AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

39lıralık pakette hangısını alsam acaba ya eternal magıc olanmı turuncu olanmı :) karar veremedm

canım o paketlerden , turuncu olan yani incandessence güzel , kibar bir koku aldığına pişman olmazsın.eternal magic çok iddialı b parfüm değil vasat.kokusu leylak çabuk uçuyor ve çokta hoş değil bence.kampanya 9 indirim broşüründe de incandessence var :)) umarım kalır avantajlı )

02949 A.GLIMM.EYE LINER GRAPHITE 0 0.00 0.00
yazıyor arkadaşlar bu stokta yok mu demek oluyo yani snra gönderilme ihtimali mi var?gönderilemeyen ürünlerde ise sadece 03806 SSS SOFT&SMO.ROL-ON APD 0 0.00 0.00 var bunu daha sonra tekrardan göndericekler mi??:44:

evet canım sonra gönderilcek siparişinle. zaten fatura geldğinde yazar daha sonra gönderilcek die o ürünün fiyatnın orda

evet canım sonra gönderilcek siparişinle. zaten fatura geldğinde yazar daha sonra gönderilcek die o ürünün fiyatnın orda

Ama gönderilmeyen ürünlerden ikisinin de ücretini çekmemişler bn kredi kartıyla yapıyorum da normal fiyattan düşmüş o iki ürün de ama gönderilemeyen ürünlerden sdce skin so soft var.=Z

epeydir giremedim takip edemedim nasılsınız arkadaşlar benim bu ay az satış yok valla kendime günes ürünleri aldım

En son k4teki seri sonu fırsatlarında mı yer aldı bilmiyorum ama baya uygunmuş fiyatı orda Anahtar kalp uçlu kolye gelir mi ki kızlar bi daha:109:

Son düzenleme:
8. katalog da 13. sayfada yaz şenliği diye bir paket var 3 kolye ucu 3 küpe ordakileri biz seçmiyoruz değil mi kutu içindekiyle en alttaki set aynı değil gibi duruyor

8. katalog da 13. sayfada yaz şenliği diye bir paket var 3 kolye ucu 3 küpe ordakileri biz seçmiyoruz değil mi kutu içindekiyle en alttaki set aynı değil gibi duruyor

Hayır canım 3 tane farklı kolye ucu var ve üç tane de küpesi var kolye uçlarıyla uyumlu. Zaten aşağıda bir tane kod numarası var ve açıklamasında da öyle yazıyor Flower Jacket Takı Seti. AynI merak etme anladığım kadarıyla kutudaki çiçek desenli kolyenin üzerine baştaki beyaz kolyeyi koymuşlar küpelerin üzerine de öyle yapmışlar desen vermek amacıyla. Hepsi bir kutunun içinde sadece üstüste desen vermişler.

Son düzenleme:

anladım dikkatli bakınca bende farkettim..yeniyim müşterlerin sorularına cevap veremiyorum.. sizlerden de ögrenmeye çalışyorum teşekkür ederim..

anladım dikkatli bakınca bende farkettim..yeniyim müşterlerin sorularına cevap veremiyorum.. sizlerden de ögrenmeye çalışyorum teşekkür ederim..

Aynen canım ben de yeniyim bir ay önce üye olmuştum kendi kendime öğrendim her şeyi araştırarak bi de bu forumun da katkısı oldu sen de öğrenirsin yavaş yavaş merak etme :119:

bir şey daha sorayım o zaman 2 gün önce üye oldum temsilci numaram geldi avonun kendi sitesine girebiliyorum ama şuanda 3 tane sipariş aldım çabuk getirememi istiyorlar parça parça verirsem çok mu kargo parası öderim birde son gün 5 ağustos mu

Son gün 5 Ağustos evet ben de parça parça sipariş verdim bu ay hatta ikincisi 1 saat önce geldi. 50TL lik sipariş verirsen ücret ödemiyosun eğer yetişmiyorsa 50 tl ye tamamla hatta 60a fln çünkü gönderilmeyen ürünler fln olunca düşüyo normal fiayttan. Mesela benim bu ayki 2. siparişim 65tlydi gönderilmeyen ürünlerle 55e düşmüş. İstersen fazladan ürün gir 50tl'ye ulaşamıyorsan daha sonra iade edersin ben öyle yapıcam bi kez daha sipariş giricem bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…