AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar bilen yok muu ?

canım ben kartla ödüyorum ama avon a sor bölümünden kontrol ettim.detayları :

1. Akbank Özel havale Sistemi ile gişelerden yapabileceğiniz işlemler;

Akbank Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek isim kontrolü yapıldıktan
sonra istenilen tutarı ödeyebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından 2 TL işlem ücreti alınmaktadır.
Ödeme aynı gün hesaplara geçmektedir.

2. İş Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;

- Gişeden K/Z ekranından ödeme sistemi: İş Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek
istediğiniz faturanın ödemesini yapabilirsiniz.

- İş Bankası Hesap No : Beşiktaş Şubesi Şube Kodu : 1008 Hesap No : 231 99 00

Bu işlemlerde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

3. Ziraat Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;

- Ziraat Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek ödeme yapabilirsiniz. Bu işlem için banka tarafından 5.25 TL ücret alınmaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza bir sonraki iş günü aktarılmaktadır.

4. Garanti ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler;

Garanti Bankası Paramatiklerinden (hesabı olan ve olmayan Temsilciler) kartsız olarak Temsilci numaranızı girerek, istediğiniz tutarı gönderebilirsiniz. Garanti paramatiklerden kartsız ödemeyi Garanti Bankası'na ait kredi kartı ile yapabilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

5. Online işlem yapan PTT Şubelerinden yapabileceğiniz işlemler;

Temsilci numaranızı ileterek, ödeme yapmak istediğiniz faturanızı gönderebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

6. Yapı Kredi Bankası Şube, İnternet Bankacılığı ve ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler:

Yapı Kredi şubelerinden 3,50 TL masraf karsılığında Temsilci numaranızı belirterek Avon ödemelerinizi yapabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı ve ATM'lerden yapılan Avon ödemelerinden ise masraf alınmamaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza aynı gün aktarılmaktadır.
7. Akbank Hesap Numarası - IBAN Numarası
Şube Kodu: 1232 Rumeli Kurumsal Şubesi
Hesap Numarası :60500
IBAN Numarası: TR36 0004 6012 3288 8000 0605 00

8. İş Bankası Hesap Numarası - IBAN Numarası
Şube Kodu:1008 Beşiktaş Şubesi
Hesap Numarası: 2319900
IBAN Numarası :TR88 0006 4000 0011 0082 3199 00

Canım canımmm çok teşekkür ederimm :81: yani internet bankacılığıyla iş bankası ıban numarasına gönderebılırım değil mi ?? ama bildiğim kadarıyla açıklama kısmına temsılcı no sunu yazmak lazım :44: bu bilgileri avon un hangı sayfasından edindin canım ?

rica ederim tatlım :) avon a sor bölümünden baktım.nasıl düşünürsün nasıl kolay olur bilemiyorum ama kredi kartın varsa ödeme sayfasından kartını kayıt etmeden girip faturanı ödeyebiliyorsun hem bi masrafı da olmuyor havale eft vs gibi.istersen bi incele siteyi :)

Evet canım inceledim, kredi kartı kullanmayı pek tercih etmediğimden denememiştim ama çalıştığım için bankaya gidip ödeyemiyorum, oturduğum yerden halledeyim bari artık kredi kartıyla teşekkür ederimm :13:

k8de ice sheers parfmunu alan varmı ..bana hesplı geldı ama kokuları nasıl merk ettm

canım ben en çok yeşili beğendim.mor olanda güzel ama biraz ağır bir koku sanki yani bana öyle geldi.sarısıda güzel onuda ablam beğendi böyle şekerli bir koku gibi.yani sen beğenir misin bilmem ama kötü kokmuyorlar.

ya kzlar bn yeni üyeym ve hçbişi biilmiyorm nasıl ödicem avona ne kdr sürede ödicem.kullanıcı adım ve şifrem ne zmn gelr bana nolur yardm herşeyiyile açıklarmısınız:44:

ya kzlar bn yeni üyeym ve hçbişi biilmiyorm nasıl ödicem avona ne kdr sürede ödicem.kullanıcı adım ve şifrem ne zmn gelr bana nolur yardm herşeyiyile açıklarmısınız:44:

Bu ödeme yolu arkadaş her şeyiyle açıklamış.
Verdiğin sipariş tutarına göre ödeme süren değişir ortalama 15 gün içerisinde ödeme yapabilirsin ama tutar artarsa süre 1 aya kadar çıkar.

Temsilci no.mesajla gelir sana,şifreni de tem.no.nu öğrenince kendin siteden alırsın.

Aynı şeyler 50 kere açıklandı bu konuda önceki sayfaları kontrol edin yazmaktan yoruldum artık bi açıklama metni yazacağım her sorana onu kopyalayacağım artık

Son düzenleme:
k8de ice sheers parfmunu alan varmı ..bana hesplı geldı ama kokuları nasıl merk ettm
Canım ben onun böğürtlenlısını aldım güzel kokuyo hoş bi kokusu var meyveli kokuları seviyorsan alabilirsin ben ucu arasından onu seçmiştim

Son düzenleme:

kızlar kampanya 8 de percevie erkek var ya 25tl ye 26 olan bugün panaromadan katalogtan 50tl sipariş verdim toplam siparişim 200 den fazla ama netten baktım faturada 69 tl den hesaplanmış bu kampanya boyunca verdiğimiz siparişler geçerli değilmi percevi verdiğimiz sipariştemi 25 tl olcak benim bildiğim toplam siparişlerdi bu bu kampanyadan 2 inci siparişim anlmadım ya faturda neden öyle

katalogtan 25tllik alışveriş yaparsan perceive erkek edt 26 tlydi. ben de sipariş verdim geldi de fatura tutarında düşüyo o normalde baştan öyle 69dan hesaplıyo ama snra düşülüyo siparişlerin geldi mi cnm? ikinci siparişin 25ten düşükse veya panaromadan fln söylediklerin o fiyattaysa o zmn gelmeyebilir ama katalogtan 25tllik alışveriş yaptysan mutlaka düşer

Kızlar bana kalıcı ve kokusu çok güzel olan erkek parfümü önerir misiniz ? Bir müşterim istiyor da...

Kızlar bana kalıcı ve kokusu çok güzel olan erkek parfümü önerir misiniz ? Bir müşterim istiyor da...

Christian Lacroix bayan için olan kalıcı bence kokusu da güzel ama biraz ağır annem kullandı da bugün bayağı kalıcıydı. erkek olanı da öyledir diye düşünüyorum. benden de bi arkadşaım kalıcı erkek parfümü istedi ama öneremedim pek bşy jet homme da kalıcı olablr o da ağır bi koku essence en güzel kokulrdan biri bence ama k9'da satıştan kalkıyo ben de stoklamayı düşünüyorum full-speed güzel ama kalıcılığı konusunda yorumum yok musk dökmeli bi parfüm babam pek seviyomuş bn sevmyorum kokusunu gerçi o da kalıcıdır tahminimce bi de simple because var erkek için olanını beğenenler varmış topikte okudum bende bayanı var şekerli bi kokuydu sanki kalıcı mı bilemicem onu da christian lacroix'i öneririm ama biraz pahalı ve kolay kolay indirime girmiyo 50den aşağı düşüceğini tahmn etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…