cnm sınır kaç tl ise o kadar sipariş giriyorsun onun üstüne fazladan katalog ekliosun ( +9 tl)
265 tllik sipariş sınırı var k9'da onun üzerine mi ekleniyor 9 tllik katalog da yoksa 265'in içinde olsa da olur mu kafamı karıştırıyor da:44:
üzerine ekliosun. yani 265+9 olmak üzere 274 lira olcak en az
k9'da çok güzel takılar var bişey almayacağım demiştim ama takıları beğendim
Ben k9 kataloğunu da beğendim yaa ondan umudum var baya
Oriental kalpli kolye ve ella kolye biraz indirime girsin alıcam ya girer mi ki acaba daha:26:
İndirim broşüründe de peyton tear drop takı seti nasıldır acaba almaya değer mi fena durmuyo fotoğrafta ama:26:
Orientali ben daha önce panoramadan almıştım ilk çıktığında çok güzel
Burç sembolleri kolyesini beğendim bide Ivala bileklik ve Ella Longline güzel duruo indirim broşüründekileri yakalayan var mı ya hemen bitio :26:
Panaromada da 12 tl miydi? Evet İvala bileklik de çok güzel. bi de güneş gözlüğü var gelecek kampanyada almayı düşünüyorum gerçi öyle ucuz almam pek güneş gözlüğü ama çok güzel duruyo katalogta
Hatırlamıyorum ki ya 12 ya 14 tlydi.
İndirim broşüründe Erica saat var ona da bayılıyorum genelde indirim broşürlerinde oluo o hiç kalmıo bi türlü alamadım
kızlar yardım adres bilgilerini değitriricem orada bina no yazıyor oraya apartman numarasımı yoksa bulunduğum daire kapı numarasını yazıyorum?
yarın taşınıyorumda eski adres bina ve daire numarası aynı olduğu için kafam karıştı bina ve daire nolarını yanyana yazsak oluyormu ?
Bina no oturduğunuz apartmanın dışarda yazan numarasıdır. Daire nosu da kapı nonuzdur canım bence
teşekkürler cnm cevabın için apartman 30 daire 13 bina no yazan yerin üzerindeki yere 30 AP D:13 yazarsam olurmu?
Evet bence öyle olması gerekir canım öyle yaz
teşekkürler tatlım:90: iyi geceler..
Kızlar merhabaa,
Avon'da internetten ödeme nasıl oluyor? yani kredi kartı dışında havale ile gönderilebiliyor sanırım , hangi bankayla nasıl oluyor biliyor musunuz ? lütfen acıl cevapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?