AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

benim gibi gece kuşu olan geçe kalan kızlar nasılsınız bakalım bende kimse kalmamıştır bu saate diyordum.siparişlerimin bi kısmını ancak şimdi yolladım da ondan geçe kaldımm ben

benim gibi gece kuşu olan geçe kalan kızlar nasılsınız bakalım bende kimse kalmamıştır bu saate diyordum.siparişlerimin bi kısmını ancak şimdi yolladım da ondan geçe kaldımm ben

ay canım iyiyim ben tatlım eşim uyudu ben de can sıkıntısından takma tırnak aldım bu gün süslü püslü onu takıyordum bir de becerebilsem

ay canım iyiyim ben tatlım eşim uyudu ben de can sıkıntısından takma tırnak aldım bu gün süslü püslü onu takıyordum bir de becerebilsem

onun üstüne şimdi oje de ister :86::86: kolay gelsin valla.benim tırnaklarım gül tırnak denen tipten.takma tırnak olmaz bana sonuçları paylaş bizimle

onlar şimdi oje de ister :81::81: kolay gelsin tatlım.benim tırnaklarım gül tabir edilen şekilde.lale gibi değil.ondan bana olmaz takma tırnak kolay gelsin.sonuçları bizimle de paylaş bakalım nasıl olacak

onun üstüne şimdi oje de ister :86::86: kolay gelsin valla.benim tırnaklarım gül tırnak denen tipten.takma tırnak olmaz bana sonuçları paylaş bizimle

ojeli bu canım french ve desenli ojeli ama istersen tabi dediğin gibi oje de sürebiliyorsun bu gün çarşıya gittim gezdim aldım tamam tatlım paylaşırım tabi

Son düzenleme:
çok şeker bi yanıt olmuş tatlımm hem de fazlasıyla yardımcı oldun neticede bedavaya almıyoruz ,ondan fikrinizi alayım dedim.almaya karar verdim parfümü de sıkar sıkar gezerim artık

ohhh sık gez tabii önerdim ama gerçi başka ark.larda güzel demiş kokusuna ama umarım uçmuyodur kokusu hemenck gerçi bileğime sıkmıştım sana cvp yazarken o saatten beri hala kokuyo hafiftende olsa

yok canım almadım vazgeçtim

boşver o zaman tatlım.nasılsa evde bi tane var onu kullanırsın size derken ben dayanamadım fırsat köşesindeki bej altın renkli çanta diye geçen çantayı yolladım.kızkardeşim abla al ben takarım ben onu beğenmiştim dedi.yolladım gitti bende.bakalım nasıl çıkacak onun yaşındayken benim ablam yoktu ki alsın bana

ohhh sık gez tabii önerdim ama gerçi başka ark.larda güzel demiş kokusuna ama umarım uçmuyodur kokusu hemenck gerçi bileğime sıkmıştım sana cvp yazarken o saatten beri hala kokuyo hafiftende olsa

ee süper o zaman daha nolsun fiyatına göre makul bakalım gelsinde beğenmezsem iade ederim en kötü.di mi ama ayyy ilk zamanlar iade yollamak için bile dönüp faturamı hesaplıyordum limitin altına düşerse iadeden sonra fatura hizmet ücreti yansır mı diye bile sormuştum avon a acemilik işte

avonun kalıplaşmış parfümleri kadar iyi değil tabiki yani bi far away incadesse kadar imkanı yok ztnde gene o fiyata idare eder yani ooo daha yeni iadem olucak 1 senedir avonla uğraşıyorum yaklaşık ama daha dün milleti ayağa kaldırdım nasıl iade edicem diyee herkez bişeyleri öğreniyo işte zamanla napalım

çok güzel oluyor tatlım senin tırnak tipin minikmi canım bence sanada olur şu an bir tane tırnağıma takabildim ancak

hepten bodur tip değil çok şükürde ,uca doğru daha geniş hani dümdüz uzun tipten diil.bakalım kimbilir bigün ona da heves edersem denerim illa ki baksana neredeyse 1 yıl olacak avon a başlayalı ayaklara daha yeni geçtim bu katalogta

tabiki canım neticede ıce sheers edt kalıcı olmaması doğal ama ben seviyorum o kokuyu çok şekerli bir kokusu var ama hiç kalıcı değil bende çünkü tenden tene değişiyor kokular sende iyi kalmış demekki tenine göre bir kokuymuş ıce sheers

Son düzenleme:

o kalıplaşmış parfümlerden aldım zaten üye olur olmaz kendime hatta hiç parfümüm kalmamıştı kokusu güzel dediler diye make me wonder ucuzdu ya en son katalogtan kalkmadan önce ondan bile almıştım.. ıce sheers kolonya gibi dediler diye hiç yanaşmamıştım.bu ay 6 aydan sonra ilk limit tabak hediyesini yakalıycam galiba eee haliyle mecbur 10 lu katalogta yollıycam diye bi sorayım akıl alayım dedim sizden. o fiyattan alayımmı değer mi diye :86::86::86:

tabak vermiyormuş avon canım haberin yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…