- 16 Haziran 2011
- 16.511
- 73.033
- 798
Christian Lacroix bayan için olan kalıcı bence kokusu da güzel ama biraz ağır annem kullandı da bugün bayağı kalıcıydı. erkek olanı da öyledir diye düşünüyorum. benden de bi arkadşaım kalıcı erkek parfümü istedi ama öneremedim pek bşy jet homme da kalıcı olablr o da ağır bi koku essence en güzel kokulrdan biri bence ama k9'da satıştan kalkıyo ben de stoklamayı düşünüyorumfull-speed güzel ama kalıcılığı konusunda yorumum yok musk dökmeli bi parfüm babam pek seviyomuş bn sevmyorum kokusunu gerçi o da kalıcıdır tahminimce bi de simple because var erkek için olanını beğenenler varmış topikte okudum bende bayanı var şekerli bi kokuydu sanki kalıcı mı bilemicem onu da christian lacroix'i öneririm ama biraz pahalı ve kolay kolay indirime girmiyo 50den aşağı düşüceğini tahmn etmem
Kızlar bana kalıcı ve kokusu çok güzel olan erkek parfümü önerir misiniz ? Bir müşterim istiyor da...
full speed hafif çok kalıcı değil .kokusu güzel ama daha ziyade ağır parfüm kullanamayan hafif turunçgilli kokuları sevenler için uygun.perceive güzel.true force güzel.ancak parfüm riskli iş numuneniz yoksa bile kokulu sayfası olan ürünlerden gösterin riske girmeyin derim naçizane.
kızlar bende artık avon satıcısıyım 1 saat önce üye oldum:80:
avon özel yaz paketini gördünüz mü? parfümlerin kokusu nasıl bilen var mı?
avon özel yaz paketini gördünüz mü? parfümlerin kokusu nasıl bilen var mı?
arkadaslar ben avonda yenıyım smdı telefonuma temsılcı numaram geldi şifre almak için avon sıtesıne girdim ama temsılcı numaramın geçersiz oldugunu soyluyo.. aynen telefondakı numarayı yazıyorum ne olablr bu..
Sana ardından bi şifre de kendileri vericekler sanırım bana da öyle olmuştu
ben smdı spnsorumu aradım .. daha sıtede ısleme gecmemstr dedı akşama yada yarına olur dedi
Kızlar AT Damage Repair yeni durulanmayan bakım kremi hakkında bilginiz var mı?
Yeni katalogta daha gerçi ama panoramadan alıp da kullanan var mı uçları gerçekten onarır mı acaba.
bende 2 gun once uye oldm ama hala temsılcı numaram gelmedi telefonuma
Canım k9 ilk sayfadaki yaz paketinden bahsediyorsun sanırım ordan sana far away i öneririm çok güzel bi parfüm pişman olmazsın tabi çiçeksı kokuları seviyorsan hem kalıcı diğeri kalıcı olmuyo sıgnature erkek parfümu zaten.
Avon temsilci girişi sayfasındaki özel yaz paketini mi kastediyosun cnm eğer ondan bahsediyosan full-speed'in kokusu gayet güzel ve çekici bence. soft musk'u hiç kullanmadım ama ramazan ayı kataloğunda kokulu sayfası vardı pek beğenmedim çok hafif sanki hiç kokmuyo gibiydi far away sprey deodorantın kokusu da var bende ama kullanmıyorum ağır bi koku bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?