ben kullanıyorum canım bence bayanı süper ben de eşimde bayılıyoruz o kokuya dışa vuran bir koku kalıcı yani erkek kokusuda hoşuma gidiyor ama eşim beğenmedi
anldm cnm pekı çiçeksi bi kokumu ?
bılmemkı telden gıtmıstr hrlde
benim bi fikrim yok tatlımmkızlar yukarıdakilere ilişkin yorumu olan ilgili ürünleri kullanan var mı aranızda ?
siz neler aldınız kendinize bu ay, beğendiğiniz memnun olduğunuz ürünlerden bize de tavsiyeleriniz var mı? çok sessiz bugün burası.gezmelerde mi herkes
avon kaybederevde havludan bol bişey yok avon gitmiş havlu koymuş ya
sayfayı da tam görüntüleyemiyorum küçük haliyle gördüm
çiçeksi ama pudramsı bi koku cnmanldm cnm pekı çiçeksi bi kokumu ?
benim bi fikrim yok tatlımmkızlar yukarıdakilere ilişkin yorumu olan ilgili ürünleri kullanan var mı aranızda ?
siz neler aldınız kendinize bu ay, beğendiğiniz memnun olduğunuz ürünlerden bize de tavsiyeleriniz var mı? çok sessiz bugün burası.gezmelerde mi herkes
avon kaybederevde havludan bol bişey yok avon gitmiş havlu koymuş ya
sayfayı da tam görüntüleyemiyorum küçük haliyle gördüm
çiçeksi ama pudramsı bi koku cnmanldm cnm pekı çiçeksi bi kokumu ?
kızlar ıce sheers mor renk parfümün kokusunu bilen var mı? katalog alımına xxx kadar ya değermi sizce nasılsa katalog alıcam.yollasammı onu da? alan olmuşmuydu acaba aranızdan
evet canım iyice şaşırdı bu sistem dün incadessence bitti olarak gözükmüş sabah gece veren bir sürü arkadaş olmuş oynatıyorlar bakalım bizi nereye kadarsa artık
Yaaa incadessence sipariş verebilmeyi başaran olursa lütfen benle iletişime geçsin... =(
Yaaa incadessence sipariş verebilmeyi başaran olursa lütfen benle iletişime geçsin... =(
ben takip ediyorum canım eğer verirse yazarım burda
canım tavsiyem dynamo rengiaçık tenli isen bu renk hoş durur hatta süper olur rose Quartz rengi ten rengi gibi duruyo yakışmaz sanırım cherry jubilee renginede bi bak ne yapacaksın soluk renkleri biraz canlı renkler al tatlım
selam kızlar
erken giremedim bu akşamçok geçe kalmışım...
görüşmeyeli nasılsınız nedir son durumlar :79: :79: :80: :80:
bende vardı tatlım kullanmıyorum ama okadar çok parfümüm varki ona sıra daha gelmedi ama du bi senin için koklim hatırlim bi kokusunu
ilk sıktığında biraz kolanyamsı gibi oluyor ama oturmaya başlayınca hafif ferah bi kokusu var yani yaz için ideal bi kokuymuş unutmuşum kokusunudaumarım yardımcı olabilmişimdir
Valla işte ben hala görüldüğü üzere incandessence parfüm peşindeyim =) Bari ben de temsilci olayım belki o zaman kaçırmazdım bu parfümü... Geçen indirim kataloğunda da 50's Glam'ı kaçırmıştım bu indirim kataloğunda da incandessence... İçimde kaldı resmen!
üzüldüm bak şimdi.ben seninde temsilci olduğunu düşünmüştüm.maalesef belli olmuyor işte.bakma bizde girdik ama bakalım gelecekmi gerçekten.görücez.bende 1 tane istedim sadece.ihtiyacımdan çok almamaya çalışıyorumda
iyi geceler avon kızlarıı :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?