çok teşekkür ederim tatlım yanıt için
selam canım :)
evet yine de gelyor hediye canım.o hediyelerin gelebilmesi için en az 10 lu katalog girmek gerekiyor demişti benim takım öncüm.yani şöyle diyelim kampanya 8 de önce 100 tl sipariş gönderdin bu siparişte 10 lu katalog yolladıysan ,hedefi tamamladığın 65 tllik siparişe tekrar katalog eklemiyorsun canım.
bende ilk zaman çok tereddütte kalıyordum umarım açıklayabilmişimdir tatlım.
Kızlar likit uygulama sağlayan göz kaleminden alan kullanan var mı acaba:26: nasıl eyeliner gibi mi yoksa bildiğimiz kalem gibi mi alan varsa fotosunu çekebilir mi eline çizerek bide yorum yapsa çok güzel olurmerak ediyorum da:44:
Onu bn de sipariş verdim panorama dan onu diyosan eğer graphite rengini beğendik annemle bakalım nasıl bişeymiş çok merak ediyoruz
bende merak etmiştim canım panaromadan almamıştım 2 inci lerle sipariş edeceğim bakalım nasıl sipariş edipte gelen var mı:26:
kısmet tatlım gelen tüm arkadaşlar güle güle kullanın.umarım tanışma iyi geçmiştir canım
bende merak etmiştim canım panaromadan almamıştım 2 inci lerle sipariş edeceğim bakalım nasıl sipariş edipte gelen var mı:26:
Bugün geldi hemen sürdüm ama çekme fırsatım olmadı halbuki annemin de bakması için çizmiştim elime gözüme de sürdüm annem çok beğendi hemen arkadaşına da önericek ben bi tane daha almak istiyorum bi de siyahından ama örnek ürünlerden bi tane alabiliyomuşz sadece :84:arkadaşı kabul ederse ona alırız bi sonraki katalogta da var temsilci fiyatıyla gelişine baktım 10kuruş fazla ödüyosun alttarafı fotoğraf çekince de belki yanılabilirsiniz gerçi bi fikir sahibi yapıyo ama az çok yanılma payı da oluyo belki fotoğraf güzl çıkmayablyo. Ama ben güzel süremediğim halde bile güzel durdu her türlü kullanılır kalem niyetine de sürülür ama çok hoş bi görünümü var grinin hafif bi ıslaklık hissediyosunuz likit olduğundan dolayı ama bulaşmıyo yani dağılmadı bende cildim yağlı olduğu halde. Artık fikir sizin.
çok sağol canımben işte o ıslaklık oluyor mu olmuyor mu onu merak etmiştim bende sağol tatlım
eğer şubeye dersen yaa ben iade göndermek istiyorum ama ücret alacakmısınızde masum bir şekilde ben öyle yaptım geçen hafta bedavaya gönderdm ama tabi beni tanıyorlarsözleşmeliymde hergün kargo gönderiorm
eğer ücret isterlerse istanbul 2,20 TL diğer iller 4,25 TL fazla almalarına izin verme sözleşme öyle
kızlar avon temsilcisi olmayı düşünüyrum ama bilgim yok,nekadar karlı mesela,istediğimzaman bırakabilirmiyim,beni bilgilendirirseniz sevinirim
kızlar avon temsilcisi olmayı düşünüyrum ama bilgim yok,nekadar karlı mesela,istediğimzaman bırakabilirmiyim,beni bilgilendirirseniz sevinirim
avona uyelık 1 tl mi arkadaslar..?
kampanya 9daki ürünlerde baya bi indirim var.. yine alcak çok şeyim oldu.. aldıkça alası gelio insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?