AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Tamamlayamıyosan da uğraşma çünkü hemen istemişler müşterilerin snrm kafadan bi ürün ekle sonra onu geldiği gibi iade et veya daha snra kargoyu söylediğinde iade et.3kampanya dönemi var ztn.

evet kendime de birşey alabilirim olmazsa. peki iade ederken sorun çıkıyor mu nedenini sormuyorlar değil mi

evet kendime de birşey alabilirim olmazsa. peki iade ederken sorun çıkıyor mu nedenini sormuyorlar değil mi

Ben de ilk defa iade yapıcam faturanın aslı veya sureti var ztn herhangi birisine iade etmek istediğin ürünü işaretliyosun ürün iade bilgilerinde sağ kısımda.Kaç tane iade etmek istiyorsan adetini ve tutarını yazıyorsun ve sebep kodu belirtiyosun onlar da aşağıda var A)Hasarlı/Akmış B)Beklentimi karşılamadı gibi.. En altta imza köşesi var o zorunlu ztn. Anladığım kadarıyla ürün iade işlemi bundan ibaret eksiğim varsa arkadaşlar bilgilendirirler.

yaa bi ara avonda blue rush diye bi parfum vardı ama kaldırdılar arada ind bros a geliyordu ama artık orya da gelmiyo püff çook güzeldiii:86:

kızlar slm benm bişey sormam lazım bi iki sipariş öncesinde 3 tl borcum kalmış o da ben abime söylüyorum o netten yatırıyo parayı 100 tl demişim 103 tlymiş 3 lira kalmış takım öncme sordm bişey olmaz siparişini gir dedi girmiştim geçen kampanyada ama gelmedi ne katalog geliyo ne bişy temsilci sitesinden baktım otomatik olark reddedildi falan yazıyo şmdi onu yatırmadan sipariş veremiomym

Slm kızlar nasılsınız ? Döndüm tatilden direk nete girdim eve gelince neler konuşulmuş die :)))) özledim anacım hepinizi buaradaki sohbetimiz olmayınca kendimde eksiklik hissediyorum :) inş satışlarınız Güzeldir. öpüyorum hepinize iyi bir haftasonu dilerim.

Gecikmiş borcun 50tl'nin altındaysa sipariş verilebilio neden öyle olmuş ki :44:
Ara bi sor bakalım avonu

Hoşgeldin :80:

arkadaşlar avonun hangi renk boyalarını karıştırıp bal köpüğü rengini elde edebilirim?daha önce başka bir markayla denedim şu an saçımda bal köpüğü rengi var fakat tam içime sinmiyor bu renk önerilernizi bekliyorum

siparişlerm geldi şimdi.. demkki cumrtside glıyomus:):) eternal magic i çok begenmedm ama fena da sayılmaz.. incendessenceyi alsaydm keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…