AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

lavanta da guzel kokar ...orkidelide fena dgl ..ben pek meyvelı sevmıyorm boyle guzel çiçek kokularına dayanamam:)birde fransız leylagı kokulu köpük çıkmş o nası acaba..tahmnm guzeldr

Ben de merak ediyordum baya bi övüyolardı alıcaktım ama bende varmış dolabımı açtığmda gördüm annem dha önceden alıp bana vermiş haberim yok Ama açık olmadığından kokusunu anlayamadım pek

:) bn satıs ypmıyorm bn aılem bznde arkdslrm ıcn alıyorm :) kazncm olmuyr ynı

:) bn satıs ypmıyorm bn aılem bznde arkdslrm ıcn alıyorm :) kazncm olmuyr ynı
Hmm anladım cnm ben de kendime almak için başlamıştım ama etraftan da geldi sipariş çok olmasa da şu an bi iki kişiye satıyorum. Tabi en iyi müşterim kendimim
k9da yine bi paket warya 3lü? jet homme war o nası bi koku bılıyomsn

Jet homme değil de jet femme diye okudumuştum snki ben yani bayan parfümü. Onun da güzel bi kokusu vardı ama bnce ağır biraz da bi arkadaşımın sevgilisi doğum gününde almıştı baştan güzel kokuyo ama sonra sonra ağırlaşıyo gibiydi. Ben o paketten Signature ü alıcam babam için pek bi övdüler merak ettim bn de parfümü kalıcıymış. ColourTrend kapatıcı var bi de onu mu alsam ddm acaba bn de kullanan var mı ki ben pek kullanmıyorum da satabilir miyim diye düşündüm

jet homme erkekler ıcın olanı yanlıs yazmısm :) fransızcada femme kadn homme erkek demekti sanrım:)) blmıyormkı cnm kapatıcı fln ben kullanmadm hıc..signature guzeldı sanırm..en ıısı kopuk al :)) ben karar veremedm eger alırsam far away mı alıym jet femme mi

Evet cnm=) En sonunda köpük alıcam ben de satarım onu da kullanamıyorum bn beyaz zambağı çnkü.Şimdi ikisini de kokladım fikir vermek için Jet Femme daha güzel kokuyor Far Away bayık gibi bana göre.baya baya ağır bi koku hele de yaz için düşünürsek. Seçim senin cnm yine de ben sadece fikir verebilyorum

Son düzenleme:

Canım far away al tavsiye ederim güzel bi koku çok beğenerek kullanıyorum yaz için biraz ağır ama olsun:) diğer parfüm de ağır ona göre far awayın kokusu daha güzel:)

tbi cnm son karar bnm ama sanırm bnm koklamam lazm .. saol sen bnm ıcın kokladgn ıcn:))jet femme turuncgıl dıyodu .. nası kokuo? cıceksı degılse pek sevmıyorm

Canım far away al tavsiye ederim güzel bi koku çok beğenerek kullanıyorum yaz için biraz ağır ama olsun:) diğer parfüm de ağır ona göre far awayın kokusu daha güzel:)

:)mhmm cnm far away cıceksımı ..vanılyalı dıye bılıyorm sanki.. kokularıını bulsamda baksam bı:)

tbi cnm son karar bnm ama sanırm bnm koklamam lazm .. saol sen bnm ıcın kokladgn ıcn:))jet femme turuncgıl dıyodu .. nası kokuo? cıceksı degılse pek sevmıyorm

Biraz çiçeksi bi kokusu da var ama dediğim gibi bn iki kokuyu da pek sevmiyorum ama ikisi arasında seçim yaptırırsan onu tercih ederdim parfümleri güzel avonun sonuçta sadece ağır oluyo bazıları. Ve tenden tene fark edebiliyo ve zevk meselesi belki beğenmeyebilirsin. Numune fln gelmedi mi hiç cnm belki etrafında kullanan vardır arkadaşlarından fln olabilir akrabalarından koklyabilirsin ve katalogtakiler stok sorunu yaşanmayan şeyler son gün bile verebilirsin siparişini o zmna kdr çok zamanın var yani ikisinden birini kullanan birini illa bulursun diye düşünüyorum ben

evet cevreye bakmak lazm :) numune olarak krem numunesı mı ne geldı.. parfm glseydı kşke...dırektorm windscapenin numunesını werdı onuda pek begenmedm.. k9dan neler alcaksn sen wrmı kafnda bısıler

evet cevreye bakmak lazm :) numune olarak krem numunesı mı ne geldı.. parfm glseydı kşke...dırektorm windscapenin numunesını werdı onuda pek begenmedm.. k9dan neler alcaksn sen wrmı kafnda bısıler

Epey şeyler var alıcağım indirim broşüründekiler fln da var özllkle bi de birkaç kişi bşyler istedi baya güzel bi ramazan kataloğu olmuş tabakları fln alırım snrm papatyalaı sevmem ama öyle kullanmalığına veya ilerde birisine hediye ederim zarar yok.
İndirim broşüründen ilk sayfadaki kalemlerden alıcam her renginden.Incandessence hediye setinden alıcam 1 tane. Perceive'in kokusunu seviyorum vücut spreyinden alıcam. Arkadaş Aromalı dudak balmı istedi dün onun siparişini vericem.Bi de bi güneş gözlüğü vardı beğendim ama güzel değilse iade ederim. Peyton tear drop takı setinden iki tane söylicem ama kalitesiz duruyo biraz kararsız kaldım.
Katalogtan da dediğim gibi ilk sayfadan Signatur+Yüz kremi+ Banyo köpüğünü alırım büyük ihtimal. Hollywood starlet 750ml duş jelini şimdi mi alsam daha snra mı alsam kararsızım ev duş jeli doldu çnkü. Individual Blue setten iki sipariş istediler.Essence parfümden 4 tane alıyorum ikisi babamla kardeşim için çnkü satıştan kalkıyomuş neden kalktığını da anlamadım o kdr talep varken Serenela yüzükten de annem istiyo iki kampanyadır ondan söylicez. Bi de likit gözkalemleri çok güzel grissi özllkle annemn arkdşı ondan siparş etti. Arka sayfada el kremleri var onlardan alıcaz ben krem pek kullanmıyorum evdekiler kullanıyo annemle bbam. Arkadaş supercurlacious maskara sipariş etti. Kardeşimn arkdşı da true force parfümünü spreyini ve roll-on unu sipariş etmiş. Hepsi bu kadar

bende neredeyse 10 yıldır avon temsilcisiyim çok seviyorum avonun kolularını hemen hemen her parfümündende var bende... muhakkak herkesin tenine uyan bi parfümü var...

maşallah tatlım baya alıosn.. bnde ktlgdan ilk sayfadakı setten almk ıstyrm snra ıncandessence black dress fln ..snra sampuanlr cok uygun 750ml:) alablrm snra fergienin sac bakım kremı war kullandnmı ondan ? almayı dsnuyorm .bırde vucut losyonları war sayfa 86da onlrda hosuma gttı blemıyorm..bgn formda cok kaldm :)

Senelerdir Avondan bşyler alırız hep annemle. Ben de artk bşyleri uyguna almak için başladım çalışmaya geçen ay.Ama şampuanlarını pek kullanamıyorum ben saçlarım uzun ve gür biraz o yüzden çok yetersiz geliyo bnm saçlarıma. O saçbakım kremini annem istemişti aldım panorama dan ama kullanmadı daha.Ben de artık paso bu formdayım buraya da yeni üye oldum güzel bi foruma benziyor bnce

kızlar ben cumartesi günü avona iade verdim
ne zaman hesabımdan düşeler_?
:26:

:) evet güzel forum.. burdan öğreneceğmz çok şey war.. mesela ben gecen agda bantı kulllandm weet tenıme bir yapıştı çıkaramadım sora sıcak su kullandm falan yıne yok çözüldüğü..sora bu forumda ağda yapışkanını yağla ovalayın cıkar yazıodu hemen denedm ..kurtuldum ..bu gibi biçok şeyi burda paylaşarak ogrenıyoruz..avonada bu ay yenı uye oldm uyelıgın 1 tl oldugunu duyunca..ama keşke daha once olsaydm hep pHAlı phalı almstm :) avonda kalite we uygun fıyat bı arada ..bende fergienın saç bakım kremını alcam çok hosuma gttı ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…