AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar hepinize iyi haftasonları...

en son K5de sipariş vermiştim.. şimdi hiç sipariş veresim yok.. üyeliğim düşer mi ne dersiniz??

kızlar hepinize iyi haftasonları...

en son K5de sipariş vermiştim.. şimdi hiç sipariş veresim yok.. üyeliğim düşer mi ne dersiniz??

canım 3 kampanya dönemi vermezsen düşüyor.bu durumda kamp6-7 siparişin yok 2 ay.bu ayda vermezsen düşer.

Kızlar k9 daki dus jellerinden kullananız var mi özellikle mavi olanın kokusu merak ediyorum ben ferah fazla ağır olmayan bi duş jeli istiyorum kirmizidan kullandım kullanmadığım ferah bi koku istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum canlarım:)

Kızlar k9 daki dus jellerinden kullananız var mi özellikle mavi olanın kokusu merak ediyorum ben ferah fazla ağır olmayan bi duş jeli istiyorum kirmizidan kullandım kullanmadığım ferah bi koku istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum canlarım:)

siparişlerm geldi şimdi.. demkki cumrtside glıyomus:):) eternal magic i çok begenmedm ama fena da sayılmaz.. incendessenceyi alsaydm keşke

Biz sana demiştik cnm ama istersen iade edip onu al nasıl olsa daha bitmedi sipariş verebiliyosun hala zorla kullanmak zorunda değilsin

Ben kullanmadım ama kırmızı almayı düşünüyorum pek koku gelmyodu sayfadan nasıl kokuyo ki:26:

Ben kullanmadım ama kırmızı almayı düşünüyorum pek koku gelmyodu sayfadan nasıl kokuyo ki:26:

Ben geçen aylarda kirmizidan almıştım canım ne çok ağır kokuyo nede ferah bi kokusu var değişik bi koku ya kötü kokmuyor o canım hoş bi kokusu var tam anlatamadım ama:)

Ben geçen aylarda kirmizidan almıştım canım ne çok ağır kokuyo nede ferah bi kokusu var değişik bi koku ya kötü kokmuyor o canım hoş bi kokusu var tam anlatamadım ama:)

Ben anladım cnm kokulu sayfadan da tam anlattığn gibi bi tarif çıkıyo ztn ama çok az gelyodu koku ıslanmş snrm sayfa belki ondan da olablr neyse cnm sağol bilgi için

Ben anladım cnm kokulu sayfadan da tam anlattığn gibi bi tarif çıkıyo ztn ama çok az gelyodu koku ıslanmş snrm sayfa belki ondan da olablr neyse cnm sağol bilgi için

Ne demek canım sen daha önce hangi dus jel lerindn kullandın üç mi severek kullandığın canım

Ne demek canım sen daha önce hangi dus jel lerindn kullandın üç mi severek kullandığın canım

Ben genelde banyo köpüklerini duş jeli olarak kullanıyodum cnm bi de farklı markalardan durunun duş jellerini fln kullanıyodum bilirsin avonun duş jellerini teyzeme tatile gittiğimde görmüştüm önceden aldıkları fln da vardı açık morlu gibi biri Moonlight'tı ismi yanlş hatrlmaıyosam belki blrsin ama kaldırıldı snrm o çok güzel kokuyodu bi de mystique güzel sanki.Winter magic in portakallı bi kokusu vardı kullanmadım ama hepsi güzel kokuyodu ay bu da ne fenaymış demedim hiçbirine yani

Biz sana demiştik cnm ama istersen iade edip onu al nasıl olsa daha bitmedi sipariş verebiliyosun hala zorla kullanmak zorunda değilsin

cnm biliyosun bi turunculu bi morlu paket wardı 39tlye.. smdı ben morlu pakedı aldım .bu parfumu ıade edersem dıgerlerınıde ıade edıcekmıyım yoksa sadece parfumu ıade edeblrmıym .. paketya bu bıraz degısık..

cnm banyo kopugu kullan duj jelınden daha ıyı oluyo:) ozellkle avonda beyaz zambaklı banyo kopugu war şiddetle tavsıye ederm ..bitmek bilmiyor ve cok guzel kokuyor

Evet hepsini iade etmek zorundasın sonra yine sipariş verip alabilirsin ama kargo ücreti fln giriyo devreye eğer üzerine ekleyebileceğin siparişin yoksa hiç bulaşma madem ya da fazladan ürün eklersin snra onları da iade edersin ben bu ay 3. siparişleri giricem ve öyle yapıcam da mecburen

cnm banyo kopugu kullan duj jelınden daha ıyı oluyo:) ozellkle avonda beyaz zambaklı banyo kopugu war şiddetle tavsıye ederm ..bitmek bilmiyor ve cok guzel kokuyor

Aynen herkes öyle diyo artk biz senelerdir banyo köpüklerini o tarz kullanıyoruz ya da küveti doldururken fln işte. Duş jellerinden daha bereketliler gerçekten yurtta oda arkdşlarımın duş jelleri bitiyodu bnm banyo köpüğüm 500ml olduğu halde bitürlü bitmiyodu bıktırmıştı artık hepimizi özllkle de arkdşlarımı snnki niye bitmiyo yaa diyip duruyolardı o kdr döktüğüm halde. Yalnız ben beyaz zambak değil de lavanta ve soft pink'i seviyodum yani fena değil diyeyim beyaz zambak ağır geliyodu bana. Şimdi de çilekli olandan orkide kokulu olandan ve baden çiçeklisinden aldım k8'de bakalım onlar nasıl kokuyor ilk defa deneyeceğim

offf uzun iş keşke diğerini alsaydm.. oryantal çiçeksi oldugunu gorunce atladım direk ..daha almam eternal magic:) k9 da 30ml lik insancandessence war ondan alıym bari birde little black dress:)

lavanta da guzel kokar ...orkidelide fena dgl ..ben pek meyvelı sevmıyorm boyle guzel çiçek kokularına dayanamam:)birde fransız leylagı kokulu köpük çıkmş o nası acaba..tahmnm guzeldr

offf uzun iş keşke diğerini alsaydm.. oryantal çiçeksi oldugunu gorunce atladım direk ..daha almam eternal magic:) k9 da 30ml lik insancandessence war ondan alıym bari birde little black dress:)

evet k9'da var ve indirim broşüründeki daha da uygun fiyata paket var o kokuyu alıp da pişman olan birini görmedim ben o yüzden pişman olmazsın dedim neyse eternal magic i de denemiş oldun en azndan müşterilerine fikir fln verebilirsin =) Little black dress de vazgeçilmez kokularımdan biri o da güzel ve bu bahsettiğim kokular edp yani daha kalıcılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…