kızlar ben 2 tane yılan derisi görünümlü çantadan aldım birini sattım biri duruyor geri iade edeceğim sanırım
Evet denemeden bşy olmuyo gerçekten çok küçüktü numune ztn tek seferlk bi değişiklik gösteryo mu hemen tek seferde bilemyorum
39lıralık pakette hangısını alsam acaba ya eternal magıc olanmı turuncu olanmı :) karar veremedm
02949 A.GLIMM.EYE LINER GRAPHITE 0 0.00 0.00
yazıyor arkadaşlar bu stokta yok mu demek oluyo yani snra gönderilme ihtimali mi var?gönderilemeyen ürünlerde ise sadece 03806 SSS SOFT&SMO.ROL-ON APD 0 0.00 0.00 var bunu daha sonra tekrardan göndericekler mi??:44:
evet canım sonra gönderilcek siparişinle. zaten fatura geldğinde yazar daha sonra gönderilcek die o ürünün fiyatnın orda
Ama gönderilmeyen ürünlerden ikisinin de ücretini çekmemişler bn kredi kartıyla yapıyorum da normal fiyattan düşmüş o iki ürün de ama gönderilemeyen ürünlerden sdce skin so soft var.=Z[/Q
o zaman glir
Ama gönderilmeyen ürünlerden ikisinin de ücretini çekmemişler bn kredi kartıyla yapıyorum da normal fiyattan düşmüş o iki ürün de ama gönderilemeyen ürünlerden sdce skin so soft var.=Z[/Q
o zaman glir
Peki tatlım tşekkürler
o çok zor artk ama belli de olmaz
8. katalog da 13. sayfada yaz şenliği diye bir paket var 3 kolye ucu 3 küpe ordakileri biz seçmiyoruz değil mi kutu içindekiyle en alttaki set aynı değil gibi duruyor
Hayır canım 3 tane farklı kolye ucu var ve üç tane de küpesi var kolye uçlarıyla uyumlu. Zaten aşağıda bir tane kod numarası var ve açıklamasında da öyle yazıyor Flower Jacket Takı Seti. AynI merak etme anladığım kadarıyla kutudaki çiçek desenli kolyenin üzerine baştaki beyaz kolyeyi koymuşlar küpelerin üzerine de öyle yapmışlar desen vermek amacıyla. Hepsi bir kutunun içinde sadece üstüste desen vermişler.
anladım dikkatli bakınca bende farkettim..yeniyim müşterlerin sorularına cevap veremiyorum.. sizlerden de ögrenmeye çalışyorumteşekkür ederim..
bir şey daha sorayım o zaman 2 gün önce üye oldum temsilci numaram geldi avonun kendi sitesine girebiliyorum ama şuanda 3 tane sipariş aldım çabuk getirememi istiyorlar parça parça verirsem çok mu kargo parası öderim birde son gün 5 ağustos mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?