temsilci numarası ne telefonuma mı gelcek benim de yok nasıl alcam
Annem istemişti ondan bu k8'den sipariş vericem örnek ürünlerden ama daha vermedim numunelerini koyuyolar sürekli koliden de numune olarak o çıkmıştı.her yere koyduklrına göre numunesini demek ki işe yarıyodur diye düşünüyorum
39lıralık pakette hangısını alsam acaba ya eternal magıc olanmı turuncu olanmı :) karar veremedm
Ben de numunesini kullandım ama tek kullanımlık tabi almak denemek lazım
evet canım ondan bahsediyorum, speed in kokusunu ben de çok hafif buldum diğerini merak ediyordum özellikle güzel demek..
kampanya 8 sonunda alırım belki... bu arada bugün yine sipariş girdim ve banyo seti gelicek :) sevindirik oldum daha ilk hediyem :)
siparişe katalog eklıcekmıyım ? yoksa kutuda zaten gelırmı
Sana gönderdikleri kolide geliyor bir tane katalog panaroma ve indrim broşürü(aylara göre).İlk verdiğin siparişlerde gelir k9 paketi filan yazar ztn faturanda
cnm ekledm bn ..hediye gelıcekmıs ekleynce oyle dıyodu....ilk siparişimi verdm baya tuttu ya :///65 lira ..ben annem babam için sdce =))
Ne için katalog ekleyince hediye geliyo anlamadım cnm sadece panaromadaki hediyelerde katalog eklenmesi gerekmiyo mu ?:44:
bilmiyorum cnm hedıyelerden yararlanmak ıcın mı bıısı dıodu bende ekledm neyse artık 1 tlden bısı olmaz:)) bıdahakı sefere katalog eklemem bende:) bu arada morlu olanı sectım.. dıgerıde guzeldı ama mor bana surprız olucak bakalm nasıl..
Sen de benim gibi yapmışsın cnm ilk ay bende de öyle bir uyarı çıkmıştı ben de ytgp hediyesi için katalog eklemem gerektiğini düşündüm halbuki öyle bşy yazmıyodu sonradan panaromayla ilgili olabileceğini düşündüm tahminimce panaroma için diyo o uyarıyı eklemiştim aldığım katalog bi işime yaramamıştı.geçen ay ben de snn gibi yapmıştım ytgp hediyesi için bu ay yapmıycam bakalım gelicek mi
bakalım artık :)) ya o panoramadakı yılan derılı cantayı almak ıstedm bıtmıs cnm ya( hemen tukenıvermıs cok uygundu fıyatı ..tipide superdı
Ben de bayadır merak ediyodum almak istiyodum ama sonra forumda bazı olumsuz yorumlar gördüm annem de sana gitmez pek bu çanta fln dynce bıraktım daha güzel çantalar da gelir canım merak etme belkide yeniden kataloglarda görürsün ya da çok istiyosan siparişini son günlerde ver birikirse sonra iade eden fln olur belki onun yerine alabilirsin.
çok da degılde uygun gelmstı cnm neyse ben artık sıparısımı verdm :::::) daha nelr gelr neler
Aynen Avon bi süre sonra aksesuarlarını, çantalarını değiştiriyo ama daha da farklı şeyler eklese belki daha çok satış yapılır yani yabancı ülkelerin Avon kataloğu gibi zengin olsa
tabi .. demek diğer ulkerın daha zengın ozellkle avrupa ve amerıkanındır o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?