kızlar hepinize iyi haftasonları...
en son K5de sipariş vermiştim.. şimdi hiç sipariş veresim yok.. üyeliğim düşer mi ne dersiniz??
siparişlerm geldi şimdi.. demkki cumrtside glıyomus:):) eternal magic i çok begenmedm ama fena da sayılmaz.. incendessenceyi alsaydm keşke
Kızlar k9 daki dus jellerinden kullananız var mi özellikle mavi olanın kokusu merak ediyorum ben ferah fazla ağır olmayan bi duş jeli istiyorum kirmizidan kullandım kullanmadığım ferah bi koku istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum canlarım:)
Ben kullanmadım ama kırmızı almayı düşünüyorum pek koku gelmyodu sayfadan nasıl kokuyo ki:26:
evet canımozaman 2 kampanya ardından dıgr kampanyada vermek lazm..
Ben geçen aylarda kirmizidan almıştım canım ne çok ağır kokuyo nede ferah bi kokusu var değişik bi koku ya kötü kokmuyor o canım hoş bi kokusu var tam anlatamadım ama:)
Ben anladım cnm kokulu sayfadan da tam anlattığn gibi bi tarif çıkıyo ztn ama çok az gelyodu koku ıslanmş snrm sayfa belki ondan da olablr neyse cnm sağol bilgi için
Ne demek canım sen daha önce hangi dus jel lerindn kullandın üç mi severek kullandığın canım
sağol cnm..canım 3 kampanya dönemi vermezsen düşüyor.bu durumda kamp6-7 siparişin yok 2 ay.bu ayda vermezsen düşer.
Biz sana demiştik cnm ama istersen iade edip onu al nasıl olsa daha bitmedi sipariş verebiliyosun hala zorla kullanmak zorunda değilsin
Ne demek canım sen daha önce hangi dus jel lerindn kullandın üç mi severek kullandığın canım
cnm biliyosun bi turunculu bi morlu paket wardı 39tlye.. smdı ben morlu pakedı aldım .bu parfumu ıade edersem dıgerlerınıde ıade edıcekmıyım yoksa sadece parfumu ıade edeblrmıym .. paketya bu bıraz degısık..
cnm banyo kopugu kullan duj jelınden daha ıyı oluyo:) ozellkle avonda beyaz zambaklı banyo kopugu war şiddetle tavsıye ederm ..bitmek bilmiyor ve cok guzel kokuyor
Evet hepsini iade etmek zorundasın sonra yine sipariş verip alabilirsin ama kargo ücreti fln giriyo devreye eğer üzerine ekleyebileceğin siparişin yoksa hiç bulaşma madem ya da fazladan ürün eklersin snra onları da iade edersin ben bu ay 3. siparişleri giricem ve öyle yapıcam da mecburen
Aynen herkes öyle diyo artk biz senelerdir banyo köpüklerini o tarz kullanıyoruz ya da küveti doldururken fln işte. Duş jellerinden daha bereketliler gerçekten yurtta oda arkdşlarımın duş jelleri bitiyodu bnm banyo köpüğüm 500ml olduğu halde bitürlü bitmiyodu bıktırmıştı artık hepimizi özllkle de arkdşlarımı snnki niye bitmiyo yaa diyip duruyolardı o kdr döktüğüm halde. Yalnız ben beyaz zambak değil de lavanta ve soft pink'i seviyodum yani fena değil diyeyim beyaz zambak ağır geliyodu bana. Şimdi de çilekli olandan orkide kokulu olandan ve baden çiçeklisinden aldım k8'de bakalım onlar nasıl kokuyor ilk defa deneyeceğim
offf uzun işkeşke diğerini alsaydm.. oryantal çiçeksi oldugunu gorunce atladım direk ..daha almam eternal magic:) k9 da 30ml lik insancandessence war ondan alıym bari birde little black dress:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?