AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

full speed hafif çok kalıcı değil .kokusu güzel ama daha ziyade ağır parfüm kullanamayan hafif turunçgilli kokuları sevenler için uygun.perceive güzel.true force güzel.ancak parfüm riskli iş numuneniz yoksa bile kokulu sayfası olan ürünlerden gösterin riske girmeyin derim naçizane.

Kızlar bana kalıcı ve kokusu çok güzel olan erkek parfümü önerir misiniz ? Bir müşterim istiyor da...

Evet esra numunen varsa veya eski kataloglar da dahil kokulu sayfalarını denetebilirsin müşterine en doğru yöntem yoksa da numune sipariş edebilirsin merak ettiği bi koku varsa ağaç kokularını odunsu kokuları veya baharatlı kokuları sever müşterin daha çok atıyorum o istediğinden bir adet getirtebilirsin veya takım öncüsünden isteyebilirsin elinde varsa

Bende Perceıve yi beğendim aslında, müşterim biraz uzağımda katalog göstermem mümkün değil..
kendi zevkine göre seç yolla bi tane dedi.. En iyisi takım öncüsüne bi sorayım belki onda numune vardır
ilk önce onu götürürüm beğenirse siparişini veririm..

teşekkür ederim kızlar

avon özel yaz paketini gördünüz mü? parfümlerin kokusu nasıl bilen var mı?

Canım k9 ilk sayfadaki yaz paketinden bahsediyorsun sanırım ordan sana far away i öneririm çok güzel bi parfüm pişman olmazsın tabi çiçeksı kokuları seviyorsan hem kalıcı diğeri kalıcı olmuyo sıgnature erkek parfümu zaten.

avon özel yaz paketini gördünüz mü? parfümlerin kokusu nasıl bilen var mı?

Avon temsilci girişi sayfasındaki özel yaz paketini mi kastediyosun cnm eğer ondan bahsediyosan full-speed'in kokusu gayet güzel ve çekici bence. soft musk'u hiç kullanmadım ama ramazan ayı kataloğunda kokulu sayfası vardı pek beğenmedim çok hafif sanki hiç kokmuyo gibiydi far away sprey deodorantın kokusu da var bende ama kullanmıyorum ağır bi koku bana göre

arkadaslar ben avonda yenıyım smdı telefonuma temsılcı numaram geldi şifre almak için avon sıtesıne girdim ama temsılcı numaramın geçersiz oldugunu soyluyo.. aynen telefondakı numarayı yazıyorum ne olablr bu..

Sana ardından bi şifre de kendileri vericekler sanırım bana da öyle olmuştu

Kızlar AT Damage Repair yeni durulanmayan bakım kremi hakkında bilginiz var mı?
Yeni katalogta daha gerçi ama panoramadan alıp da kullanan var mı uçları gerçekten onarır mı acaba.

Kızlar AT Damage Repair yeni durulanmayan bakım kremi hakkında bilginiz var mı?
Yeni katalogta daha gerçi ama panoramadan alıp da kullanan var mı uçları gerçekten onarır mı acaba.

Annem istemişti ondan bu k8'den sipariş vericem örnek ürünlerden ama daha vermedim numunelerini koyuyolar sürekli koliden de numune olarak o çıkmıştı.her yere koyduklrına göre numunesini demek ki işe yarıyodur diye düşünüyorum

yok canım temsilci sitesindeki ürünlerden bahsediyorum 50 tl çok uygun geldi de alsam mı diye düşünüyorum :)))

far away kullanıyorum kokusunu da çok beğeniyorum ama yaz parfümü değil.. elimde duruyo öyle kışa doğru kullanmaya devam ederim artık :)

evet canım ondan bahsediyorum, speed in kokusunu ben de çok hafif buldum diğerini merak ediyordum özellikle güzel demek..

kampanya 8 sonunda alırım belki... bu arada bugün yine sipariş girdim ve banyo seti gelicek :) sevindirik oldum daha ilk hediyem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…