Kızlar bilen yok muu ?
canım ben kartla ödüyorum ama avon a sor bölümünden kontrol ettim.detayları :
1. Akbank Özel havale Sistemi ile gişelerden yapabileceğiniz işlemler;
Akbank Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek isim kontrolü yapıldıktan
sonra istenilen tutarı ödeyebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından 2 TL işlem ücreti alınmaktadır.
Ödeme aynı gün hesaplara geçmektedir.
2. İş Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;
- Gişeden K/Z ekranından ödeme sistemi: İş Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek
istediğiniz faturanın ödemesini yapabilirsiniz.
- İş Bankası Hesap No : Beşiktaş Şubesi Şube Kodu : 1008 Hesap No : 231 99 00
Bu işlemlerde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.
3. Ziraat Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;
- Ziraat Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek ödeme yapabilirsiniz. Bu işlem için banka tarafından 5.25 TL ücret alınmaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza bir sonraki iş günü aktarılmaktadır.
4. Garanti ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler;
Garanti Bankası Paramatiklerinden (hesabı olan ve olmayan Temsilciler) kartsız olarak Temsilci numaranızı girerek, istediğiniz tutarı gönderebilirsiniz. Garanti paramatiklerden kartsız ödemeyi Garanti Bankası'na ait kredi kartı ile yapabilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.
5. Online işlem yapan PTT Şubelerinden yapabileceğiniz işlemler;
Temsilci numaranızı ileterek, ödeme yapmak istediğiniz faturanızı gönderebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.
6. Yapı Kredi Bankası Şube, İnternet Bankacılığı ve ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler:
Yapı Kredi şubelerinden 3,50 TL masraf karsılığında Temsilci numaranızı belirterek Avon ödemelerinizi yapabilirsiniz.
İnternet Bankacılığı ve ATM'lerden yapılan Avon ödemelerinden ise masraf alınmamaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza aynı gün aktarılmaktadır.
7. Akbank Hesap Numarası - IBAN Numarası
Şube Kodu: 1232 Rumeli Kurumsal Şubesi
Hesap Numarası :60500
IBAN Numarası: TR36 0004 6012 3288 8000 0605 00
8. İş Bankası Hesap Numarası - IBAN Numarası
Şube Kodu:1008 Beşiktaş Şubesi
Hesap Numarası: 2319900
IBAN Numarası :TR88 0006 4000 0011 0082 3199 00
Canım canımmm çok teşekkür ederimm :81: yani internet bankacılığıyla iş bankası ıban numarasına gönderebılırım değil mi ?? ama bildiğim kadarıyla açıklama kısmına temsılcı no sunu yazmak lazım :44: bu bilgileri avon un hangı sayfasından edindin canım ?
rica ederim tatlım :) avon a sor bölümünden baktım.nasıl düşünürsün nasıl kolay olur bilemiyorum ama kredi kartın varsa ödeme sayfasından kartını kayıt etmeden girip faturanı ödeyebiliyorsun hem bi masrafı da olmuyor havale eft vs gibi.istersen bi incele siteyi :)
k8de ice sheers parfmunu alan varmı ..bana hesplı geldı ama kokuları nasıl merk ettm
ya kzlar bn yeni üyeymve hçbişi biilmiyorm nasıl ödicem avona ne kdr sürede ödicem.kullanıcı adım ve şifrem ne zmn gelr bana nolur yardm herşeyiyile açıklarmısınız :44:
canım ben kartla ödüyorum ama avon a sor bölümünden kontrol ettim.detayları :
1. Akbank Özel havale Sistemi ile gişelerden yapabileceğiniz işlemler;
Akbank Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek isim kontrolü yapıldıktan
sonra istenilen tutarı ödeyebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından 2 TL işlem ücreti alınmaktadır.
Ödeme aynı gün hesaplara geçmektedir.
2. İş Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;
- Gişeden K/Z ekranından ödeme sistemi: İş Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek
istediğiniz faturanın ödemesini yapabilirsiniz.
- İş Bankası Hesap No : Beşiktaş Şubesi Şube Kodu : 1008 Hesap No : 231 99 00
Bu işlemlerde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.
3. Ziraat Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;
- Ziraat Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek ödeme yapabilirsiniz. Bu işlem için banka tarafından 5.25 TL ücret alınmaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza bir sonraki iş günü aktarılmaktadır.
4. Garanti ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler;
Garanti Bankası Paramatiklerinden (hesabı olan ve olmayan Temsilciler) kartsız olarak Temsilci numaranızı girerek, istediğiniz tutarı gönderebilirsiniz. Garanti paramatiklerden kartsız ödemeyi Garanti Bankası'na ait kredi kartı ile yapabilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.
5. Online işlem yapan PTT Şubelerinden yapabileceğiniz işlemler;
Temsilci numaranızı ileterek, ödeme yapmak istediğiniz faturanızı gönderebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.
6. Yapı Kredi Bankası Şube, İnternet Bankacılığı ve ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler:
Yapı Kredi şubelerinden 3,50 TL masraf karsılığında Temsilci numaranızı belirterek Avon ödemelerinizi yapabilirsiniz.
İnternet Bankacılığı ve ATM'lerden yapılan Avon ödemelerinden ise masraf alınmamaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza aynı gün aktarılmaktadır.
7. Akbank Hesap Numarası - IBAN Numarası
Şube Kodu: 1232 Rumeli Kurumsal Şubesi
Hesap Numarası :60500
IBAN Numarası: TR36 0004 6012 3288 8000 0605 00
8. İş Bankası Hesap Numarası - IBAN Numarası
Şube Kodu:1008 Beşiktaş Şubesi
Hesap Numarası: 2319900
IBAN Numarası :TR88 0006 4000 0011 0082 3199 00
Canım ben onun böğürtlenlısını aldım güzel kokuyo hoş bi kokusu var meyveli kokuları seviyorsan alabilirsin ben ucu arasından onu seçmiştimk8de ice sheers parfmunu alan varmı ..bana hesplı geldı ama kokuları nasıl merk ettm
k8de ice sheers parfmunu alan varmı ..bana hesplı geldı ama kokuları nasıl merk ettmsanmıyorum
Canım sana hawaiian shores parfümu de öneririm oda çok hoş bi parfüm yaz içinde ideal bi koku arada fazla fiyat farkıda yok kullanıpta beğenmeyen olduğunu sanmıyorum
Canım ben onun böğürtlenlısını aldım güzel kokuyo hoş bi kokusu var meyveli kokuları seviyorsan alabilirsin ben ucu arasından onu seçmiştim
k8de ice sheers parfmunu alan varmı ..bana hesplı geldı ama kokuları nasıl merk ettmsanmıyorum
Canım sana hawaiian shores parfümu de öneririm oda çok hoş bi parfüm yaz içinde ideal bi koku arada fazla fiyat farkıda yok kullanıpta beğenmeyen olduğunu sanmıyorum
baktm şimdi katologa guzel duruyor cnm kalıcıgı nasıl .. ben daha cok cıceksı kokuları sevrım boyle pek meyvelı şekerli baharatlı olmayan ..
baktm şimdi katologa guzel duruyor cnm kalıcıgı nasıl .. ben daha cok cıceksı kokuları sevrım boyle pek meyvelı şekerli baharatlı olmayan ..
Kalıcılığı güzel canım parfümün den aldım bugün de nemlendirici jel i geldi vücut için oda aynı kokuyo çok güzel sen bilirsin yinede tercih senin
Kalıcılığı güzel canım parfümün den aldım bugün de nemlendirici jel i geldi vücut için oda aynı kokuyo çok güzel sen bilirsin yinede tercih senin
ben little white dress e bayılıyorm oda indirimde degıl bu ay denk gele bişi alırm:)
kızlar kampanya 8 de percevie erkek var ya 25tl ye 26 olan bugün panaromadan katalogtan 50tl sipariş verdim toplam siparişim 200 den fazla ama netten baktım faturada 69 tl den hesaplanmış bu kampanya boyunca verdiğimiz siparişler geçerli değilmi percevi verdiğimiz sipariştemi 25 tl olcak benim bildiğim toplam siparişlerdi bu bu kampanyadan 2 inci siparişim anlmadım ya faturda neden öyle
kızlar bende artık avon satıcısıyım 1 saat önce üye oldum:80:
Kızlar bana kalıcı ve kokusu çok güzel olan erkek parfümü önerir misiniz ? Bir müşterim istiyor da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?