AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

benim bi fikrim yok tatlımm

evde havludan bol bişey yok avon gitmiş havlu koymuş ya

sayfayı da tam görüntüleyemiyorum küçük haliyle gördüm
avon kaybeder

anldm cnm pekı çiçeksi bi kokumu ?
çiçeksi ama pudramsı bi koku cnm
pudralı çiçeksi bi koku hayal et

benim bi fikrim yok tatlımm

evde havludan bol bişey yok avon gitmiş havlu koymuş ya

sayfayı da tam görüntüleyemiyorum küçük haliyle gördüm
avon kaybeder

anldm cnm pekı çiçeksi bi kokumu ?
çiçeksi ama pudramsı bi koku cnm
pudralı çiçeksi bi koku hayal et

kızlar ıce sheers mor renk parfümün kokusunu bilen var mı? katalog alımına xxx kadar ya değermi sizce nasılsa katalog alıcam.yollasammı onu da? alan olmuşmuydu acaba aranızdan

bende vardı tatlım kullanmıyorum ama okadar çok parfümüm varki ona sıra daha gelmedi ama du bi senin için koklim hatırlim bi kokusunu
ilk sıktığında biraz kolanyamsı gibi oluyor ama oturmaya başlayınca hafif ferah bi kokusu var yani yaz için ideal bi kokuymuş unutmuşum kokusunuda umarım yardımcı olabilmişimdir

evet canım iyice şaşırdı bu sistem dün incadessence bitti olarak gözükmüş sabah gece veren bir sürü arkadaş olmuş oynatıyorlar bakalım bizi nereye kadarsa artık

Yaaa incadessence sipariş verebilmeyi başaran olursa lütfen benle iletişime geçsin... =(

selam kızlar

erken giremedim bu akşam çok geçe kalmışım...
görüşmeyeli nasılsınız nedir son durumlar :79: :79: :80: :80:

canlı renkler deyince aklıma direk kırmızı olsun 10 lira fazla olsun geldi di mi tatlım hepimiz gencecik insanlarız,canlı olsun renkler,şimdi sürmezsek ne zaman sürücez

selam kızlar

erken giremedim bu akşam çok geçe kalmışım...
görüşmeyeli nasılsınız nedir son durumlar :79: :79: :80: :80:

Valla işte ben hala görüldüğü üzere incandessence parfüm peşindeyim =) Bari ben de temsilci olayım belki o zaman kaçırmazdım bu parfümü... Geçen indirim kataloğunda da 50's Glam'ı kaçırmıştım bu indirim kataloğunda da incandessence... İçimde kaldı resmen!

çok şeker bi yanıt olmuş tatlımm hem de fazlasıyla yardımcı oldun neticede bedavaya almıyoruz ,ondan fikrinizi alayım dedim.almaya karar verdim parfümü de sıkar sıkar gezerim artık

üzüldüm bak şimdi.ben seninde temsilci olduğunu düşünmüştüm.maalesef belli olmuyor işte.bakma bizde girdik ama bakalım gelecekmi gerçekten.görücez.bende 1 tane istedim sadece.ihtiyacımdan çok almamaya çalışıyorumda

Yok canım ben temsilci değilim benim arkadaşım var temsilci... Sonuçta ben sırf kendim için temsilci olsam o kadar çok sipariş veremem... Bir de herkes temsilci olursa kim müşteri olucak? diye düşündüğümden temsilci olmayı düşünmemiştim ben ama bu şekilde de sürekli stok durumundan istediğim ürünleri kaçırıyorum, gerçi temsilci olsam da kaçırırdım muhtemelen ama en azından kendim çabalardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…