iyi uykular dilemedn yatmıym dedm:))
benim gibi gece kuşu olan geçe kalan kızlar nasılsınız bakalımbende kimse kalmamıştır bu saate diyordum.siparişlerimin bi kısmını ancak şimdi yolladım da ondan geçe kaldımm ben
serelim sahi sormayı unuttum sana.o yeşil çantayı yakalayabildin mi ind.broşüründen.
ay canım iyiyim ben tatlım eşim uyudu ben de can sıkıntısından takma tırnak aldım bu gün süslü püslü onu takıyordum bir de becerebilsem
ay canım iyiyim ben tatlım eşim uyudu ben de can sıkıntısından takma tırnak aldım bu gün süslü püslü onu takıyordum bir de becerebilsem
onun üstüne şimdi oje de ister :86::86: kolay gelsin valla.benim tırnaklarım gül tırnak denen tipten.takma tırnak olmaz banasonuçları paylaş bizimle
çok şeker bi yanıt olmuş tatlımmhem de fazlasıyla yardımcı oldun neticede bedavaya almıyoruz ,ondan fikrinizi alayım dedim.almaya karar verdim parfümü de sıkar sıkar gezerim artık
yok canım almadım vazgeçtim
ojeli bu canım french ve desenli ojeli ama istersen tabi dediğin gibi oje de sürebiliyorsun bu gün çarşıya gittim gezdim aldım tamam tatlım paylaşırım tabi
ohhh sık gez tabii önerdim ama gerçi başka ark.larda güzel demiş kokusuna ama umarım uçmuyodur kokusu hemenck gerçi bileğime sıkmıştım sana cvp yazarken o saatten beri hala kokuyo hafiftende olsa
bende heyecan yaptım meraklandımbakalım nasıl olacak
ee süper o zaman daha nolsunfiyatına göre makul bakalım gelsinde beğenmezsem iade ederim en kötü.di mi ama ayyy ilk zamanlar iade yollamak için bile dönüp faturamı hesaplıyordum limitin altına düşerse iadeden sonra fatura hizmet ücreti yansır mı diye bile sormuştum avon a acemilik işte
çok güzel oluyor tatlım senin tırnak tipin minikmi canım bence sanada olur şu an bir tane tırnağıma takabildim ancak
avonun kalıplaşmış parfümleri kadar iyi değil tabiki yani bi far away incadesse kadar imkanı yok ztnde gene o fiyata idare eder yaniooo daha yeni iadem olucak 1 senedir avonla uğraşıyorum yaklaşık ama daha dün milleti ayağa kaldırdım nasıl iade edicem diyee herkez bişeyleri öğreniyo işte zamanla napalım
avonun kalıplaşmış parfümleri kadar iyi değil tabiki yani bi far away incadesse kadar imkanı yok ztnde gene o fiyata idare eder yaniooo daha yeni iadem olucak 1 senedir avonla uğraşıyorum yaklaşık ama daha dün milleti ayağa kaldırdım nasıl iade edicem diyee herkez bişeyleri öğreniyo işte zamanla napalım
o kalıplaşmış parfümlerden aldım zaten üye olur olmaz kendime hatta hiç parfümüm kalmamıştı kokusu güzel dediler diye make me wonder ucuzdu ya en son katalogtan kalkmadan önce ondan bile almıştım.. ıce sheers kolonya gibi dediler diye hiç yanaşmamıştım.bu ay 6 aydan sonra ilk limit tabak hediyesini yakalıycam galiba eee haliyle mecbur 10 lu katalogta yollıycam diye bi sorayım akıl alayım dedim sizden. o fiyattan alayımmı değer mi diye :86::86::86:
tabak vermiyormuş avon canım haberin yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?