indirim broşüründeki ürünler bize temsilci fiyatıyla mı geliyor:44::44::44:
indirim broşüründeki ürünler bize temsilci fiyatıyla mı geliyor:44::44::44:
Evet indirim broşüründki fiyat ayrı temsilci fiyatı ayrı
SEDEFLİLERmrb
panaromadaki hediye tırnak cilalarının adlarını ve kodlarını yazabilicek biri var mı resimlerden pek anlaşılmıyo avon kendi sitesinede koymamış şimdiden teşekkrler
SEDEFLİLER
Dynamo 84533
Star 84458
Rose Quartz 84476
Romance 84480
Decadence 84515
MATLAR
Clear 84462
Cherry Jubilee 84547
Viva Pink 84501
Real Red 84391
ayrı mı kazancımız oluyor mu yani:44:
ayrı mı kazancımız oluyor mu yani:44:
Evet ama elindeki indrm broşüründen karın oluyo siteye koydukları indrm broşürü de oluyo mesela ordan kar olmuyo yani bu aykinden karın oluyo cnm
malesef bitmiş
SEDEFLİLER
Dynamo 84533
Star 84458
Rose Quartz 84476
Romance 84480
Decadence 84515
MATLAR
Clear 84462
Cherry Jubilee 84547
Viva Pink 84501
Real Red 84391
kızlar bu oje renklerinden kullanıp tavsiye edebileceğiniz bir renk var mı?ben açık tenliyim.
romance nasıl mesela,tırnaklarım morarmış gibi dursunda istemiyorum,rose quartz ı merakk ediyorum bide
ayrıca şu yeni rujlardan drawn to you acaip merak ediyorum rengi panoramada süperdi,böyle bir renk rujum yoktu ama göründüğü gibimi acaba?
kızlar bu oje renklerinden kullanıp tavsiye edebileceğiniz bir renk var mı?ben açık tenliyim.
romance nasıl mesela,tırnaklarım morarmış gibi dursunda istemiyorum,rose quartz ı merakk ediyorum bide
ayrıca şu yeni rujlardan drawn to you acaip merak ediyorum rengi panoramada süperdi,böyle bir renk rujum yoktu ama göründüğü gibimi acaba?
Kızlar selamm
Bugün şu baharat takımını bi deneyim dedım verdim siparişiValla sistem kafasına göre veriyo galibaa
evet canım iyice şaşırdı bu sistem dün incadessence bitti olarak gözükmüş sabah gece veren bir sürü arkadaş olmuş oynatıyorlar bakalım bizi nereye kadarsa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?