AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

mrb

panaromadaki hediye tırnak cilalarının adlarını ve kodlarını yazabilicek biri var mı resimlerden pek anlaşılmıyo avon kendi sitesinede koymamış şimdiden teşekkrler

mrb

panaromadaki hediye tırnak cilalarının adlarını ve kodlarını yazabilicek biri var mı resimlerden pek anlaşılmıyo avon kendi sitesinede koymamış şimdiden teşekkrler
SEDEFLİLER
Dynamo 84533

Star 84458

Rose Quartz 84476

Romance 84480

Decadence 84515

MATLAR
Clear 84462

Cherry Jubilee 84547

Viva Pink 84501

Real Red 84391

ayrı mı kazancımız oluyor mu yani:44:

evet canım.ama çok büyük bi kazanç yok.küçük bi kar marjı var.o yüzden müşteriye gösteriyorsan çmcelik katalog olmalı diye uyarıyorlar zaten yoksa hepsi gelse bile indirim broşürünün çok az bişey bırakır

SEDEFLİLER
Dynamo 84533

Star 84458

Rose Quartz 84476

Romance 84480

Decadence 84515

MATLAR
Clear 84462

Cherry Jubilee 84547

Viva Pink 84501

Real Red 84391

kızlar bu oje renklerinden kullanıp tavsiye edebileceğiniz bir renk var mı?ben açık tenliyim.
romance nasıl mesela,tırnaklarım morarmış gibi dursunda istemiyorum,rose quartz ı merakk ediyorum bide

ayrıca şu yeni rujlardan drawn to you acaip merak ediyorum rengi panoramada süperdi,böyle bir renk rujum yoktu ama göründüğü gibimi acaba?

canım rujları bende merakla bekliyorum :44: :44:.ama katalogtan bakıp yanılmak istemiyorum o yüzden 3 lü numune istedim.gelsinn görelim seçelim diye

oje renklerine eski kataloglardan bakabilirsin ojelerde katalog rengi tutuyor.katalog sayfalarında modellerde sürülü ojelerde bunlardan çünkü

canım tavsiyem dynamo rengi açık tenli isen bu renk hoş durur hatta süper olur rose Quartz rengi ten rengi gibi duruyo yakışmaz sanırımcherry jubilee renginede bi bak ne yapacaksın soluk renkleri biraz canlı renkler al tatlım

Son düzenleme:
Kızlar selamm
Bugün şu baharat takımını bi deneyim dedım verdim siparişi Valla sistem kafasına göre veriyo galibaa

Kızlar selamm
Bugün şu baharat takımını bi deneyim dedım verdim siparişi Valla sistem kafasına göre veriyo galibaa

evet canım iyice şaşırdı bu sistem dün incadessence bitti olarak gözükmüş sabah gece veren bir sürü arkadaş olmuş oynatıyorlar bakalım bizi nereye kadarsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…