AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

çok teşekkür ederim tatlım yanıt için

Rica ederim cnm yardımcı olabildiysem sevimdim.

Ben de teşekkür ederim açıklaman için onu bi,liyorum gerçi de hani ytgp hediyeleri var ya onu sormuştum tatlım en az bi katalog eklemek gerekiyor mu diye geçenki siparişimde ne olur ne olmaz diye eklemiştim bi de ben ilk siparişim diye katalog gelmiyor sanıyordum meğersem her ayki ilk siparişe geliyormuş. Poşetin içinde de görünce bi katalog daha şaşırdım bi tane yetiyo şimdilik o yüzden boşuna vermeyim ddm sipariş ama sanırım geliyor vermesem de:114::26:

Onu bn de sipariş verdim panorama dan onu diyosan eğer graphite rengini beğendik annemle bakalım nasıl bişeymiş çok merak ediyoruz

Onu bn de sipariş verdim panorama dan onu diyosan eğer graphite rengini beğendik annemle bakalım nasıl bişeymiş çok merak ediyoruz

bende merak etmiştim canım panaromadan almamıştım 2 inci lerle sipariş edeceğim bakalım nasıl sipariş edipte gelen var mı:26:

bende merak etmiştim canım panaromadan almamıştım 2 inci lerle sipariş edeceğim bakalım nasıl sipariş edipte gelen var mı:26:

Bugün geldi hemen sürdüm ama çekme fırsatım olmadı halbuki annemin de bakması için çizmiştim elime gözüme de sürdüm annem çok beğendi hemen arkadaşına da önericek ben bi tane daha almak istiyorum bi de siyahından ama örnek ürünlerden bi tane alabiliyomuşz sadece :84:arkadaşı kabul ederse ona alırız bi sonraki katalogta da var temsilci fiyatıyla gelişine baktım 10kuruş fazla ödüyosun alttarafı fotoğraf çekince de belki yanılabilirsiniz gerçi bi fikir sahibi yapıyo ama az çok yanılma payı da oluyo belki fotoğraf güzl çıkmayablyo. Ama ben güzel süremediğim halde bile güzel durdu her türlü kullanılır kalem niyetine de sürülür ama çok hoş bi görünümü var grinin hafif bi ıslaklık hissediyosunuz likit olduğundan dolayı ama bulaşmıyo yani dağılmadı bende cildim yağlı olduğu halde. Artık fikir sizin.

çok sağol canımben işte o ıslaklık oluyor mu olmuyor mu onu merak etmiştim bende sağol tatlım

kızlar waterfall duş jelinden kullananız var mı kokusu nasıl ağır mı:26:ben ferah kokular istiyorum yaz için ağır olmayacak bu öyle mi kabı insanın içini açıyor ama kokusu nasıl:44:

Çok teşekkür ederim ilksah bakalım deniyim şansımı

kızlar avon temsilcisi olmayı düşünüyrum ama bilgim yok,nekadar karlı mesela,istediğimzaman bırakabilirmiyim,beni bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar avon temsilcisi olmayı düşünüyrum ama bilgim yok,nekadar karlı mesela,istediğimzaman bırakabilirmiyim,beni bilgilendirirseniz sevinirim

%33 kar alırsın sattıklarından.
İstediğin zaman bırakabilirsin tabi ki 3 ay sipariş vermezsen zaten temsilciliğin düşüo.
Başka sorun olursa cevaplarım...

kızlar yurt dışından bir arkadaşım 15 tane sparling oval saatten getirtti babasını kaybetmiş satamamış benden rica etti almak isteyenler olursa 20 tl den veriyor

Kızlar ne dersiniz fikrinizi alayım dedim geçen katalogtan indirim kısmındA Nancy Bracelets vardı ben de ne zmndır istiyodum alayım dedim ama takınca büyük geldi anneme bile büyük geldi gerçi öyle kilolu değildir de satabilir miyim dersiniz olur mu ki birine rağbet görür mü bu ürün yoksa iade mi etsem hiç de uğraşmak istemiyorum

kampanya 9daki ürünlerde baya bi indirim var.. yine alcak çok şeyim oldu.. aldıkça alası gelio insanın

kampanya 9daki ürünlerde baya bi indirim var.. yine alcak çok şeyim oldu.. aldıkça alası gelio insanın

Evet aynen bu sefer hedefim 200ü geçmek ama sadece kendime alıyorum nerdeyse
Acaba bilen var şu k9daki 265tl lik siparişi verip bi de ayriyeten 10katalog yani 9tl daha mı giriyoruz kahvaltı tabakları için. Yoksa 256+9tl(10lu katalog fiyatı) versek de oluyor mu umarım anlatabilmişimdir:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…