AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yooo dün okudum burdan bişeyler ama avon un sitesinde normal panorama çıkmadı bi türlü.sadece ytgp çıktı karşıma.hadi yaaa

yalnız yuhh diyorum kendime de :44::44: kk ya girer girmez sırayla tüm okumadığım mesajları okuyorum.tabak olayını da okudum.ama dün ind.broş. ve avon sitesini kovalamaktan uyanıp anlayamamışım

yalnız yuhh diyorum kendime de :44::44: kk ya girer girmez sırayla tüm okumadığım mesajları okuyorum.tabak olayını da okudum.ama dün ind.broş. ve avon sitesini kovalamaktan uyanıp anlayamamışım

siparişlerini gönderdiysen iade et canım bende dün bütün hepsini yolluycaktım sonra vazgeçtim bir miktar sipariş yolladım iyiki öyle yapmışım yoksa bütün siparişlerimi iade ederdim zaten bir sürü iadem var birde bu çıkçaktı başıma 10 tane kataloğa yazık zaten aldığım katalogların hepsini daha öncede belirttiğim gibi geri dönüşüme yolluyorum çok müşterim yok zaten banada 1 tane katalog yetiyor güzel hediye olursa ancak o zaman veriyorum katalog siparişini

Son düzenleme:

kendime istediklerim var mecbur gelecek.Arkadaşlardan çıkan sipariş var her koşulda yollayacağım siparişi.insanlara ben hediye alamıycam madem size de ürün getiremem diyemem ki..Allahtan tek sipariş yapıp hepsini yollamadım birden.onu da özel bişey düşünüp yapmadım.şampuanlar 3,90 ya onlardan da siparişler vardı avon doğru düzgün istiflemiyor kolileri diye böldüm parça parça siparişi.kataloğu da girmemiştim daha.elimdeki panoramaya kalkıp bakmaya üşeniyorum.bize gönderdiği panoramayı değiştirme hakkı varmıydı ki bunların ?? şimdi açtım avon sitesindeki panoramayı stoklar biterse farklı ürün gönderme hakkı var yazıyor.ama kampanya değiştirme hakkı ??? offf ya... gittikçe suyunu çıkardılar artık

bende senin gibi yapıyorum canım hediyeyi tutturursam ancak yolluyorum katalog.yoksa çöp oluyor.kii 10lu katalog yollasan bile onu da iade edebilirdin.hani bi kere azra akın mini dergi muhabbeti vardı.o ay hediye için 10 lu yolladım takım öncüm hediye derginin kodunu gir dedi bi baktım ücretli geldi.bende o ara avon a sordan yazmıştım bunun kodu girilcekmi diye.ben siparişimi yolladım.avondan aradılar ertesi gün girilmeyecek diye.bende iyi de dedim bugüne dek hep hediye ürün kodunu girmeyi unutmayın yazıyordu nerden bilebilirdim dedim.iade yollayabilirsiniz katalogta olsa o da bi ürün dediler.bende iade ettim..rakamlar küçük gözükse de üst üste yığılınca dağ oluyor...

canım tabiki öyle yapıyorum ama beğendiğim bir hediye olunca iade etmiyorum gelen katalogları bende faydam olsun diye geri dönüşüme gönderiyorum geçen ayki gelen hediye kırıktı mesela pazartesi günü kargom gelince direk iade edicem kataloğuda hediyeyide ve bir kaç ürün daha

en iyisi canım.iadelerden başlarını kaldıramayınca arayıp yalvarmaya başlayacaklar haberleri yok.bi de sipariş yollarken çıkmıyo mu tahmini karınız yazısı gıcık oluyorum.orda yazana göre olsaydı ohoooo

bu arada dayanamayıp kalkıp panoramayı aldım sonunda.her tarafına baktım.avon un ilan ettiği kampanyayı değiştirme kaldırma hakkı saklıdır gibi bi yazı bulamadım ben.avon a sor u tıklayıp çalıştıralım parmakları derim kızlar.neticede panoramalar elimizde.madem değişiklik yapıyorlar bize yeni bildirimle güncel panoramaları yollamaları gerekmezmiydi?ben mi yanlış düşünüyorum:44::44:

kızlar avondan sipariş defteri alanınız oldu mu?ben almadım şahsen alsam kim imzalı senet gibi kağıt verip ürün alıcak ki .ekstradan bela.

kızlar ben yatıyorum.herkese iyi geceler bu vakitte yatınca yarın öğlene görüşürüz artık kısmetse

huhuuuu forma dalmışım kızlar bende burdayımmmmm nereye kaçak kaçcak yerimizmi var ohh davullar başladı bi çay demlim bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…