hediye yoksa tek seferde mi olunca geliyor ve bunun için ayrı bi katalog siparişi vermek gerekiyor mu??:44:
225 TLlik sipariş vermştm tatlım çokda yüklü değildi aslında faturam. neye dayanarak yolladıklarını anlayamadım.
teşekkür ederim tatlım verdiğin bilgi içinen iyisi iade edeyim 10 tane katalokla beraber zaten katalog işime yaramıyor sırf hediye için veriyorum katalog siparişini :78:
kızlarr k8 syf 85te güneşs,z bronzlaştırıcı losyonu kullanan bilen tavsieye eden var mı? alsam bi işe yarar mı?
Merhaba bir şey sormak istiyorum
Bu ay siparişim olmadığından sipariş vermedim ama iadelerimde var onları kargo şirketi ile yollasam kargo ücreti ne kadar alıyorlar acaba biliyor musunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?