AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet tatlım hiç katalog istemesende 1 tane geliyor.ytgp hediyeleri için hedefi tutturduysan hediyelerinin gelebilmesi için 10 lu katalog girmek gerekiyor yalnızca.1 tane de kendiliğinden geldiği için 11 kataloğun oluyor.ben baktım artık hedefi tutturamıyorum 10 lu katalog girmiyorum hiç

Evet cnm siparişlerimin bir kısmını vermiştim geldi hemencik

Avon indirim broşüründeki açılıp kapanabilen gözkalemi (twilight sparkle) sipariş vermiştim o geldi ben beğendim biraz sonra annemin işarkadaşı da beğenmiş ama ürün stokta yok:95: ondan önce de little black dress vücut spreyini istemişti o daha saatinde girmeme rağmen stokta kalmamış deliricem yaa ztn çok nadir sipariş alıyorum onu da şu Avon'un stok problemi yüzünden kaçırıyorum ve mahçup oluyorum hiç hoş değil Acaba twilight sparkle gözkalemi yine satışa sunulur mu seri sonu fırsatlarındaydı sanki broşürde ama ne dersiniz :26: Bir de tüylerin görünümünü azaltıcı roll-on söylemiştim ilk siparişimde 3 tane söylüyodum ki kalmamış ztn kararsız kalmıştm biri geldi ama henüz kullanmadım işe yarar mı bilmiyorum deneyen var mı ikinci siparişte alsam mı çünkü şu an stokta gözüküyor.:97:

canım panoramadaki seri sonu fırsatları indirim broşürü ve fırsat köşesindeki ürünler stoklarla sınırlı olan ürünlerdir onları yakalamak biraz zor oluyor bende little black dress spreyden yakalayamamıştım burdaki bir arkadaş little black dress stokta kalmadı diye düşünürken sipariş verdiğini belirtmişti sağolsunbende hemen 10 tane sipariş girdim verdi little black dressleri twilight sparkle göz kalemini de vermiyordu ama litle black dress siparişimle tekrar denedim 2 tane aldım ara ara denemen lazım canım takip edersin arada fırsat köşesine falan alabilirler bu ürünleri yada arada sırada dene belki bu aralar tekrar verebilir istediklerini

Evet tatlım bn de ara ara giriyorum bi seferinde tüylern görünümünü azaltıcı roll-onların 2 tanesini yakaladım işte onlar da işe yarar mı bilmiyorum

mesela 100 tl lik ürün sattım diyelim bana kaç lira kar kalır,kargo parası nasıl oluyor,üye olursam başka ne gibi faydaları olur bana,birisi beni aydınlatırsa sevinirim kızlar..

mesela 100 tl lik ürün sattım diyelim bana kaç lira kar kalır,kargo parası nasıl oluyor,üye olursam başka ne gibi faydaları olur bana,birisi beni aydınlatırsa sevinirim kızlar..

Mesajına cevap verdim canım,merak ettiğin başka bişey olursa sorarsın yine...

kızlarrrr, avon sitesi bi müddet erişime kapanmış yaaa çok üzüldümm, dün gece yeni sipariş vermiştim, takip edemicem ben şimdi siparişimi yollandı mı yollanmadı mı ne zaman gelecek diyee offf yaaa

Kısa sürelidir o merak etme bence yrna kalmaz açılır bile:131:

arkadaslar bgn avona uye oldum ..temsilci şifrem ne zaman gelir acaba bilgisi olan?

Temsilci numarası mı?
Mesajla gelio ama ben üye olduktan 3 ay sonra gelmişti mesaj
İlk siparişimden sonra faturada öğrenmiştim ben temsilci no.sunu.
Ama tem.numaram olmadığı için ilk siparişimi takım öncüm girmişti,faturada öğrendikten sonra kendim girmeye başlamıştım.
Şifreyi de avonun temsilci sitesinden alabiliosun.
Ama alabilmen için de tem.no gerekli

ilk siparişi beni üye yapan bayanlamı yapıcaz yani:)

ilk siparişi beni üye yapan bayanlamı yapıcaz yani:)
İlk siparişimi onun vermesi gerektiğini söylemişti zaten temsilci numaram da olmadığı için mecburen ona girdirtmiştim siparişleri.
Herkesinki farklı sürelerde gelmiş ama artık mesajla bildiriliyor cep telefonuna mesaj olarak geliyor bana hemen gelmişti şahsen 1 ay önce üye oldum ben de

Bana da mesajla bildirilecek demişlerdi mesaj 3 ay sonra geldi Avon'a hoşgeldiniz yazıo bide çok geç kaldınız be demiştim hatta
stonebaby belki benim üye olduğum zamanlar sistemde sorun olmuş olabilir belki de hemen gelir belli olmuo.
Ama gelmezse dediğim gibi takım öncün verir siparişini faturan gelince de temsilci no.nu öğrenirsin.

Son düzenleme:

cnm sınır kaç tl ise o kadar sipariş giriyorsun onun üstüne fazladan katalog ekliosun ( +9 tl)

uye oldugun gunmu gelmişti

Evet üye olduğum gün gelmişti cnm.
LadyEvil'ın da dediği gibi sipariş vermek istediğin şeyler olursa verebilirsin takım öncüne. Eğer gelmezse ona sorarsın ya da müşteri hizmetlerine başvurursun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…